Ako nije mogao uigrati jednu akciju za godinu, nek ide.
Prvu polusezonu je i ličio na nekog ko razumije (vjerovatno zbog pomoćnika, kojem smo se zahvalili). Ali ovo od NG je baš loše bilo. Od lutanja sa sastavom, mijenjanja pozicija u toku meča.. ličilo je na zezanciju neku.
Hvala za izborenu evropu, ali nekako mislim da nije neki stručnjak. Vrijeme će pokazati. opet ponavljam, hvala za evropu.
Realno sinoć je mogo proći kao protiv zrinjskog da mu nije bilo Muftića.
Al hajmo redom:
utakmice:
- Široki 0:1(Vukoja i Đorić u prvoj, koje smo poslije prekrižili)
- Velež (u rasulu bio Velež, Boljević u 85. min )
- Igman ( prvo poluvrijeme Jaber magičan bio. drugo bolji Igman)
- Sloboda (Muftić nas spasio bruke)
- Sloga (najružnija utakmica, gdje je trabao taktički dobiti, upali u nervozu u 10 min.) Vlado ga nadmudrio
- gošk u Gabeli (od 8. minute više igrač, tek u 75. prvi gol)
- Zrinjski kući (jedan šut u okvir gola. Pa kilavi Bruno je taj isti Zrinjski, ako ne i bolji uništio na grbavici)
- derbi na koševu (muftić i vilenjavci nas spasili debakla. Zekić promijenio postavu, čisto sumnjam da denis zna i sad ko je šta igrao kod kona)
- Posušje na grbavici. Jedan šut jedan gol

- Borac, (ne sjećam se nešto najbolje iskreno. Mislim da smo bili stidni)
- Radnik '93 i 96. min
- Široki dole 0:3 (pročepilo, oni bili u rasulu, realno)
- Velež (također pred otkazom Buzu, realno je Velež jedna od lošijih ekipa ove sezone)
- Igman u Konjicu- crveni u 18.min Posinković
- Sloboda na Grbavici (već bili na izlaznim vratima, Husić hoće/neće...)
- Sloga u doboju ( po meni najveća bruka ove godine)
- Gošk Grbavica (već su kaskali promijenili trenera i trenera)
- Zrinjski Mostar (trebalo biti, realno 4:0 prvo poluvrijeme. Ovdje je već počeo i svlačionicu gubiti)
- Kone na Grbavici (Muftić spasio opet, mada smo imali nekih šansi)
- Posušje dole. (Zadržavali vrijeme, najsramotnija utakmica sezone)
- Borac kući (1:1), nekako nam Borac leži, valjda nisu Hercegovci. Jedna od boljih utakmica.
- Radnik (Boljević 95.)
_ posušje kući. Ubili nas drugo poluvrijeme, da je bilo još 10 minuta izgubili bi.
- Igman (treća najlošija ekipa lige, zabijamo na sreću pred kraj utakmice)
- Gošk (mi 3 šuta u okvir gola, Gošk 5. Ispali ljudi već bili)
- Zrinjski dole (blamaža)
- Borac kući 2:1 (najbolja utakmica sezone sigurno. trebala nam je biti vodič kako dalje.)
- Kone lavor (treba nam pobjeda/bod ako mislimo osigurati evropu, mi ništa...). Muftić vs sarajevo
... ove tri zadnje neću ni komentarisati, izgubio je kompas, izgubio je ekipu, više se bavio medijima nego ekipom.
Znači protiv Borca kući, ekipa koje su u rasulu, vođeni Muftićem koji je donio sigurno 15-tak bodova i spasio na s blamaža, te Boljevića koji je također donio 20-tak bodova. U prvom dijelu spletom raznih okolnosti (zadnje minute, crveni protivnicima...) smo se uspjeli odlijepiti. Drugi dio sezone ne treba ni komentarisati (a treba da bude željino proljeće). Vrhunac je po meni Cavnić u špicu protiv Širokog (nit smo mi čelik, nit je Cavnić Aladin Isaković).
Pa realno ni jedan naš igrač nije napredaovao u odnosu na jesen, pa čak ni juniori (o njima bi se moglo pisati danima, vjerovatno će prekucati Gasala, Beću i ostale...)Opet kažem hvala za evropu, ali otkaz je bio neminovan jer se čovjek pogubio totalno. Ustvatri, što bi rekli stručnjaci, na svježinu je nešto i napravio. Totalni duduk kad je taktika u pitanju.
VTŽ