Jos jedan za liste gnjavatora. Dobra stvar probaj i ti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Evo, petorica su se odmah 'upalila' – standardno pitarski. Po njihovom, ako ideš na neku drugu tribinu, navijaš za Sarajevo, a ako ideš na sjever, onda si narkoman. Klasično pitarsko razmišljanje. Osim toga, niko nije rekao da više voli klub od vas zato što ide na gostovanja, ali vi očigledno imate taj kompleks, pa izmišljate neka gostovanja čim vas neko pita zašto ne pokazujete ljubav prema klubu i van stadiona Asim Ferhatović Hase. A mržnja prema sjeveru je najsmješnija od svega. Potajno se ta tribina prezire, a kad se nešto desi, ide se po standardnom šablonu: narkomani, klošari, plaćenici, bla, bla, bla. Mada, ne morate se brinuti, nama je jasno da sjever ostale tribine mrze, ali vjerujte, ni mi vas ne volimo hahahahaha.
Što se tiče kazni – je li to npr. istok bolji od sjevera ? Od vrijeđanja naših igrača i legendi, do rasističkih povika, urlika i svega što dolazi s tog legla manjka inteligencije.
Što se tiče kazni – je li to npr. istok bolji od sjevera ? Od vrijeđanja naših igrača i legendi, do rasističkih povika, urlika i svega što dolazi s tog legla manjka inteligencije.
-
- Kontakt:
Drug sa vama se ne može ići na gostovanja,to je realnost.Morate puno poraditi na grupi da bi ozbiljnijoj raji to bio izbor.curvanord je napisao/la: ↑16 maj 2025, 07:44Evo, petorica su se odmah 'upalila' – standardno pitarski. Po njihovom, ako ideš na neku drugu tribinu, navijaš za Sarajevo, a ako ideš na sjever, onda si narkoman. Klasično pitarsko razmišljanje. Osim toga, niko nije rekao da više voli klub od vas zato što ide na gostovanja, ali vi očigledno imate taj kompleks, pa izmišljate neka gostovanja čim vas neko pita zašto ne pokazujete ljubav prema klubu i van stadiona Asim Ferhatović Hase. A mržnja prema sjeveru je najsmješnija od svega. Potajno se ta tribina prezire, a kad se nešto desi, ide se po standardnom šablonu: narkomani, klošari, plaćenici, bla, bla, bla. Mada, ne morate se brinuti, nama je jasno da sjever ostale tribine mrze, ali vjerujte, ni mi vas ne volimo hahahahaha.
Kao primjer ću navesti samo Trnavu,cirkus od organizacije,nula ozbiljnisti kakvu bi grupa renomea hz trebala da ima.
Čak su bolje bili organizovani oni što su išli sa turističkom agencijom što je nonsens.
Vjerovatno je pisao neko i od ostalih forumaša ali evo i ja da nešto napišem (krajnje dobronamjerno)curvanord je napisao/la: ↑16 maj 2025, 07:44Evo, petorica su se odmah 'upalila' – standardno pitarski. Po njihovom, ako ideš na neku drugu tribinu, navijaš za Sarajevo, a ako ideš na sjever, onda si narkoman. Klasično pitarsko razmišljanje. Osim toga, niko nije rekao da više voli klub od vas zato što ide na gostovanja, ali vi očigledno imate taj kompleks, pa izmišljate neka gostovanja čim vas neko pita zašto ne pokazujete ljubav prema klubu i van stadiona Asim Ferhatović Hase. A mržnja prema sjeveru je najsmješnija od svega. Potajno se ta tribina prezire, a kad se nešto desi, ide se po standardnom šablonu: narkomani, klošari, plaćenici, bla, bla, bla. Mada, ne morate se brinuti, nama je jasno da sjever ostale tribine mrze, ali vjerujte, ni mi vas ne volimo hahahahaha.

Mislim da je mali broj ljudi koji mrze sjever jer ko se god smatra navijačem FKS cijeli život, imao je fazu kada je i sam bio na sjeveru. Ja sam do neke 16. god dolazio, pa onda bio na istoku, a sada miksam zapad i istok. Ljubav Hordi je neupitna, ali mnogi njihovi potezi itekako jesu.
