FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
80
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 155

Gomis99
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Gomis99 » 19 maj 2025, 15:09

Mostarac1974 je napisao/la:
19 maj 2025, 14:17
Dobri ste vi Pitari nema šta.Vi samo istinu govorite a mi lažemo.Pa mi smo krivi jer smo loši ovu sezonu.Taraba žestoka.A sad malo o vama.Kad nas kradete na Koševu a znate friško nikom ništa BRAĆA.Kad vam Zekić više voli Širokom nego nama nikom Ništa.Loš dan Sarajeva bio neće lopta u go.Ma Boga ti a hoće puni sastav u Mostaru da dokažete da ste vi pošteni i hoćete 3 boda.A Borac dao Radniku i sad vi odlučili igrat pošteno na kraju da kopate Veleža.Pa fala vam braćo.Pa jeli Vedran zaslužio da prvo mlatnete 4:0 u kupu Širokog pa za četri dana da izgubite u prvenstvu kao čuvali se za uzvrat kupa.Ma hajte molim vas.Pa djeca bi odbranila rezultat od 4:0.Super vam ide sve samo neznam kako iduću sezonu.Eto Laktaša a možda i Posušje ostane jer mi spašavamo goli život sa Željom i Slogom.Ako neuspijemo baraž.Ostaćemo u PL to znam ali više tako bratstvo sa vama neželimo.Izgleda da ste slijepi kod očiju pa nevidite koji su klubovi u ligi ostali i dolaze.
A cuveni posteni Rodjeni. Ja se samo sjecam kad smo se za titulu borili nakon deset godina, generacija Benke i Stojceva, kad smo se ganjali sa Sirokim. Zapeli Rodjeni protiv nas zivotom i dobise nas 2 0 u Vrapcicima. Nakon dva kola im dolazi isti taj Siroki, tada Velez poraza nije imao u 15 utakmica, hop 1 3 za Siroki. Ali protiv nas pogibija.
A da ne pricam o tome kako nisu htjeli da odgode tekmu za Evropu i tada nam otkinu dva boda. A prosle sezonu su pristali Borcu na odgodu. Toliko o tome da dublje ne ulazim.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 19 maj 2025, 15:30

Dobri ste vi Pitari nema šta.Vi samo istinu govorite a mi lažemo.Pa mi smo krivi jer smo loši ovu sezonu.Taraba žestoka.A sad malo o vama.Kad nas kradete na Koševu a znate friško nikom ništa BRAĆA.Kad vam Zekić više voli Širokom nego nama nikom Ništa.Loš dan Sarajeva bio neće lopta u go.Ma Boga ti a hoće puni sastav u Mostaru da dokažete da ste vi pošteni i hoćete 3 boda.A Borac dao Radniku i sad vi odlučili igrat pošteno na kraju da kopate Veleža.Pa fala vam braćo.Pa jeli Vedran zaslužio da prvo mlatnete 4:0 u kupu Širokog pa za četri dana da izgubite u prvenstvu kao čuvali se za uzvrat kupa.Ma hajte molim vas.Pa djeca bi odbranila rezultat od 4:0.Super vam ide sve samo neznam kako iduću sezonu.Eto Laktaša a možda i Posušje ostane jer mi spašavamo goli život sa Željom i Slogom.Ako neuspijemo baraž.Ostaćemo u PL to znam ali više tako bratstvo sa vama neželimo.Izgleda da ste slijepi kod očiju pa nevidite koji su klubovi u ligi ostali i dolaze.
Prvo, možeš nam popustiti svima ovdje.

Drugo, možete qurcu svirati koliko hoćete i kačiti se za neko namještanju, namještanja nije bilo. Sve je to sukob unutar tribine, ali nebitno da ti ja nešto referišem, ti ćeš opet isto veslati. Lištica pustila Kup, pustila Evropu, pustila pare samo da bi im mi dali tri boda u ligi, koja su im svakako beznačajna jer neće ispasti.

