Neka ih zove onaj ko ih je na ovo nagovorio,nanijeli su nepopravljivu štetu,FKS je iznad svih navijača,uprava,igrača...bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:45Najbolja opcija je da klub pozove odredjen broj ljudi iz HZ , da se sjedne i rasčisti ova situacija ,prije svega zbog
FK SARAJEVO . Sve drugo vodi u podjele i raskol .
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ma odigrali smo kao da je Vico pisao scenarij, jedva docekase svi ovako nesto.ajdohordas je napisao/la: ↑12 maj 2025, 22:38100%fks74 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 22:22Bacili su ljagu na klub, to se ne može oprati nikako. Mogu se oni sastajati i biti dobri ali ovo što su uradili ostaje zauvijek.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:45Najbolja opcija je da klub pozove odredjen broj ljudi iz HZ , da se sjedne i rasčisti ova situacija ,prije svega zbog
Sve i da jeste tako kako kazu, ne rjesava se na ovaj nacin.
Sav kriminal iz prosle, ove i sljedece sezone su bacili u blato i glavni fokus i pritisak prebacili na nas.
Ionako smo na udaru javnosti za svaki aut pogresan koji se dosudi za nas, nakon ovoga pritisak ce jos veci biti.
Fuj sta je uradjeno, fuj !!!
Ma cijela liga ti je neregularna, i to ne samo ova sezona, uvijek je tako bilo, samo raja to često zaboravi. Smiješno i licemjerno ispada kao eto mi smo sada najveći lopovi i sve živo smo prodali, ovo ostalo je čisto ko suza. Naprimjer sad gledam promijenili su termine za petak, umjesto Radnik da igra petkom, sad će u subotu. Čeka se kako će odigrati Zrinjski, pa da se zna jeli trebat ginuti protiv Radnika ili ne. To isto kao što vidimo prolazi bez problema. Zašto navijači Posušja nisu napravili saopštenje? Velež ili lištica? Zrinjski? Stupčanica? Kakvi, sad smo mi glavna tema, mi smo najgori. Kad pobjediš 4-0 nije čisto, kad izgubiš 0-1 nije pošteno, znači šta god čovjek uradi nikad nije pošteno. A ovo što rade ostale je super iskreno nema šta. Sad će evropa, borba za bodove, bi će opet sve ispočeka, neće se igrati prva 2-3 kola i tako vrtimo se u krugu. Sve će se ovo zaboravit, ono naše standardno nažalost. Vidimo frane opet sudi, poklonio im titulu kad je Bilbija sa rukom dao gol i opet sudi dalje, na kraju nikom ništa. Onaj kazlagić svoje odradio, sudi i dalje u trećoj ligi, to je ono naše zaboravimo i pravimo se gluhi i ludi. U sezoni 2025/26 svi oni se vračaju, pa ćemo i dalje biti šokirani. Nije problem nas izbacit AKO smo prodali, jer nikad neću podržavati tako nešto. Samo i ako nas izbace, šta mislite da će liga biti bolja? Hoće malo sutra. Izbacili su mladost i jos par klubova, pa vidimo opet je sve isto. Kriminal ostaje, nek se izbaci jos 6 klubova, mafija ostaje ko uvijek. Takva država jbg, ne treba tu puno očekivati.
Još uvijek čekamo na te dokaze, ali eto kao što je neko reko, nije džabe torabi bio uspiješan u našoj državi. Lako je nas prevariti i pravit budalom, nije ni čudo da većina pored bh klubova prate inter city real barca liverpool i etc. Znamo da vamo kod nas nema obraza, zato daj nam tuđe i bolje nešto, a svoje ko ****.
Podrška ZZ, šta god odlučiš, to je tvoja odluka i tvoje pravo. Siguran sam da 99% forumaša na njegovom mjestu bi već napustilo klub i tražilo bi se svaka marka, jer ko će trpit ovu neregularnu ligu? Džabe tebi i 100k navijača, kad savez radi šta hoće i kad svi klubovi nemaju osječaj da zajedno naprave nešto bolje. Kao što vidimo svima nama ne smeta ovaj kriminal, jer zaboravimo i gledamo i dalje kako nas varaju mafija iz saveza i kako nas prave budalom. Nema hajr.
