FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 maj 2025, 18:25

Oo hypereee mutovilo obicno, poceo si buncati.

Log out, gornji desni ugao. Valjda ti to necc praviti probleme za tvoj kompleksni mozak..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 13 maj 2025, 18:26

mnon46 je napisao/la:
13 maj 2025, 18:22
obrijanopile je napisao/la:
13 maj 2025, 18:15
HyperOS je napisao/la:
13 maj 2025, 18:10

Smiri dozivljaj i ne vrijedjaj.
Mozes li molim te reci koji od igraca je rekao da je nastimano? Poslije utakmice.
Ne može, vidi sad kako je jednostavno. Ima li smisla da igrač proda tekmu, a da se u objavi naznači da igrači i SŠ imaju podršku. Znači, kontra prodaje tekmi si, ali podržavaš igrače koji su prodali tekmu.
Sve ovo je djelo jedne podgrupe i tu se priča završava.
Prijatelju, jasno je meni sve, ali sve vise se ukopavaju. Zbog toga insistiram da mi napise ime I prezime igrača koji je rekao da je nastimano, ali tek poslije utakmice.
I ovu priliku koristim da ga zamolim da napise ime I prezime igrača. Takodjer molim sve koji pišu na ovoj temi da isti konstantno ga pitaju dok ne kaze ime I prezime ili prizna da je izmislio. Kao i ove koji ga savjetuju sta treba , a sta ne.
P.S. nabijem Aylu na neku stvar, ali ime I prezime me zanima
Evo i oni tebe selame!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 maj 2025, 18:30

Šteta zbog termina utakmice pa je teže organizovati kvalitetan doček

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 13 maj 2025, 18:35

13 maj 2025, 18:26
mnon46 je napisao/la:

Mozes li molim te reci koji od igraca je rekao da je nastimano? Poslije utakmice.
Ne može, vidi sad kako je jednostavno. Ima li smisla da igrač proda tekmu, a da se u objavi naznači da igrači i SŠ imaju podršku. Znači, kontra prodaje tekmi si, ali podržavaš igrače koji su prodali tekmu.
Prijatelju, jasno je meni sve, ali sve vise se ukopavaju. Zbog toga insistiram da mi napise ime I prezime igrača koji je rekao da je nastimano, ali tek poslije utakmice.
I ovu priliku koristim da ga zamolim da napise ime I prezime igrača. Takodjer molim sve koji pišu na ovoj temi da isti konstantno ga pitaju dok ne kaze ime I prezime ili prizna da je izmislio. Kao i ove koji ga savjetuju sta treba , a sta ne.
Zamisli da je zaista neki igrač dojavio tako nešto.Izofirati ga pred sutrašnju utakmicu,ako uopšte bude u rosteru,je opet pucanje u koljeno.Igrac bi zbog toga Bog zna kakve sankcije od predsjednika dobio,pod uslovom da je sve ko sto je rekao.
Ko će stati uz tog momka? Ko će mu eventualnu finansijsku štetu nadomjestiti?
Ako postoji,igrača treba zaštititi maksimalno.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 13 maj 2025, 18:35

mnon46 je napisao/la:

Živio ti meni :salut:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 maj 2025, 18:40

E cuj vratise se na ajlu i mirzu, kad su popusili foru sa namjestanjem, pa nalaze druge izgovore. **** vam ajla i mirza i namjestanje utakmica , dabogda bez droge ostali

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 13 maj 2025, 18:43

Yokohama je napisao/la:
13 maj 2025, 18:35
mnon46 je napisao/la:

Zamisli da je zaista neki igrač dojavio tako nešto.Izofirati ga pred sutrašnju utakmicu,ako uopšte bude u rosteru,je opet pucanje u koljeno.Igrac bi zbog toga Bog zna kakve sankcije od predsjednika dobio,pod uslovom da je sve ko sto je rekao.

