Velez fakat bi mogao protiv Stupcanice
Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Velez fakat bi mogao protiv Stupcanice
-
- Kontakt:
Samo sto Sarajevo nije imalo motiva takodje ni jedan jedini razlog da Sirokom pusti tekmu za razliku od vas,vi ste toliko ofirni i jad i cemer od tima da je to za anala.
Tužno je u predgrađu, baš kako i treba biti 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pločo PitarVirtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:23A znamo da je pitar, nego mi komično, ono kao da ste ih nabili u 16erac pa gol visi u zraku.![]()

Ahahahahahaha idi bolan umij se...Vorovus je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:28Nemojte vi o kupu, dva su vam puštena za vrijeme Vice.Lik je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:15BoJac naredne godine slavi 100 godina, kakve će tu spletke, mućke i gadosti biti strah me i da pomislim. I u kupu i u ligi.jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 16:58Mogu mislit šta nam spremaju slijedece godine.
Sezona bez trofeja mislim da je nedopustiva
Veliko Sarajevo ih je ostavilo bez trofeja kupa a i u ligi dobilo uz sramote odluke. Ima pravde.
Čestitam navijačima Zrinjskog na tituli. Za ovo smeće gospodski klub.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sto ce biti tuzno kad se zna da Velež ne moze ispast...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Klub koji sa Igmanom igra tri puta x i Slobodom isto tako..i sada ne treba Sarajevo zapinjati..pa ne zapinje nego su Veležovci toliko nesposobni da bi i na kraju dali sami sebi gol i izgubili...pogledati sebi u oči..popraviti što se da ...raščistiti neke stvari u vlastitoj kući...iskreno želim da ostanu ali brate uozbiljite se...
-
- Kontakt:
Vi jos uvijek ovog lika za ozbiljno uzimate. On samo lupa tako pa sta upali upali.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma milina je gledat tablice PLBiH iz sezone u sezonu. Polumrtvi ste
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Na poluvremenu dogovor
Ne znate s kim mi dijelimo METROPOLU
Ne znate s kim mi dijelimo METROPOLU
DA LI OVO OPET MIRVIC ŠTIMA IZ 2 U 1 ILI 7+ ???????????? OVAJ NE POPUSTA KLADIONICU I NAMJESTANJE. NIJE NAMJESTIO KUP SA SIROKIM I TU SI HZ POLETILE, VEC SAMO BORAC U KUPU I LIGI I ŜIROKI U LIGI. ALI NE ZA KUP VEC ZA BODOVE SLIJEDECE SEZONE. DANAS JE SA VELEZOM PRELAZ ILI 7+
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ali ipak živi...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Opsesija!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Predatod je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:34DA LI OVO OPET MIRVIC ŠTIMA IZ 2 U 1 ILI 7+ ???????????? OVAJ NE POPUSTA KLADIONICU I NAMJESTANJE. NIJE NAMJESTIO KUP SA SIROKIM I TU SI HZ POLETILE, VEC SAMO BORAC U KUPU I LIGI I ŜIROKI U LIGI. ALI NE ZA KUP VEC ZA BODOVE SLIJEDECE SEZONE. DANAS JE SA VELEZOM PRELAZ ILI 7+
Pa de stavi na kladionici kad si toliko siguran i dodaj svoje plave da dns gube od širokog i eto ti
Sacekaj kraj tekme pa me citiraj.fanaticRA je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:37Predatod je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:34DA LI OVO OPET MIRVIC ŠTIMA IZ 2 U 1 ILI 7+ ???????????? OVAJ NE POPUSTA KLADIONICU I NAMJESTANJE. NIJE NAMJESTIO KUP SA SIROKIM I TU SI HZ POLETILE, VEC SAMO BORAC U KUPU I LIGI I ŜIROKI U LIGI. ALI NE ZA KUP VEC ZA BODOVE SLIJEDECE SEZONE. DANAS JE SA VELEZOM PRELAZ ILI 7+
Pa de stavi na kladionici kad si toliko siguran i dodaj svoje plave da dns gube od širokog i eto ti
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tužno je koliko si nepismen.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Cudan kriterij sudije u najmanju ruku
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kakav je ovo kriterij Halkića, 0 prekršaja Veleža a Sarajevu svaki prekršaj žuti karton.
Kvota na Radnik je bila oko 6.50, te nakon pobjede Zrinjskog je pala ispod 2.. dok na Velež protiv Sarajeva je konstantno 2.50 (i više).. tako da apsolutno nikakvog puštanja nema, te nema ni pomisli o tome, štoviše, Sarajevo nikad više nabrijano
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, tuitamo i 15 gostiju.