Samo Sarajevo

Još uvijek čekamo na te dokaze, ali eto kao što je neko reko, nije džabe torabi bio uspiješan u našoj državi. Lako je nas prevariti i pravit budalom, nije ni čudo da većina pored bh klubova prate inter city real barca liverpool i etc. Znamo da vamo kod nas nema obraza, zato daj nam tuđe i bolje nešto, a svoje ko ****.
Podrška ZZ, šta god odlučiš, to je tvoja odluka i tvoje pravo. Siguran sam da 99% forumaša na njegovom mjestu bi već napustilo klub i tražilo bi se svaka marka, jer ko će trpit ovu neregularnu ligu? Džabe tebi i 100k navijača, kad savez radi šta hoće i kad svi klubovi nemaju osječaj da zajedno naprave nešto bolje. Kao što vidimo svima nama ne smeta ovaj kriminal, jer zaboravimo i gledamo i dalje kako nas varaju mafija iz saveza i kako nas prave budalom. Nema hajr.
Samo Sarajevo
Svaku šestu, nekad i preskocim.egocentrik je napisao/la: ↑12 maj 2025, 20:53Dajem glavu da ides u najboljem slucaju svaku trecu domacu na stadion.benko1946 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:43Bukvalno, glupi ste ispali… Doviđenja prijatno!!!
Znas kad od malena mastas o pobjedama FKS, pa cim malo postanes samostalan krenes na sjever (deres grlo, navijas, svrsavas po slikama,videozapisima, majicama Hordi) i tako sigurno 12-13 godina, pa dodje smjena generacija i promjenis tribinu, ali uvijek se smatras djelom Hz, jer si proveo godine i godinu tu…. E uspjeli ste u tome da vas mnozim sa nulom, da vas ne smatram ozbiljnom navijackom grupom, gdje vam manijaci drze predavanja u navijackom svijetu godinama unazad, a meni toboze krivo jer je sjever moja maticna tribina. Teska srca priznajem Horde su nekad bile, a ovo je lakrdija, ostat cete upamceni kao najlosija generacija Hordi.
Samo jos kod nas smjena generacije znaci mijenjanje tribine i nigdje vise. Takvi ko ti su pickice najvece, na stranu neozbiljno saopstenje to je prica za sebe, ali ovakvi sto nakon smjene generacije mijenjaju tribinu se ne mogu ni smatrati da su ikad bili dio hordi vec dio furke.
Eto takvi ko ti nisu pickice, ali ipak sutite na ova saopstenja
dan drugi HZ nakon teskih optuzbi nisu iznjele nijedan dokaz o namjestanju ili bilo cemu.
ili neka se ograde od frakcije koja je to uradila u njihovo ime ili neka se izvinu klubu.
cekamo dalje
ili neka se ograde od frakcije koja je to uradila u njihovo ime ili neka se izvinu klubu.
cekamo dalje
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako ima volje i pravih namjera ,moze to vrlo brzo krenuti u dobrom pravcu . Mislim da nikome ko voli klub nije u cilju da se ova sitacuja produbljuje ,prave bojkoti ,raskoli. Steta je ucinjena posrali smo se na kup i sezonu ,al brzo ce europa i nova sezona .ajdohordas je napisao/la: ↑12 maj 2025, 22:38100%fks74 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 22:22Bacili su ljagu na klub, to se ne može oprati nikako. Mogu se oni sastajati i biti dobri ali ovo što su uradili ostaje zauvijek.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:45Najbolja opcija je da klub pozove odredjen broj ljudi iz HZ , da se sjedne i rasčisti ova situacija ,prije svega zbog
Sve i da jeste tako kako kazu, ne rjesava se na ovaj nacin.
Sav kriminal iz prosle, ove i sljedece sezone su bacili u blato i glavni fokus i pritisak prebacili na nas.
Ionako smo na udaru javnosti za svaki aut pogresan koji se dosudi za nas, nakon ovoga pritisak ce jos veci biti.
