Ti eto imas veze s fudbalom hadalju.. Budi zahvalan sto si dobio ovakvog trenera koji ti donosi trofej nakon dugo vremena. Donosi trofej nakon podmetanja i potkradanja citavu sezonu. Rasuli Zrinjskog u kupu, 2x dobili Borca, rasuli gurbete u oba derbija. Da smo imali fer sudjenje i bili pribraniji u zavrsnici bili bi prvi na tabeli. Povrijedjeni nam dugo bili Djordjevic (najbolji igrac uz Gulisu), Gojkovic, Guliashvili, Jovic, Butic, Beganovic. Ne znam kako imate obraza tako pricati.Neza je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:21Iskreno ne bi mi bilo zao Zekica da oda ode iz vise razloga. Jeste on covjek gospodin i ima harizmu, i Sarajevo je dosta trcalo pod njegovom komandom, ali...Nemamo nikakvu igru. Ko god kaze da mi igramo neki fudbal pod Zekicem, taj veze s fudbalom nema. Pa mi ne znamo da iznesemo loptu kad nas stisne malo jaca ekipa. Samo je nabij naprijed, pa ako se lopta poslije skoka odbije Keremhu ili Guliju. I dosta je kikseva imao, pa na Kosevu nismo nikog pobjedili osim Zelje. Treba nam neko s kim cemo igrati 4-3-3 formaciju.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
++1GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:01Ti eto imas veze s fudbalom hadalju.. Budi zahvalan sto si dobio ovakvog trenera koji ti donosi trofej nakon dugo vremena. Donosi trofej nakon podmetanja i potkradanja citavu sezonu. Rasuli Zrinjskog u kupu, 2x dobili Borca, rasuli gurbete u oba derbija. Da smo imali fer sudjenje i bili pribraniji u zavrsnici bili bi prvi na tabeli. Povrijedjeni nam dugo bili Djordjevic (najbolji igrac uz Gulisu), Gojkovic, Guliashvili, Jovic, Butic, Beganovic. Ne znam kako imate obraza tako pricati.Neza je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:21Iskreno ne bi mi bilo zao Zekica da oda ode iz vise razloga. Jeste on covjek gospodin i ima harizmu, i Sarajevo je dosta trcalo pod njegovom komandom, ali...Nemamo nikakvu igru. Ko god kaze da mi igramo neki fudbal pod Zekicem, taj veze s fudbalom nema. Pa mi ne znamo da iznesemo loptu kad nas stisne malo jaca ekipa. Samo je nabij naprijed, pa ako se lopta poslije skoka odbije Keremhu ili Guliju. I dosta je kikseva imao, pa na Kosevu nismo nikog pobjedili osim Zelje. Treba nam neko s kim cemo igrati 4-3-3 formaciju.
Ja se samo nadam da postoji i promil šanse da se nekako u srijedu ispegla sa Zekićem i da nas povede u novu sezonu.
- relativizam
- Kontakt:
Napisao sam post pa ga izbrisaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:45Pazi, navijacka grupa optuzuje klub za namjestanje utakmica i uzimanje dogovorenih trofeja. Tesko je i danima kasnije pojmiti koliko je to teska optuzba, a ne moze biti teza.relativizam je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:43Shvatite da je ovo kompezacija država a tako i liga.
Ja ne vjerujem da još ovdje ima likova koji misle da smo uredni ili bilo koji klub u ligi
Necu uopste ulaziti u unutrasnje stvari grupe. Niti sam upucen, niti je vazno. Objavljeno je, zvanicno je to stav i cao.
Ne moze se ovo gurati pod tepih i rjesavati interno, ja iskreno mislim da ne moze. Izaslo je sve i sad se mora istjerati do kraja javno, tako da mislim da klub ocekuje jako turbulentan period.
Posljedice ce i klub i grupa osjetiti jos dugo, a mrlja vjecno ostaje ma sta bilo istina i to je najveci poraz u svemu ovome.