Treće, boli nas qurac i za vas i za sve ostale. Te priče oko bratstva nekog pričajte nekom naivnom. Kad bi se tako gledalo, ni Velež nama nije izašao u susret u vezi odgode onomad.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 maj 2025, 16:04

Gomis99 je napisao/la:
19 maj 2025, 15:09
A cuveni posteni Rodjeni. Ja se samo sjecam kad smo se za titulu borili nakon deset godina, generacija Benke i Stojceva, kad smo se ganjali sa Sirokim. Zapeli Rodjeni protiv nas zivotom i dobise nas 2 0 u Vrapcicima. Nakon dva kola im dolazi isti taj Siroki, tada Velez poraza nije imao u 15 utakmica, hop 1 3 za Siroki. Ali protiv nas pogibija.
A da ne pricam o tome kako nisu htjeli da odgode tekmu za Evropu i tada nam otkinu dva boda. A prosle sezonu su pristali Borcu na odgodu. Toliko o tome da dublje ne ulazim.
Joj duse drage nemojte se brinuti za nas,dzaba im sve sudije svijeta protiv Sarajeva,izacemo mi na kraj sa ovim. Nego nek nam kaze ovaj posteni,preposteni mostarac moze li mi naci jednu tekmu Velez-Sarajevo sa ovakvom statistikom, 4-24 omjer faulova,10 zutih i 5 crvenih,penal ako moze nek mi javi,inaci bi cmizdrili narednih 20 godina da se ovo njima desilo a mi bi bili zlocinci,bicemo i mi nekad u savezu oa se nadam da ce vam odsvirati protiv nas ovakvu lakrdiju pa onda da diskutujemo,inace sta oni hoce da im se sklonimo i problem sto smo izveli najaci sastav? Nismo ograli play off zbog vas a vi niste htjeli da nam odgodite tekmu,zapinjete vazda zivotom i sta je problem?

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 maj 2025, 16:09

Rekoh sinoc i opet cu ponovit, klosarsko ponasanje imaju a to su najbolje pokazali zadnje 2/3 godine kad su izasli u Evropu. Utripovali se ljudi da su bitna karika u bh. fudbalu.

Nikad bratski klub, odnosi navijaca ok postujem, ali na terenu protiv nas uvijek 200%. I neka tako i treba, ali nema plakanja kada naidjes na otpor onda.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 19 maj 2025, 16:21

plisek je napisao/la:
19 maj 2025, 10:39
plisek je napisao/la:
18 maj 2025, 23:21
Ne znam sta svi “spustaju loptu” jer je nama kraj sezone i evropa sigurna? Treba ih pobit sve ba, sa stokom ne ide normalno. Kad pogine jedan Halkic ili Kazlagic, odtali ce se umirit. Ne ide drugacije, kad padne mrtva glava nesto ce se promijenit, dotad nista. Da je sabrija izgorio u autu u tunelu kad su ga velezovci zapalili, nista se ovo danas ne bi desavalo. Znale bi sudije da ih vreba neko iza coska. Treba ko u dobra stara vremena oko 2000te, nadjes ga pred tekmu, zaprijetis fino da ce mu neko bit slomljen i on sudi fino. U zemlji kriminala nista drugo ne prolazi, manite se mi se institucija i policije. Poziv na nasilje nad krimosima iz saveza!
Samo da se nadovezem na bracu gore sto kaze da ne vidi rjesenje iz ovog; pasa moj kad ti je najgore i kad mislis da nemas gdje dalje vrijeme je za drasticne poteze, kako u fudbalu tako i u zivotu. Od institucija i Mirvica to ne ocekuj, samo mi mozemo povuci takav potez. Kad nas budu klali protiv radnika sad za vikend, od starta tekme skandirat dobit cete batine i onda ako stvarno krenu klat, uletit na teren i ubit ga dobro onako. Nije meni stari pogino u ratu da bi sad dolazili cetnici da mi se pisaju usta u sred grada koji smo branili. Ja cu prvi uletit na teren i zaletit se ako treba, al ako znam da ce nas jos 20 uletit. Dosta je bilo ba, niste nas pokorili 92e necete ni danas smrde cetnicke!
Odgovaram na tvoj post jer si jako u pravu sa shvatanjem situacije ali se ne slazem sa nacinom na koji to popraviti.
Imam dosta godina "iskustva" a rodjen sam podno pivare, pa znam o cemu pricam.Primitivni i glupi mozgovi samo postuju jedno - silu. Sve ostalo oni vide kao slabost. Dakle milion posto si u pravu. Price "ako imas dokaze odnesi ih na sud" su debilske. Generalno od price ("suplje") nema koristi. Mozes ti citati Ayn Rand, Eckhart Tolle-a i Abrahama i pokusati im objasniti smisao zivota, ali to ne koristi jer ljigavci to ne shvataju.