Fuj sta je uradjeno, fuj !!!
Joj zaključka **** teEastMadness je napisao/la: ↑12 maj 2025, 21:46Jel idu horde dole? Jos 2 dana nista ne spominju. Ako ne odu onda je to stav citave grupe i sigurno opet neki bojkot
Ako ne odu može li biti da se desilo neko sranje između njih pa zbog toga neće otići? Kako ćeš otići ako imaš probleme u grupi koji te koče da odeš?
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 12 maj 2025, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma ko ce sta dokazati to je glupost . Sjecam se jednog eura Švedska -Danska u grupi i treba im 2-2 da odigraju i naravno zavrsilo je tako i prosli grupu cinim se Italija ispala ,nikom nists jos EP . Svi znamo da D Sloga Borac stimaju prelaze i kome kad treba , isto znamo da je Sloga pustola željezničar prošle sezone ove godine željezničar vracao bodove . Sarajevo je prije par sezona pustilo igman na kosevu zadnje kolo ,željezničar nekad leotaru se sklonio itd itd . Ko je sta dokazao niko nikad , svi znamo sta rade Kazla ,Giga i ostali pa ne mozes nista dokazati . Ovo je cirkus koji smo sebi napravili i treba se nositi s tim , ako nesto ima dobro onda bar se nadam da FKS nece vise nikad ni pomisliti da igra neku utakmicu s 50% mogućnosti ili da se skloni .
-
- Kontakt:
Horde zla su ranile FK Sarajevo, koji ce naposljetku i preminuti od tog ranjavanja. Nazalost.
Ne Horde, nego pojedinci i ko će bolan preminuti, hajde ne pričaj glupostiBordoSaga2 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 23:52Horde zla su ranile FK Sarajevo, koji ce naposljetku i preminuti od tog ranjavanja. Nazalost.
-
- Kontakt:
Nece ovaj klub nikad preminuti . Da je tezak momenat jeste ,al ABd izdignut cemo se mi iznad ove situacije.BordoSaga2 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 23:52Horde zla su ranile FK Sarajevo, koji ce naposljetku i preminuti od tog ranjavanja. Nazalost.
-
- Kontakt:
Nece ti vise niko htjeti ovdje doci. Za sta da igra neki fudbaler i da se bori kad zna da ce ga docekati psovke i kad osvoji trofej, a povlacenje sredstava iz kluba trenutnih vecinskih vlasnika bi svakako znacio smrt za klub, doslovno.Morpheus je napisao/la: ↑12 maj 2025, 23:53Ne Horde, nego pojedinci i ko će bolan preminuti, hajde ne pričaj glupostiBordoSaga2 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 23:52Horde zla su ranile FK Sarajevo, koji ce naposljetku i preminuti od tog ranjavanja. Nazalost.
Na koju foru premuntati nekoga da dodje ovdje? Parama? Nema zive duse koja ce zbog ikakvih para doci tamo gdje ce mu neko i na USPJEHU prijetiti i omalovazavati to.
Neko da ulaze u to? Sigurno nece niko pristati na to, pa ni ovaj ludi Ismir, a kamoli neko ozbiljan.
- relativizam
- Kontakt:
Samo da se više zavrsi ova sezona, kako god da bude
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ovakva situacija bi odgovarala hordama i onima koji su ih nao ovo nagovorili. Jbt imamo zdravu atmosferu u klubu, bez dugovanja, primanja redovna zarade od prodaje igraca utakmicuu za osvajanje trofeja i glupani se nasve poseru. Bijede prodaneBordoSaga2 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 23:57Nece ti vise niko htjeti ovdje doci. Za sta da igra neki fudbaler i da se bori kad zna da ce ga docekati psovke i kad osvoji trofej, a povlacenje sredstava iz kluba trenutnih vecinskih vlasnika bi svakako znacio smrt za klub, doslovno.Morpheus je napisao/la: ↑12 maj 2025, 23:53Ne Horde, nego pojedinci i ko će bolan preminuti, hajde ne pričaj glupostiBordoSaga2 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 23:52Horde zla su ranile FK Sarajevo, koji ce naposljetku i preminuti od tog ranjavanja. Nazalost.