Bojkot domaćih utakmica za vrijeme Mirze i ovo saopćenje za kup su dva najlošija poteza Hordi od nastanka. Zbog prvog je ispaštala evropa, a zbog drugog je nanesena ogromna ljaga na klub i sve ono što rade Vicini puleni, Horde su to fakturisale našem klubu.
Što se tiče toksičnosti i negativnih komentara, tu niko ne može sa istokom. Sjever barem pjeva cijelu utakmicu i ne zviždi svojim igračima što se za istok ne može reći.
Kao što ne možeš reći ženi da je voliš tako što ćeš joj šamare udarati, tako se ni klub ne može voljeti a da mu se stalno nabija finansijski trošak kroz plaćanje kazni i potezima koji narušavaju njegov ugled u javnosti.
Neka fura svako svoju furku, ali FK Sarajevo ne smije trpiti štetu!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ovo i jest najveći problem.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 23:59Ma ljudi s istoka koje znam poslije utakmice pisali grozote protiv Mirvica i Zekica i svega sto ima veze s klubom a danas prvi na doceku. Skoro svi izasli sa stadiona osim hordi koje su podrzale ekipu. U restoranu iza istoka svi poslije najgore o Mirvicu, prodali, pustili bla bla bla...sutra svi ti okrenuli plocurobertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:30Staje pravi razlog rukovodstva unfks da bojktuju pobjedu u kupu??? Jeli sastanak menadzerskog lobija sa pojedinim legendama kluba da ustolice Mamica u mjesto Mirvica?.???? Ali kad je Mirvic odbio bilo kakav razgovor o tranziciji tad nastaje hajka na forumu na Mirvica i upravu od strane clanova sa laznim profilima kojih je bilo sve vise. Izmedzu redova citajuci horde nekrive SS ZZ ni igrace, Nego upravu i Mirvica![]()
Imali logike???
Kazem ti ta noc nije bila normalna i vecina nasih navijaca nije normalno i ne trazi razumno rjesenje. Nego daj da to pokusamo prebroditi i vratiti se na pozitivu
Većina ljudi kao da neće da razmišlja mozgom, nego se vodi masom.
Iskreno poslije utakmice, bio sam baš ljut, na sjeveru stojim sa strane, istok i zapad zvižde i psuju, sjever im pjeva.
Po društvenim mrežama, dosta raje sa sjevera podijeli saopštenje Hordi, odma sam znao da je odluka da se to napiše katastrofalna.
Ti isti ljudi koji su to dijelili, poslije utakmice finala kupa dijele Kup je naš i slično.Juče uredno idu slike sa dočeka.
Da se razumijemo, ovo nisu ljudi neki tamo koji dođu onako, nego ljudi koji imaju uticaj i nema gdje nisu bili sa klubom.
Nikad niko nije doveo u pitanje ispravnost Hordi, slijepo sam slijedio svaku odluku i ispostavilo se da su uvijek bili u pravu, do ove.
Na klub se ne smije nikad, to bi valjda trebalo letke podijeliti na ulazima, da si tu zbog kluba, ne zbog sebe i grupe, djeca koja sad dolaze na sjever, dolaze čini mi se zbog svega mimo Sarajeva.
Kao prvo navijačka tribina, 90 posto ljudi zijeva, ali da ne idem dalje..
MNON
-
- Kontakt:
situacija pred zadnju tekmu sa sirokim kuci , dolazim 5 min prije tekme da kartu kupim i momci njih 7-8 hoce na sjever a ona sto prodaje kaze nema , nestalo nisu puno dobili karata za sjever i govori ima istok i zapad. Oni nece , kontam mozda imaju tacno para i ponudim se da im doplatim razliku za istok. Nece, okrenu se i odose. Znaci nisu tu zbog Sarajeva nego da su vidjenji na sjeveru , tiktok da snimaju i gluposti.Noke995 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 08:45Ovo i jest najveći problem.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 23:59Ma ljudi s istoka koje znam poslije utakmice pisali grozote protiv Mirvica i Zekica i svega sto ima veze s klubom a danas prvi na doceku. Skoro svi izasli sa stadiona osim hordi koje su podrzale ekipu. U restoranu iza istoka svi poslije najgore o Mirvicu, prodali, pustili bla bla bla...sutra svi ti okrenuli plocurobertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:30Staje pravi razlog rukovodstva unfks da bojktuju pobjedu u kupu??? Jeli sastanak menadzerskog lobija sa pojedinim legendama kluba da ustolice Mamica u mjesto Mirvica?.???? Ali kad je Mirvic odbio bilo kakav razgovor o tranziciji tad nastaje hajka na forumu na Mirvica i upravu od strane clanova sa laznim profilima kojih je bilo sve vise. Izmedzu redova citajuci horde nekrive SS ZZ ni igrace, Nego upravu i Mirvica![]()
Imali logike???
