Vi jos uvijek ovog lika za ozbiljno uzimate. On samo lupa tako pa sta upali upali.
Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma milina je gledat tablice PLBiH iz sezone u sezonu. Polumrtvi ste
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Na poluvremenu dogovor
Ne znate s kim mi dijelimo METROPOLU
Ne znate s kim mi dijelimo METROPOLU
DA LI OVO OPET MIRVIC ŠTIMA IZ 2 U 1 ILI 7+ ???????????? OVAJ NE POPUSTA KLADIONICU I NAMJESTANJE. NIJE NAMJESTIO KUP SA SIROKIM I TU SI HZ POLETILE, VEC SAMO BORAC U KUPU I LIGI I ŜIROKI U LIGI. ALI NE ZA KUP VEC ZA BODOVE SLIJEDECE SEZONE. DANAS JE SA VELEZOM PRELAZ ILI 7+
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ali ipak živi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Opsesija!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Predatod je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:34DA LI OVO OPET MIRVIC ŠTIMA IZ 2 U 1 ILI 7+ ???????????? OVAJ NE POPUSTA KLADIONICU I NAMJESTANJE. NIJE NAMJESTIO KUP SA SIROKIM I TU SI HZ POLETILE, VEC SAMO BORAC U KUPU I LIGI I ŜIROKI U LIGI. ALI NE ZA KUP VEC ZA BODOVE SLIJEDECE SEZONE. DANAS JE SA VELEZOM PRELAZ ILI 7+
Pa de stavi na kladionici kad si toliko siguran i dodaj svoje plave da dns gube od širokog i eto ti
Sacekaj kraj tekme pa me citiraj.fanaticRA je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:37Predatod je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:34DA LI OVO OPET MIRVIC ŠTIMA IZ 2 U 1 ILI 7+ ???????????? OVAJ NE POPUSTA KLADIONICU I NAMJESTANJE. NIJE NAMJESTIO KUP SA SIROKIM I TU SI HZ POLETILE, VEC SAMO BORAC U KUPU I LIGI I ŜIROKI U LIGI. ALI NE ZA KUP VEC ZA BODOVE SLIJEDECE SEZONE. DANAS JE SA VELEZOM PRELAZ ILI 7+
Pa de stavi na kladionici kad si toliko siguran i dodaj svoje plave da dns gube od širokog i eto ti
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tužno je koliko si nepismen.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- jurisicduska
- Kontakt:
Cudan kriterij sudije u najmanju ruku
Kakav je ovo kriterij Halkića, 0 prekršaja Veleža a Sarajevu svaki prekršaj žuti karton.
Kvota na Radnik je bila oko 6.50, te nakon pobjede Zrinjskog je pala ispod 2.. dok na Velež protiv Sarajeva je konstantno 2.50 (i više).. tako da apsolutno nikakvog puštanja nema, te nema ni pomisli o tome, štoviše, Sarajevo nikad više nabrijano
-
IMResurrected
- Kontakt:
Velezu zadnje kolo dolazi Sloga. Znajuci kako se Sloga prodaje, ta utakmica je vjerovatno vec dogovorena.
- jurisicduska
- Kontakt:
Odlična utakmica, baš dobar tempo.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ide li iz 2/1

- jurisicduska
- Kontakt:
i 7+
Hajd samo majke ti sad baci prognozu nemoj u odnosu na desavanja na terenu.
Ide. Provjereno. Uz crveni za Sarajevo i penal za Velež. Uz to, 7+.
Uplati markicu, slobodno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma sta god da je danas bilo oni bi izmislili da je namjesteno,da ti da prognozu prije meca pa da nema sta pisat poslijejurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:48i 7+
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bacio sam ja jutros.jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:48i 7+
Na jednom listicu 1, na drugom X, na trecem 1X
Poznavajuci vase mutne radnje iz sezone u sezonu sve mi je ukazivalo da necete uzeti danas..
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 20 gostiju.