Na koju foru premuntati nekoga da dodje ovdje? Parama? Nema zive duse koja ce zbog ikakvih para doci tamo gdje ce mu neko i na USPJEHU prijetiti i omalovazavati to.
Neko da ulaze u to? Sigurno nece niko pristati na to, pa ni ovaj ludi Ismir, a kamoli neko ozbiljan.
Imam dovoljno godina da mogu reci da sam sa FKS prosao puno toga, bio sam na sjeveru od 1986.- 2000 i neke, ali ne pamtim da se nesto slicno desilo.
Po mom misljenju, HZ imaju dvije opcije nakon ovoga:
1. Da dostave sve dokaze koje imaju i podrze onoga ko je napisao pismo. Ja bih licno volio da znam ako je klub koji volim uvucen u bilo kakve nelegalne stvari
2. Da objave saopstenje u kojem se grupa ogradjuje od pojedinaca koji su to pisali, prozovu ih imenom i prezimenom, a onda daju podrsku igracima, SS I upravi.
A onda klub ima opciju da pokrene sudski proces protiv pojedinaca, ako to zele naravno
Po mom misljenju, HZ imaju dvije opcije nakon ovoga:
1. Da dostave sve dokaze koje imaju i podrze onoga ko je napisao pismo. Ja bih licno volio da znam ako je klub koji volim uvucen u bilo kakve nelegalne stvari
2. Da objave saopstenje u kojem se grupa ogradjuje od pojedinaca koji su to pisali, prozovu ih imenom i prezimenom, a onda daju podrsku igracima, SS I upravi.
A onda klub ima opciju da pokrene sudski proces protiv pojedinaca, ako to zele naravno
FKS❤️1946
O objavi koju su hz objavili su ljudi koji zive lagodan zivot na osnovu FK SARAJEVO. U prevodu reketasi FK SARAJEVO..
Ili su zeljovci vico beus il neko treci u tom fazonu podplatio par ljudi u udrzenju i to je to..
Odgovorni navijaci koji vole klub nikad ovo nebi uradili posebno ne ako nisi dao prije toga 5-6 x upozorenje.
Parole itd..
Naravno ako imaju dokaze nemoraju tuzit samo nek objave javno ja vjerujem da bi sud jedva docekao da pokrene tuzbu
Ili su zeljovci vico beus il neko treci u tom fazonu podplatio par ljudi u udrzenju i to je to..
Odgovorni navijaci koji vole klub nikad ovo nebi uradili posebno ne ako nisi dao prije toga 5-6 x upozorenje.
Parole itd..
Naravno ako imaju dokaze nemoraju tuzit samo nek objave javno ja vjerujem da bi sud jedva docekao da pokrene tuzbu
E ne možeš da vjeruješ šta sve nećeš pročitati ovdje. Mislim da nije ostala nijedna teorija zavjere koja se ovdje nije povukla o tome šta je i ko je iza objave. A zapravo je to samo vruća glava tj. više njih koju je zabolio poraz (od najvećih dušmana) na onakav način.
Opušteno, svakog čuda tri dana dosta, tako će biti i već jeste i za ovo. Što se mene tiče, jedva čekam finale kupa.
Opušteno, svakog čuda tri dana dosta, tako će biti i već jeste i za ovo. Što se mene tiče, jedva čekam finale kupa.

-
- Kontakt:
Ma vise su ranili sebe. Samo ce sebi smanjiti brojku na sjeveru.BordoSaga2 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 23:52Horde zla su ranile FK Sarajevo, koji ce naposljetku i preminuti od tog ranjavanja. Nazalost.
Da se razumijemo ja sam skoro svaku utakmicu na sjeveru i bicu i dalje ali slusajuci raju mnogi nece vise na sjever ako se ovo ne ispravi
Klub zaradjuje fino i ne moze "preminuti". Ko zna koliku platu ima Zekic i ako ode za te pare uvijek mozes dovesti drugog da osvoji trece ili cetvrto mjesto
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, ristagrad, Rule_hz, skoJaa i 54 gosta.