Velezu zadnje kolo dolazi Sloga. Znajuci kako se Sloga prodaje, ta utakmica je vjerovatno vec dogovorena.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Zute je bezveze dao, objektivno nisu ni imali faul
Treba mu neko javiti da je dobio Radnik da nas ne kartonira bez razloga
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Odlična utakmica, baš dobar tempo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ide li iz 2/1

-
- Kontakt:
i 7+
Hajd samo majke ti sad baci prognozu nemoj u odnosu na desavanja na terenu.
Ide. Provjereno. Uz crveni za Sarajevo i penal za Velež. Uz to, 7+.
Uplati markicu, slobodno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ma sta god da je danas bilo oni bi izmislili da je namjesteno,da ti da prognozu prije meca pa da nema sta pisat poslijejurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:48i 7+

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bacio sam ja jutros.jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:48i 7+
Na jednom listicu 1, na drugom X, na trecem 1X
Poznavajuci vase mutne radnje iz sezone u sezonu sve mi je ukazivalo da necete uzeti danas..
-
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:51Bacio sam ja jutros.jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:48i 7+
Poznavajuci vase mutne radnje iz sezone u sezonu sve mi je ukazivalo da necete uzeti danas..
Zasad padas na sva tri listica.
A cudne su ti i opklade s obzirom na nase mutnje radnje, zategnes keca na 5 tisuca.
X nikom ne valja.
Što je to opsesivno-kompulzivni poremećaj?
Opsesije su mentalni događaji koji se javljaju u obliku nametajućih misli, osjećaja ili ideja, dok se kompulzije odnose na ponašanje pri kojem se ne može kontrolirati ponavljanje određenih radnji (brojanje, provjeravanje, izbjegavanje). Kad se radi o opsesivno-kompulzivnom poremećaju, oboljela osoba može patiti od opsesija ili kompulzija, a može istovremeno imati i obje komponente ovog poremećaja.
-
- Kontakt:
Ma smjesan sudija kao i na svakoj tekmi Sarajeva,proslo kolo start za zatvora bez kartona danas 0-8 prekrsaji,kartoni
Ako ovako nastavi, neće nam biti pola ekipe. Možda hoće da željkan bude treći.jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:43Zute je bezveze dao, objektivno nisu ni imali faul
Treba mu neko javiti da je dobio Radnik da nas ne kartonira bez razloga

-
- Kontakt:
Ma rekli mu u toku sedmice da ovako sudi zbog Radnika, i kako je sve tamo propalo nije mu niko javio da ne mora, i sad se ko pijan plota drzi dogovorenog.fks74 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:54Ako ovako nastavi, neće nam biti pola ekipe. Možda hoće da željkan bude treći.jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:43Zute je bezveze dao, objektivno nisu ni imali faul
Treba mu neko javiti da je dobio Radnik da nas ne kartonira bez razloga![]()
-
- Kontakt:
ja singlirao na jednom oba daju, na drugom 3+ , na trecem iz 2/2. smijesi mi se opasna lovajurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:52avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:51Bacio sam ja jutros.jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:48
i 7+
A cudne su ti i opklade s obzirom na nase mutnje radnje, zategnes keca na 5 tisuca.
X nikom ne valja.

-
- Kontakt:
Da nisi mozda odigrao da ce Sarajevo zabiti 2 gola u prvom poluvremenu u 6' i 19' minTommyHilfiger je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:56ja singlirao na jednom oba daju, na drugom 3+ , na trecem iz 2/2. smijesi mi se opasna lovajurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:52avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:51
Bacio sam ja jutros.
X nikom ne valja.![]()
Kakva bi to tek lova bila
-
- Kontakt:
sumnjam da se to ima gdje odigrati bruda.. ali svakako da sam i ovako zadovoljan kako god zavrsi. ljetovanje isplanirano, dubai, egipat, pa malo spanjolska.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:59Da nisi mozda odigrao da ce Sarajevo zabiti 2 gola u prvom poluvremenu u 6' i 19' minTommyHilfiger je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:56ja singlirao na jednom oba daju, na drugom 3+ , na trecem iz 2/2. smijesi mi se opasna lovajurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:52
X nikom ne valja.![]()
Kakva bi to tek lova bila

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Adnan Ploco pitar? Ima li ijedna istina koju napisesVirtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:23A znamo da je pitar, nego mi komično, ono kao da ste ih nabili u 16erac pa gol visi u zraku.![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
E jesu mu jeb.ali mater sa sistemom, boris se cijelu sezonu budes prvi, ne ides u visi rang, a ovamo ne zasluzis opstanak ali ces ga izboriti jer si realno jaci od drugoligasa. Ovo nema veze sa Velezom, da je meni krivo sto je tako, nego generalno sistem je glup haos.rishovski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:27Ne može Velež ispast jer su 3 iz Federacije već ispala.. Dakle ide na Stupčanicu i tu Olovo nema sanse...avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:25Aferim pitari..
Ako Bog da sljedeci vikend da gurnemo ovo selo iz okoline Mostara u federalnu.![]()
Sistem je glup i bice glup sve dok se ne ujedine Federalna i RS liga... Kako god ili Velež ili Posušje u razigravanje sa Stupcanicom..FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:02E jesu mu jeb.ali mater sa sistemom, boris se cijelu sezonu budes prvi, ne ispadas, a ovamo ne zasluzis opstanak ali ces ga izboriti jer si realno jaci od drugoligasa. Ovo nema veze sa Velezom, da je meni krivo sto je tako, nego generalno sistem je glup haos.rishovski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:27Ne može Velež ispast jer su 3 iz Federacije već ispala.. Dakle ide na Stupčanicu i tu Olovo nema sanse...avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:25Aferim pitari..
Ako Bog da sljedeci vikend da gurnemo ovo selo iz okoline Mostara u federalnu.![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Samo pobjediti Veleza. Kad nece 150 000 eura i opstanak za Mlinarica, poslati ih u drugu ligu.