Kazem ti ta noc nije bila normalna i vecina nasih navijaca nije normalno i ne trazi razumno rjesenje. Nego daj da to pokusamo prebroditi i vratiti se na pozitivu
Iskreno poslije utakmice, bio sam baš ljut, na sjeveru stojim sa strane, istok i zapad zvižde i psuju, sjever im pjeva.
Po društvenim mrežama, dosta raje sa sjevera podijeli saopštenje Hordi, odma sam znao da je odluka da se to napiše katastrofalna.
Ti isti ljudi koji su to dijelili, poslije utakmice finala kupa dijele Kup je naš i slično.Juče uredno idu slike sa dočeka.
Da se razumijemo, ovo nisu ljudi neki tamo koji dođu onako, nego ljudi koji imaju uticaj i nema gdje nisu bili sa klubom.
Nikad niko nije doveo u pitanje ispravnost Hordi, slijepo sam slijedio svaku odluku i ispostavilo se da su uvijek bili u pravu, do ove.
Na klub se ne smije nikad, to bi valjda trebalo letke podijeliti na ulazima, da si tu zbog kluba, ne zbog sebe i grupe, djeca koja sad dolaze na sjever, dolaze čini mi se zbog svega mimo Sarajeva.
- napoleon72
- Kontakt:
Nije isto nesta prokomentarisat s drugom na tribini i dat zvanicno saopstenje. Ako ja s jaranom na kafi kazem da trebamo s puskama uletjet u Banju Luku, to je naprdjivanje. Ako isto to kaze bilo koji politicar u javnosti, to je objava rata. To je najveci problem.
Znam i ja da je bruku raje na stadionu psovalo i reklo da je namjesteno. Ne kontam otkud to, mi nismo nikakva kaznena ekspedicija pa da biramo koga pustamo a koga ne, previse puta ove sezone smo se s Koseva vratili pognute glave, al et, psovalo se. A mislim da je raja vise frustrirana cinjenicom sto je to Siroki Brijeg, sto ih mrzimo, sto cemo svakog igraca koji ikad obuce dres tog kluba zvat ubicom i pozivat na neki linc. A Siroki je bolji od nas u medjusobnom omjeru i taj poraz nije neko aman iznenadjenje.
Znam i ja da je bruku raje na stadionu psovalo i reklo da je namjesteno. Ne kontam otkud to, mi nismo nikakva kaznena ekspedicija pa da biramo koga pustamo a koga ne, previse puta ove sezone smo se s Koseva vratili pognute glave, al et, psovalo se. A mislim da je raja vise frustrirana cinjenicom sto je to Siroki Brijeg, sto ih mrzimo, sto cemo svakog igraca koji ikad obuce dres tog kluba zvat ubicom i pozivat na neki linc. A Siroki je bolji od nas u medjusobnom omjeru i taj poraz nije neko aman iznenadjenje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Zeko87 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 08:32Vjerovatno je pisao neko i od ostalih forumaša ali evo i ja da nešto napišem (krajnje dobronamjerno)curvanord je napisao/la: ↑16 maj 2025, 07:44Evo, petorica su se odmah 'upalila' – standardno pitarski. Po njihovom, ako ideš na neku drugu tribinu, navijaš za Sarajevo, a ako ideš na sjever, onda si narkoman. Klasično pitarsko razmišljanje. Osim toga, niko nije rekao da više voli klub od vas zato što ide na gostovanja, ali vi očigledno imate taj kompleks, pa izmišljate neka gostovanja čim vas neko pita zašto ne pokazujete ljubav prema klubu i van stadiona Asim Ferhatović Hase. A mržnja prema sjeveru je najsmješnija od svega. Potajno se ta tribina prezire, a kad se nešto desi, ide se po standardnom šablonu: narkomani, klošari, plaćenici, bla, bla, bla. Mada, ne morate se brinuti, nama je jasno da sjever ostale tribine mrze, ali vjerujte, ni mi vas ne volimo hahahahaha.