Edit: Ramic je zbog nabijanja lopte ispisnicu dobio.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 13 maj 2025, 18:45

Anex je napisao/la:
13 maj 2025, 18:21

Nismo mi podržali Sarajevo koje je zalizani vodio već smo podržali Sarajevo za koje cijeli život navijamo bez obzira koja je persona tu
Nemoj patetike Boga ti...
I nemoj me vući za jezik pa da ti vadim snimke na kojima ta podrška malo čudno zvuči i izgleda. :)
nokee je napisao/la:
13 maj 2025, 18:18

Ne lazi. 90% raje sa zapada i istoka nije bilo za Varesanovica ali nije bilo ni za bojkot i samo u bojkotu je bila podjela. Mitomani su mila maca.. Hajmo dalje..
Pa za šta su onda bili? :lol: Nijemi posmatrači?

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 13 maj 2025, 18:51

HyperOS je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:
13 maj 2025, 17:41

Ako nećeš napisat koji igrač je u pitanju i koje saučesnik, nayebem ti se najmilijih. I usput pokakim na saznat će se i istina će izaći na vidjelo.
Izmišljam, nije tačno.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 13 maj 2025, 18:53

Yokohama je napisao/la:
13 maj 2025, 18:43
Yokohama je napisao/la:
13 maj 2025, 18:35

Edit: Ramic je zbog nabijanja lopte ispisnicu dobio.
Ako je bio "igrac" spreman da " kaze" da smo "natimali kup", onda je morao da zna da će se kad tad saznati koji je to igrač i spreman je na pohvale ili posljedice.
Priča rekao je jedan igrač, ali poslije utakmice je priča za malu djecu, e, ja sam malo djete i želim da znam kako se zove igrač koji je poslije utakmice rekao da je FKSarajevo nastimalo osvajanje Kupa, a to nije rekao poslije 4:0 na Koševu.
Molim, ponovno, da se napise ime I prezime igrača. Znate onu staru, govori istinu pa makar staja sam na toj strani.
P.S. Zavrsena priča oko igraca!
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 13 maj 2025, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 maj 2025, 18:54

NoProfit je napisao/la:
13 maj 2025, 18:03
Anex je napisao/la:
13 maj 2025, 17:57
NoProfit je napisao/la:
13 maj 2025, 17:47

Pa 90% istoka i zapada i jesu bili za Varešanovića. Ja da sam ikakav faktor u Hordama sve bih učinio da se, poslije tog perioda, te dvije tribine više nikad ne prozovu na zajedničko navijanje na utakmicama.
Jesu ali u qrcu,čuj za Varešanovića,sam si sebe diskreditovao za svaku raspravu,ovo sve i liči na Varešanovića i slične
Jesu li istok i zapad dolazili i podržavali Sarajevo koje je on vodio? Jesu.

Drugi par cipela je što su mu, kao i svakom drugom treneru, **** majku nakon par loših rezultata.
Eto jok sjedit ćemo kući i glumiti bojkote i kojekakve **** materine.

Normalno da cu doci dati podrsku voljenom klubu a ne Mirzi.
Evo Mirze nema sada tu, ostaje opet klub.
Vama je to očigledno problem shvatiti.

Pocinje da se pravi kult od vas i vaseg sjevera.
I na ostalim tribinama ima ljudi koji gaze kilometre zbog Sarajeva, prozivljavaju svaki poraz i dozivljavaju svaku pobjedu.
Nije sjever centar svijeta.

Svaka cast na svemu, sto brat iznad napisa ima masa stvari na koje smo svi ponosni za ono sto su ti momci uradili... ali ovo sada je apsolutna greska, ranjavanje i kluba i svih ostalih iskrenih navijaca Sarajeva. Niko i nista ih ne moze sada opravdati osim dokaza koje mogu iznijeti ako ih i imaju uopste.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 13 maj 2025, 18:55

HyperOS je napisao/la:
13 maj 2025, 18:51
HyperOS je napisao/la:

Izmišljam, nije tačno.
Hvala ti! Cijenim sto si to priznao!
Evo i oni tebe selame!