Ne svidja mi se nista ovo stanje u ligi inace
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 12 maj 2025, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Amin Ja Rabbi.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:01Ti eto imas veze s fudbalom hadalju.. Budi zahvalan sto si dobio ovakvog trenera koji ti donosi trofej nakon dugo vremena. Donosi trofej nakon podmetanja i potkradanja citavu sezonu. Rasuli Zrinjskog u kupu, 2x dobili Borca, rasuli gurbete u oba derbija. Da smo imali fer sudjenje i bili pribraniji u zavrsnici bili bi prvi na tabeli. Povrijedjeni nam dugo bili Djordjevic (najbolji igrac uz Gulisu), Gojkovic, Guliashvili, Jovic, Butic, Beganovic. Ne znam kako imate obraza tako pricati.Neza je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:21Iskreno ne bi mi bilo zao Zekica da oda ode iz vise razloga. Jeste on covjek gospodin i ima harizmu, i Sarajevo je dosta trcalo pod njegovom komandom, ali...Nemamo nikakvu igru. Ko god kaze da mi igramo neki fudbal pod Zekicem, taj veze s fudbalom nema. Pa mi ne znamo da iznesemo loptu kad nas stisne malo jaca ekipa. Samo je nabij naprijed, pa ako se lopta poslije skoka odbije Keremhu ili Guliju. I dosta je kikseva imao, pa na Kosevu nismo nikog pobjedili osim Zelje. Treba nam neko s kim cemo igrati 4-3-3 formaciju.

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 12 maj 2025, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
I onda se nađu samo Horde da okaljaju obraz svome klubu, jel i jedna druga navijačka grupa to uradila ?relativizam je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:27Pa nije da su i pogrijesili ali ne mislim na ovu zadnju nego inače nema cistog kluba i ne treba ni meni ni tebi neki dokaz.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:45Pazi, navijacka grupa optuzuje klub za namjestanje utakmica i uzimanje dogovorenih trofeja. Tesko je i danima kasnije pojmiti koliko je to teska optuzba, a ne moze biti teza.relativizam je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:43Shvatite da je ovo kompezacija država a tako i liga.
Ja ne vjerujem da još ovdje ima likova koji misle da smo uredni ili bilo koji klub u ligi
Necu uopste ulaziti u unutrasnje stvari grupe. Niti sam upucen, niti je vazno. Objavljeno je, zvanicno je to stav i cao.
Ne moze se ovo gurati pod tepih i rjesavati interno, ja iskreno mislim da ne moze. Izaslo je sve i sad se mora istjerati do kraja javno, tako da mislim da klub ocekuje jako turbulentan period.
Posljedice ce i klub i grupa osjetiti jos dugo, a mrlja vjecno ostaje ma sta bilo istina i to je najveci poraz u svemu ovome.
Pa jel ti Bandovic javno govorio kako je dobijao ponude da ne izlazi na ubacke.
Jel ti sloga unaprijed daje bodove Borcu,jel ima svako kolo jasan dokaz kako sudije navlace Borcu ili zrinjskom .
Jel ti treba dokaz da je Vico ostavio Želju u ligi,odnosno pogurao kad je trebalo, sam se hvalio svom mentoru Vepru da to pominje kako pomaze sarajlijama
Banana država banana liga banana fudbal
I sad se neko našao uvrijeđen ma daj.
Možda nije bio momenat za ovakvo saopstenje tu bih se složio al da su momci šta slagali realno nisu, ova liga godinama nije regularna.
Možda je trebalo interno riješiti ovo, prenaglilo se sa objavom ali ajde da ne budemo slijepi pored svojih očiju
Pa nije Ibrakovic došao u klub da nam uvede evropske vrijednosti
-
- Kontakt:
Najbolja opcija je da klub pozove odredjen broj ljudi iz HZ , da se sjedne i rasčisti ova situacija ,prije svega zbog
FK SARAJEVO . Sve drugo vodi u podjele i raskol .
- relativizam
- Kontakt:
Izbrisao sam post jer mi se bGm ne da,znači tebi ne smeta što kupuješ karte putujes drzavom a pola utakmica lige namjesteno, nego smeta što je neko tvoj odlucio javno progovoriti.fks74 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:33I onda se nađu samo Horde da okaljaju obraz svome klubu, jel i jedna druga navijačka grupa to uradila ?relativizam je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:27Pa nije da su i pogrijesili ali ne mislim na ovu zadnju nego inače nema cistog kluba i ne treba ni meni ni tebi neki dokaz.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:45
Pazi, navijacka grupa optuzuje klub za namjestanje utakmica i uzimanje dogovorenih trofeja. Tesko je i danima kasnije pojmiti koliko je to teska optuzba, a ne moze biti teza.
Pa jel ti Bandovic javno govorio kako je dobijao ponude da ne izlazi na ubacke.
Jel ti sloga unaprijed daje bodove Borcu,jel ima svako kolo jasan dokaz kako sudije navlace Borcu ili zrinjskom .