Što se tiče kazni – je li to npr. istok bolji od sjevera ? Od vrijeđanja naših igrača i legendi, do rasističkih povika, urlika i svega što dolazi s tog legla manjka inteligencije.:
Mislim da je mali broj ljudi koji mrze sjever jer ko se god smatra navijačem FKS cijeli život, imao je fazu kada je i sam bio na sjeveru. Ja sam do neke 16. god dolazio, pa onda bio na istoku, a sada miksam zapad i istok. Ljubav Hordi je neupitna, ali mnogi njihovi potezi itekako jesu.
Bojkot domaćih utakmica za vrijeme Mirze i ovo saopćenje za kup su dva najlošija poteza Hordi od nastanka. Zbog prvog je ispaštala evropa, a zbog drugog je nanesena ogromna ljaga na klub i sve ono što rade Vicini puleni, Horde su to fakturisale našem klubu.
Što se tiče toksičnosti i negativnih komentara, tu niko ne može sa istokom. Sjever barem pjeva cijelu utakmicu i ne zviždi svojim igračima što se za istok ne može reći.
Kao što ne možeš reći ženi da je voliš tako što ćeš joj šamare udarati, tako se ni klub ne može voljeti a da mu se stalno nabija finansijski trošak kroz plaćanje kazni i potezima koji narušavaju njegov ugled u javnosti.
Neka fura svako svoju furku, ali FK Sarajevo ne smije trpiti štetu!
A tek sam to zaboravio spomenuti kad smo kod fakturisanja. Fakturisati sjeveru da je kriv za ispadanje protiv Torpeda je u top 3 najapsurdnije "fakture" ikad. To mi je na nivou Riste Đoge. Tu temu su, naravno, pokrenuli oni koji su pojeli svoja muda braneći i pravdajući onaj ljudski otpad po imenu Mirza Varešanović. Što se tiče baklji, ta tema je toliko puta obrađena da mi nije jasno kako ljudima nije mrsko više da o tome pišu. Ja sam lično protiv baklji i zapalio sam samo jednu otkako idem na utakmice — u Travniku, za 25 godina grupe.
Ali sjever je navijačka tribina, na kojoj se baklje pale i uvijek će se paliti, kao što je slučaj na svakoj navijačkoj tribini na svijetu. Samo se naša raja ponaša kao da se to dešava jedino kod nas.
kako ti nešto ne vjerujem...EastMadness je napisao/la: ↑16 maj 2025, 08:51situacija pred zadnju tekmu sa sirokim kuci , dolazim 5 min prije tekme da kartu kupim i momci njih 7-8 hoce na sjever a ona sto prodaje kaze nema , nestalo nisu puno dobili karata za sjever i govori ima istok i zapad. Oni nece , kontam mozda imaju tacno para i ponudim se da im doplatim razliku za istok. Nece, okrenu se i odose. Znaci nisu tu zbog Sarajeva nego da su vidjenji na sjeveru , tiktok da snimaju i gluposti.Noke995 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 08:45Ovo i jest najveći problem.Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 23:59
Ma ljudi s istoka koje znam poslije utakmice pisali grozote protiv Mirvica i Zekica i svega sto ima veze s klubom a danas prvi na doceku. Skoro svi izasli sa stadiona osim hordi koje su podrzale ekipu. U restoranu iza istoka svi poslije najgore o Mirvicu, prodali, pustili bla bla bla...sutra svi ti okrenuli plocu
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Upravu si da mnogi ne vole sjever i hz i da su zlonamjerni i to tako traje godinama, međutim sad prvi put ova garnitura koja je na sjeveru dala je svima za pravo da ih popljuje jer su napravili veliki kiks.Tesko je ovo danas i nazvati hordama nadam se da ce ih furke sto prije popustiti i da ce napustiti tribinu.curvanord je napisao/la: ↑16 maj 2025, 07:44Evo, petorica su se odmah 'upalila' – standardno pitarski. Po njihovom, ako ideš na neku drugu tribinu, navijaš za Sarajevo, a ako ideš na sjever, onda si narkoman. Klasično pitarsko razmišljanje. Osim toga, niko nije rekao da više voli klub od vas zato što ide na gostovanja, ali vi očigledno imate taj kompleks, pa izmišljate neka gostovanja čim vas neko pita zašto ne pokazujete ljubav prema klubu i van stadiona Asim Ferhatović Hase. A mržnja prema sjeveru je najsmješnija od svega. Potajno se ta tribina prezire, a kad se nešto desi, ide se po standardnom šablonu: narkomani, klošari, plaćenici, bla, bla, bla. Mada, ne morate se brinuti, nama je jasno da sjever ostale tribine mrze, ali vjerujte, ni mi vas ne volimo hahahahaha.