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 13 maj 2025, 18:56

mosarajvosa83 je napisao/la:
13 maj 2025, 18:06
misstianopenaldo je napisao/la:
13 maj 2025, 17:50
Dakson je napisao/la:
13 maj 2025, 14:01
Grupa je kriva,ali ta ista grupa je uvjek tu,A Mirvic i oni poslije Mirvica su samo prolaznici,dok ima love tu su… nemam nista protiv njega,Ali Na ljude koji zivotom brane grb ne moze se pricat lose….
Ne moze se ni na moj klub pricat lose... pa et... jbg... hraknuli su neki.... cak neki i brane... a navijaci bezbeli.
Klub je svakom ispred grupe,prica dok ima love ne pije vode jer isti Mirvic je kad je dosao vratio milione duga,bas je on tu zbog para. Grupa je sve rekla o sebi sa ovim saopstenjem,nema potrebe vise to pisat,Manijaci i kone su sretni vise nego da su titulu osvojili,samo jos jedan u nizu blamova grupe koju treba prestat spominjat uopste mada rece se sve samo posjetom na istoj.
Ne da su sretni, cvjetaju. Mislim da im ni titula ne bi ovako bila draga.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 13 maj 2025, 18:57

Koga više boli qurac šta će reći, dokle će se petljati u laži, šta će objaviti, koja je podgrupa pisala (kad se ostali ne ograđuju od njih svi su isti). Povratka i popravke nema.
Navukli su vas ko debile i ugasili bez da su dupetom mrdnuli.
Do neke nove generacije... sve najgore!
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 maj 2025, 19:00

Prozivaju skripre za izlazak iz busa, a oni opalili po gasu kad su ih manijaci ganjali na autoputu

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 maj 2025, 19:03

NoProfit je napisao/la:
13 maj 2025, 18:45
Anex je napisao/la:
13 maj 2025, 18:21

Nismo mi podržali Sarajevo koje je zalizani vodio već smo podržali Sarajevo za koje cijeli život navijamo bez obzira koja je persona tu
Nemoj patetike Boga ti...
I nemoj me vući za jezik pa da ti vadim snimke na kojima ta podrška malo čudno zvuči i izgleda. :)
nokee je napisao/la:
13 maj 2025, 18:18

Ne lazi. 90% raje sa zapada i istoka nije bilo za Varesanovica ali nije bilo ni za bojkot i samo u bojkotu je bila podjela. Mitomani su mila maca.. Hajmo dalje..
Pa za šta su onda bili? :lol: Nijemi posmatrači?
Kakva ba patetika Sarajevo pratim redovno 35 godina i boli me qrac i za Mirzu i bilo koga,nema toga debila i bojkota koji me može otjerati sa Koševa,bio sam tu bez obzira na situaciju i rezultate i tako će biti dok sam živ,samo degenerik može da ne slavi trofej svog kluba i da ne voli klub zbog pojedinca pa ko god da je

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 maj 2025, 19:05

Lakoste je napisao/la:
13 maj 2025, 19:00
Prozivaju skripre za izlazak iz busa, a oni opalili po gasu kad su ih manijaci ganjali na autoputu
Ali mi kao navijaci Sarajeva, iskuliramo to i ne pridodajemo znacaju. Znaci mi volimo vise grupu nego oni klub
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 13 maj 2025, 19:10

pat pozicija
ovo je nezabiljezeno kod nas
da ostane na ovom mozda je i najbolje
da potpisnici sapostenja dadnu kakav dokaz ako ga imaju tu bi nam bio kraj
sumnjam da bi htjeli interno da se rijesi jer ne bi objavili ovo sto su objavili
da Bog sacuva

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 13 maj 2025, 19:18

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 maj 2025, 18:13
Taman do ljeta da ide restart da se mogu ugraditi u gulisin transfer. Taman ce se prodati a nije mirvic vezan za njega vec Sarajevo.

Nevjerovatna je zelja da se sve poljulja a fola klub na prvom mjestu. Pa mogu razne gadosti i javno.

Ide joker ayla, kao jedan od posljednjih. Jel nema sta da se kenja, ide ayla jos tu..

Znas sta, dzaba ste krecili

Kriminalna posla, nema sta drugo biti..

@eccehomo ziv mi ti
Hvala ti gošparu, i tebi sve najbolje

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 maj 2025, 19:26

Bolje da su ostali u bojkotu,prave štetu i kazne konstantno,brojnost sve manja a bruka sve veća,ovo je vrhunac gluposti i sramote koju ne znam kako misle saprati

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, AvantiBL, bosnas_, Google Adsense [Bot], Haksss, JavierBosnia, keli, Konzerva, Lobudaraczapamcenje, ovisnik, rimljanin90, Rule_hz, Seipronto, TefalTava, ubipara i 94 gosta.