Ma fali nama svasta nesto.
Problem je sto raja hoce da nam fali i trener a ovaj sto ga imamo je tamam za nase trenutne ciljeve.
Kad budemo u ostalim dijelovima bolji onda ce nam trebat i bolji trener ili da se ovaj znacajno poboljša.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ma fali nama svasta nesto.
Imamo mi sasvim solidnog trenera, ali mi hocemo, sto bi nas narod rekao "hljeba preko pogace".
Bas nikako da naucimo skolu.let3 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:37Imamo mi sasvim solidnog trenera, ali mi hocemo, sto bi nas narod rekao "hljeba preko pogace".
Sutra da dovedemo Ancelotija koji je slobodan, mi bi mu za 5 kola nasli mane i tjerali ga.
Nije se rodio ko bi nama ugodio. Nevjerovatno, al tako je.
Drug,jel ti treba crtati,on ima neke svoje varijante.NerminFatic je napisao/la: ↑15 maj 2025, 18:44Ama ko su ovi likovi sto izranjaju i kao sve znaju, ode Denis, sta ce on, nije dorastao, sta je ovo?![]()
Pa i ovaj neki irfo, dajte ljudi razgulite ili nas postedite te spike. Covjek nije lud da ide nakon tako relativno dobre sezone, pa ko se ne bi oprrobao u Evropi, nebitno kakav je kadar. Nadam se da vas za sedmicu-dvije nece vise biti s tom pricom kad klub obznani da nastavlja s Coricem.
Ne vidim problem. Naravno da će imati neke varijante. Kako ide ona : Ko igra za raju...gegenpressing je napisao/la: ↑15 maj 2025, 23:10Drug,jel ti treba crtati,on ima neke svoje varijante.NerminFatic je napisao/la: ↑15 maj 2025, 18:44Ama ko su ovi likovi sto izranjaju i kao sve znaju, ode Denis, sta ce on, nije dorastao, sta je ovo?![]()
Pa i ovaj neki irfo, dajte ljudi razgulite ili nas postedite te spike. Covjek nije lud da ide nakon tako relativno dobre sezone, pa ko se ne bi oprrobao u Evropi, nebitno kakav je kadar. Nadam se da vas za sedmicu-dvije nece vise biti s tom pricom kad klub obznani da nastavlja s Coricem.
Da nije tako davno bi pao dogovor o produženju!
Nije mi jasno da padate na njegovu demagogiju i plavi DNK.
A iza leđa nam pregovara.
Kao što smo mi mjesec dana ranije,dok je bio u Posušju,postigli interni dogovor.
Pa kad ce ga zvati, jufke neki dan se borili za trofej Kupa BiH na osnovu cega se pravi poredak na tabeli?
Mislim da treba sačekati prije nego se krene upirati prstom u bilo kojem smjeru.

NerminFatic je napisao/la: ↑16 maj 2025, 08:58Pa kad ce ga zvati, jufke neki dan se borili za trofej Kupa BiH na osnovu cega se pravi poredak na tabeli?A o poretku i plasmanu u Evropu se pravi i konacna analiza, uspjesna ili neuspjesna sezona. Takav razgovor se mora pripremiti. Nema sumnje da ce to biti naredne sedmice. Samo lakapo, ljudi.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, sebalos, TefalTava, WeekendOffender i 58 gostiju.