- napoleon72
- Kontakt:
Ovo je ofirnije od price da je Jelena 2 km od tebe i zeli sexjuka55 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 08:54kako ti nešto ne vjerujem...EastMadness je napisao/la: ↑16 maj 2025, 08:51situacija pred zadnju tekmu sa sirokim kuci , dolazim 5 min prije tekme da kartu kupim i momci njih 7-8 hoce na sjever a ona sto prodaje kaze nema , nestalo nisu puno dobili karata za sjever i govori ima istok i zapad. Oni nece , kontam mozda imaju tacno para i ponudim se da im doplatim razliku za istok. Nece, okrenu se i odose. Znaci nisu tu zbog Sarajeva nego da su vidjenji na sjeveru , tiktok da snimaju i gluposti.Noke995 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 08:45
Ovo i jest najveći problem.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Varijantas8
- Kontakt:
Znam da je prije moglo na preporuku ko je clan foruma, par osoba sam ubacio na preporuku prije 8 godina mozda, ne znam kakva je sad situacija. Ako si dobar sa Semom javi se njemu.luckystrike je napisao/la: ↑16 maj 2025, 01:03Ako ima neko utjecajan na fksinfo, da mi pogura aktivaciju pod istim nick-om. Znam dosta raje, čak sam sa Semom jako dobar, ali bih volio ako je moguće ostati anoniman![]()
Sjetite se skupštine "navijača" na Zetri. Mute "prijatelji" iz pozadinerobertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:30Staje pravi razlog rukovodstva unfks da bojktuju pobjedu u kupu??? Jeli sastanak menadzerskog lobija sa pojedinim legendama kluba da ustolice Mamica u mjesto Mirvica?.???? Ali kad je Mirvic odbio bilo kakav razgovor o tranziciji tad nastaje hajka na forumu na Mirvica i upravu od strane clanova sa laznim profilima kojih je bilo sve vise. Izmedzu redova citajuci horde nekrive SS ZZ ni igrace, Nego upravu i Mirvica![]()
Imali logike???
-
- Kontakt:
Ja se slazem da je ovaj potez poslije poraza bio glup, nije trebalo to saopstenje. Ali i trener je napravio par gluposti. Uprava je napravila par gluposti, svi navijaci su pravili gluposti. Bezbroj glupih igraca je proslo kroz klub. I jos puno toga. Ali ide se dalje i nema nista od negative...
Sad sve najgore pricati o ljudima koji su jedini dali podrsku igracima nakon prvog polufinalnog duela i poraza od Borca dok su svi ostali psovali ili izasli ranije. Ljudi koji su jedini ostali na kisi protiv Igmana kad je zaluhalo. Isli i Novi G radnim danom dok smo mi kuci gladili jajca. Proveli bezbroj sati putujuci na gostovanja, nekad se tu izgubi i citav dan. Pa ostali ne mogu tri minute da navijaju a oni citavu utakmicu navijaju. Bio sam na svakoj tribini i najljepse je na sjeveru. Dodjes i dajes podrsku 90 minuta. Na zapadu ako ustanes minutu galame sjedi dole a kad dodje poluvrijeme svi ustanu da protegnu noge. Na istoku slicno, samo sto jos pojedini psuju dok sjede a ostali im se smiju.