Jel ti treba dokaz da je Vico ostavio Želju u ligi,odnosno pogurao kad je trebalo, sam se hvalio svom mentoru Vepru da to pominje kako pomaze sarajlijama
Banana država banana liga banana fudbal
I sad se neko našao uvrijeđen ma daj.
Možda nije bio momenat za ovakvo saopstenje tu bih se složio al da su momci šta slagali realno nisu, ova liga godinama nije regularna.
Možda je trebalo interno riješiti ovo, prenaglilo se sa objavom ali ajde da ne budemo slijepi pored svojih očiju
Pa nije Ibrakovic došao u klub da nam uvede evropske vrijednosti
Ne znam šta da više kazem nisam pametan, ja ću i dalje uzimat dresove,clanske, ići na utakmice ali ovo dugo već nije to to sve manje snage imam pratiti ovo
Opcenito za cijelu ligu sve je ovo zrelo za restarta
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 12 maj 2025, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jel idu horde dole? Jos 2 dana nista ne spominju. Ako ne odu onda je to stav citave grupe i sigurno opet neki bojkot
-
- Kontakt:
Hocel ovog ukloniti neko, orgija po temi evo 3 danaEastMadness je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:46Jel idu horde dole? Jos 2 dana nista ne spominju. Ako ne odu onda je to stav citave grupe i sigurno opet neki bojkot
-
- Kontakt:
Pozdrav, ima li neko neku ideju ili mozda neku informaciju s a sjevera zasto se skandiralo nema veze nakon poraza, a par sati nakon toga se desilo ono saopcenje?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Frakcije brate. Glupost/interes pojedinaca, a u suštini nije stav čitave grupe. Sad šta je dublje tu, da li su namjerno išli haos napraviti, to ne znam.rimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:58Pozdrav, ima li neko neku ideju ili mozda neku informaciju s a sjevera zasto se skandiralo nema veze nakon poraza, a par sati nakon toga se desilo ono saopcenje?
fks74 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:07++1GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:01Ti eto imas veze s fudbalom hadalju.. Budi zahvalan sto si dobio ovakvog trenera koji ti donosi trofej nakon dugo vremena. Donosi trofej nakon podmetanja i potkradanja citavu sezonu. Rasuli Zrinjskog u kupu, 2x dobili Borca, rasuli gurbete u oba derbija. Da smo imali fer sudjenje i bili pribraniji u zavrsnici bili bi prvi na tabeli. Povrijedjeni nam dugo bili Djordjevic (najbolji igrac uz Gulisu), Gojkovic, Guliashvili, Jovic, Butic, Beganovic. Ne znam kako imate obraza tako pricati.Neza je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:21Iskreno ne bi mi bilo zao Zekica da oda ode iz vise razloga. Jeste on covjek gospodin i ima harizmu, i Sarajevo je dosta trcalo pod njegovom komandom, ali...Nemamo nikakvu igru. Ko god kaze da mi igramo neki fudbal pod Zekicem, taj veze s fudbalom nema. Pa mi ne znamo da iznesemo loptu kad nas stisne malo jaca ekipa. Samo je nabij naprijed, pa ako se lopta poslije skoka odbije Keremhu ili Guliju. I dosta je kikseva imao, pa na Kosevu nismo nikog pobjedili osim Zelje. Treba nam neko s kim cemo igrati 4-3-3 formaciju.

Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Zekicu oprosti nam
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Treba ZZ pruziti podrsku na doceku / proslavi .
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Bacili su ljagu na klub, to se ne može oprati nikako. Mogu se oni sastajati i biti dobri ali ovo što su uradili ostaje zauvijek.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:45Najbolja opcija je da klub pozove odredjen broj ljudi iz HZ , da se sjedne i rasčisti ova situacija ,prije svega zbog
-
- Kontakt:
100%fks74 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 22:22Bacili su ljagu na klub, to se ne može oprati nikako. Mogu se oni sastajati i biti dobri ali ovo što su uradili ostaje zauvijek.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:45Najbolja opcija je da klub pozove odredjen broj ljudi iz HZ , da se sjedne i rasčisti ova situacija ,prije svega zbog
Sve i da jeste tako kako kazu, ne rjesava se na ovaj nacin.
Sav kriminal iz prosle, ove i sljedece sezone su bacili u blato i glavni fokus i pritisak prebacili na nas.
Ionako smo na udaru javnosti za svaki aut pogresan koji se dosudi za nas, nakon ovoga pritisak ce jos veci biti.
Fuj sta je uradjeno, fuj !!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, amypitar, bhfanatic14, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood i 61 gost.