Sta hocu da kazem svi grijesimo ali svi volimo Sarajevo i nema smisla da jedni druge prekrizimo i nastavljamo ovu negativu
Sad sve najgore pricati o ljudima koji su jedini dali podrsku igracima nakon prvog polufinalnog duela i poraza od Borca dok su svi ostali psovali ili izasli ranije. Ljudi koji su jedini ostali na kisi protiv Igmana kad je zaluhalo. Isli i Novi G radnim danom dok smo mi kuci gladili jajca. Proveli bezbroj sati putujuci na gostovanja, nekad se tu izgubi i citav dan. Pa ostali ne mogu tri minute da navijaju a oni citavu utakmicu navijaju. Bio sam na svakoj tribini i najljepse je na sjeveru. Dodjes i dajes podrsku 90 minuta. Na zapadu ako ustanes minutu galame sjedi dole a kad dodje poluvrijeme svi ustanu da protegnu noge. Na istoku slicno, samo sto jos pojedini psuju dok sjede a ostali im se smiju.
Sta hocu da kazem svi grijesimo ali svi volimo Sarajevo i nema smisla da jedni druge prekrizimo i nastavljamo ovu negativu
U mjesto je gramatički ispravan samo ako misliš na fizičku lokaciju. Nevjerovatno je kako ljudi 'znaju' ko je s kim u talu, a upitno je jesu li uopšte završili osnovnu školu.robertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:30Staje pravi razlog rukovodstva unfks da bojktuju pobjedu u kupu??? Jeli sastanak menadzerskog lobija sa pojedinim legendama kluba da ustolice Mamica u mjesto Mirvica?.???? Ali kad je Mirvic odbio bilo kakav razgovor o tranziciji tad nastaje hajka na forumu na Mirvica i upravu od strane clanova sa laznim profilima kojih je bilo sve vise. Izmedzu redova citajuci horde nekrive SS ZZ ni igrace, Nego upravu i Mirvica![]()
Imali logike???
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pozz brate, nije ok i nema smisla graditi neki animozitet medju nama. Stvarno nema potrebe, za 10 godina ce se naci na istoku pa ces sutiti i razmisljati sta si pisao.curvanord je napisao/la: ↑16 maj 2025, 07:44Evo, petorica su se odmah 'upalila' – standardno pitarski. Po njihovom, ako ideš na neku drugu tribinu, navijaš za Sarajevo, a ako ideš na sjever, onda si narkoman. Klasično pitarsko razmišljanje. Osim toga, niko nije rekao da više voli klub od vas zato što ide na gostovanja, ali vi očigledno imate taj kompleks, pa izmišljate neka gostovanja čim vas neko pita zašto ne pokazujete ljubav prema klubu i van stadiona Asim Ferhatović Hase. A mržnja prema sjeveru je najsmješnija od svega. Potajno se ta tribina prezire, a kad se nešto desi, ide se po standardnom šablonu: narkomani, klošari, plaćenici, bla, bla, bla. Mada, ne morate se brinuti, nama je jasno da sjever ostale tribine mrze, ali vjerujte, ni mi vas ne volimo hahahahaha.
Mi smo svi jedno, shvati to. Jel ti bude drago kad cijeli stadion pjeva uz vodjenje Sjevera? Ja sam pretezno na istoku, kad grupi treba ili vidim da je potrebnija jaca podrska (listica, derbi itd) sa zadovoljstvom se prebacim na sjevernu tribinu stadiona Kosevo, poderem glas malo je reci, mokar ko cep svaki put budem a nokkee je u pravu, ne za postotke ali 60% na tribini spava.
Birvaktile 2010-2017/18 si bio prozivan izgledom na tribini ako kljucas.. Ugl bilo je to nesto drugacije, tribina sa osjecajem i kad istok zapad nemaju sluha i strpljenja, oni su ti koji su imali.
Uvijek najpametnije, najvoljenjije odluke po klub, bez guranja nekog ega, inata.. Ovo valjda se vremena mijenjaju pa ni muskarci nisu sto su bili, pa hoce da su u centru paznje, egocentrici, ko sam ko ja.. itd u inat svima??? kome u inat reci bgt
Na tribini sjever je jedini zadatak dati takav huk ekipi na terenu da lete, kada je sjever slabiji, slabija je igra i generalno atmosfera na Kosevu.
dusmani nas zele vidjeti razjedinjenje, i mi tome zajedno doprinosimo. Do kada?? Sve uvjete imamo da budemo zadovoljni stanjem u klubu? ako pod zadovoljno spadaju, dobar trener, dobri igraci, redovne plate, sve na mjestu.. a to jel mirvic mirvah shrek, dijasporac.. debil, vidi mu glave hamo mi je ispod casti.
ako necim steti klubu, 5-10 momaka iz jezgra valjda imaju slobodu i mogucnost da sjednu i sa direktorom, predsjednikom vlasnikom, nek se izda neka regulativa sta moze sta ne.. ugl ima mogucnosti, sev ostalo je P R O T I V naseg kako kazemo, voljenog kluba.
e cuj ostale tribine mrze sjever i obrnuto.. glupost malo je reci.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ti i ja možda jesmo jedno, ali ljudi koji jedva čekaju da sjever nazovu klošarkom i narkomanskom tribinom – i ja – nikada nećemo biti jedno. Nikada nisam prvi prozvao nekoga, već sam samo odgovarao i davao primjere šta rade druge tribine i kakvi su ljudi sa tih tribina, jer na ovom forumu mnogi ne vide dalje od svog nosa. Što se tiče istoka već sam ranije rekao, dok sam živ više neću kročiti na tu tribinu, bio sam jednom i nikad više.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 maj 2025, 09:56pozz brate, nije ok i nema smisla graditi neki animozitet medju nama. Stvarno nema potrebe, za 10 godina ce se naci na istoku pa ces sutiti i razmisljati sta si pisao.curvanord je napisao/la: ↑16 maj 2025, 07:44Evo, petorica su se odmah 'upalila' – standardno pitarski. Po njihovom, ako ideš na neku drugu tribinu, navijaš za Sarajevo, a ako ideš na sjever, onda si narkoman. Klasično pitarsko razmišljanje. Osim toga, niko nije rekao da više voli klub od vas zato što ide na gostovanja, ali vi očigledno imate taj kompleks, pa izmišljate neka gostovanja čim vas neko pita zašto ne pokazujete ljubav prema klubu i van stadiona Asim Ferhatović Hase. A mržnja prema sjeveru je najsmješnija od svega. Potajno se ta tribina prezire, a kad se nešto desi, ide se po standardnom šablonu: narkomani, klošari, plaćenici, bla, bla, bla. Mada, ne morate se brinuti, nama je jasno da sjever ostale tribine mrze, ali vjerujte, ni mi vas ne volimo hahahahaha.
Mi smo svi jedno, shvati to. Jel ti bude drago kad cijeli stadion pjeva uz vodjenje Sjevera? Ja sam pretezno na istoku, kad grupi treba ili vidim da je potrebnija jaca podrska (listica, derbi itd) sa zadovoljstvom se prebacim na sjevernu tribinu stadiona Kosevo, poderem glas malo je reci, mokar ko cep svaki put budem a nokkee je u pravu, ne za postotke ali 60% na tribini spava.
Birvaktile 2010-2017/18 si bio prozivan izgledom na tribini ako kljucas.. Ugl bilo je to nesto drugacije, tribina sa osjecajem i kad istok zapad nemaju sluha i strpljenja, oni su ti koji su imali.
Uvijek najpametnije, najvoljenjije odluke po klub, bez guranja nekog ega, inata.. Ovo valjda se vremena mijenjaju pa ni muskarci nisu sto su bili, pa hoce da su u centru paznje, egocentrici, ko sam ko ja.. itd u inat svima??? kome u inat reci bgt
Na tribini sjever je jedini zadatak dati takav huk ekipi na terenu da lete, kada je sjever slabiji, slabija je igra i generalno atmosfera na Kosevu.
dusmani nas zele vidjeti razjedinjenje, i mi tome zajedno doprinosimo. Do kada?? Sve uvjete imamo da budemo zadovoljni stanjem u klubu? ako pod zadovoljno spadaju, dobar trener, dobri igraci, redovne plate, sve na mjestu.. a to jel mirvic mirvah shrek, dijasporac.. debil, vidi mu glave hamo mi je ispod casti.
ako necim steti klubu, 5-10 momaka iz jezgra valjda imaju slobodu i mogucnost da sjednu i sa direktorom, predsjednikom vlasnikom, nek se izda neka regulativa sta moze sta ne.. ugl ima mogucnosti, sev ostalo je P R O T I V naseg kako kazemo, voljenog kluba.
Koliko ste kukali da Rogić ne valja i da nam treba bolji golman - na kraju ispade on ne želi da ostane. Šteta. Sasvim pristojan golman za našu ligu.Kako SportSport nezvanično saznaje Rogić, kojem ugovor sa Sarajevom ističe na kraju sezone, donio je odluku da naredne sezone neće biti član tima sa Koševa.
Volio bih da ove informacije nisu tačne i da ostane.Ove sezone Rogić je branio na ukupno 28 utakmica u svim takmičenjima za FK Sarajevo, te je primio 14 golova, a čak 17 puta je svoju mrežu sačuvao netaknutom.
Ako ne ostane, dokle smo sa Marićem? Nerealno mi je da njega dovedemo (iskreno) jer su se spominjali neki klubovi iz HNL-a i inostranstva (što mi je opet logično) kao zainteresovani za njega?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pa od takvih kao sto si ti, pa kao sto sam i ja ocekujem da koriste sivu materiju na pravi nacin. Da bez obzira na razlike i komentare radimo na zajednistvu svih nas. Los jedan komentar na forumu je 10 losih negdje na kafi. pa se to siri ko virus. Zato sam uvijek za pozitivu i protiv ovih fantomskih borbi iako nekad ispadam pitarcina. Ali sve za moju ljubav najvecu.curvanord je napisao/la: ↑16 maj 2025, 10:03Ti i ja možda jesmo jedno, ali ljudi koji jedva čekaju da sjever nazovu klošarkom i narkomanskom tribinom – i ja – nikada nećemo biti jedno. Nikada nisam prvi prozvao nekoga, već sam samo odgovarao i davao primjere šta rade druge tribine i kakvi su ljudi sa tih tribina, jer na ovom forumu mnogi ne vide dalje od svog nosa. Što se tiče istoka već sam ranije rekao, dok sam živ više neću kročiti na tu tribinu, bio sam jednom i nikad više.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 maj 2025, 09:56pozz brate, nije ok i nema smisla graditi neki animozitet medju nama. Stvarno nema potrebe, za 10 godina ce se naci na istoku pa ces sutiti i razmisljati sta si pisao.curvanord je napisao/la: ↑16 maj 2025, 07:44Evo, petorica su se odmah 'upalila' – standardno pitarski. Po njihovom, ako ideš na neku drugu tribinu, navijaš za Sarajevo, a ako ideš na sjever, onda si narkoman. Klasično pitarsko razmišljanje. Osim toga, niko nije rekao da više voli klub od vas zato što ide na gostovanja, ali vi očigledno imate taj kompleks, pa izmišljate neka gostovanja čim vas neko pita zašto ne pokazujete ljubav prema klubu i van stadiona Asim Ferhatović Hase. A mržnja prema sjeveru je najsmješnija od svega. Potajno se ta tribina prezire, a kad se nešto desi, ide se po standardnom šablonu: narkomani, klošari, plaćenici, bla, bla, bla. Mada, ne morate se brinuti, nama je jasno da sjever ostale tribine mrze, ali vjerujte, ni mi vas ne volimo hahahahaha.
sto se tice istoka, nije isto ako si blize sjeveru ili tamo od sredine ka jugu

ugl, ko ide maksimalnom emocijom u ovo sve nema sanse da ga nesto moze zaustaviti, pokolebati a mi ipak pokazujemo da se to desava. Sad jel fali emocije ne znam
i za narkomane, ako su Horde Zla droga

ali fkt pored toliko dusmana, najmanje je potrebno da se mi jos razjedinjujemo. I GRB sto kuca!
- 1 9 4 6 -