1.
Za ostale forumase : od izdavanja "obavijesti",zalbi i ostalih javnih sranja i nastupa takodje nema koristi jer "kadija je tuzi kadija ti sudi". To vazi i za navijacke grupe i za nas klub. Ono sto pomaze je da se potrosi vrijeme i stalno prave video prikazi sa kradjama i lopovlucima i da se to svuda objavljuje, kao i statistike nakon tih utakmica. Zato lopovi nedaju da se snimci utakmica sire okolo, jer su poklopili tv prava. Javni pritisak moze biti puno efikasniji nego trojica gazija sa palicama. Jer neupuceni cuju kako se mi nesto zalimo i da bi nas podrzali trebaju da nam vjeruju na rijec. Umjesto toga postavi video pa nek sami zakljuce. To je puno jace i efikasnije pa cak i za osobe koje nas previse i ne vole. I u Hrvatskoj se sve vise prica o pljackanju naseg kluba. Nije puno ali pomalo. Treba puno vise pogotovo u drzavama liga 5.

2.
Najgore za pojedince a i klub bi bilo ulasci na teren. Tu bi samo sebi noge potsjekli. Nista dok se utakmica ne zavrsi. Sve po zakonu. Samo naivni i glupani nalete da tu divlju foru. To je najgora varijanta. Ako je to jedino sto se moze, bolje je nista ne raditi. To je kao da sa nozem opljackas benzinsku pumpu za 100km umjesto da naucis probijanje sigurnosnih sastava interneta i uzmes milione.

Na carsiji ti znas da ako ozbiljno zeznes, mozes ti mozda pobjeci ali nisi nikad siguran plus imas ti i familiju. Zato se postovala hijerarhija. Svasta se moze desiti u zivotu. Ima kojekakvih nesretnih slucajeva za pojedince i njihove najmilije. Treba dobro sjesti i razmisliti sve detalje. Nije lako ali je itekako moguce (nekome pokazato da se kriminal ne isplati). Kada nekog jednom tragedija zadesi, ni tom lopovu vise nije do lopovluka. Pogotovo ako se to desi nekoliko puta raznim osobama.

Primjer:
Za Sabrinu koja nas je pokrala 10 puta vise od Vicka, nista joj se nije desilo vec je sretno parama koje je maznula od nas kupovala nekretnine oko Sarajeva, setala se okolo i osjecala sigurno. Sve sudije koje su nas pokrale su i dalje zivi i zdravi kao i njihovi najblizi. Naravno da se pljacka nastavlja, uz osmjeh. Zasto da prekinu ? Jer su merhametli ili jer vole pravdu ?

Sa politicarima je teze jer ih stiti i sistem a i tjelohranitelji, ali rjesenje je isto samo 10 puta teze realizovati.

Ovo je moje iskustvo. Znam da je "stari" sistem ali tako je bilo prije rata. Da pojasnim nisam za nasilje protiv nevinih - cisto prijateljska diskusija.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 maj 2025, 16:22

Imali kakvog habera pricali se sta za Saida Saida iz Slobode? Jak ko bik a zna lopte :mrgreen: :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 maj 2025, 16:23

Imali kakvog habera pricali se sta za Saida Saida iz Slobode? Jak ko bik a zna lopte :mrgreen: :mrgreen:
A Slobodanka švorc :!:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 maj 2025, 16:23

Nakon lakrdije dan poslije niko jista,savez par kola odma ocijenjivao i analizirao sudjenje sad nista,treba se motikama dici protiv ovih kockastih glava,misevi su to kad se malo ton povisi a ne da mu se pukne samar.

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 19 maj 2025, 16:40

nokee je napisao/la:
19 maj 2025, 11:10
Dao bi sve Mlinarice i potencijalna pojacanja samo da se pare uloze u batinase.
Da se poslije svake utakmice safataju ovi Halkici Topuzovici i ostale djukele poslusne. Zapaliti auto, izbiti sve zube i mjesec dana bolnice. Poslije svake lakrdije kao juce.
Sve drugo nema smisla igrati. Možeš ti dovesti Mbappea.
Slažem se od riječi do riječi

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 19 maj 2025, 16:43

kengur je napisao/la:
19 maj 2025, 16:21
plisek je napisao/la:
19 maj 2025, 10:39
plisek je napisao/la:
18 maj 2025, 23:21
Ne znam sta svi “spustaju loptu” jer je nama kraj sezone i evropa sigurna? Treba ih pobit sve ba, sa stokom ne ide normalno. Kad pogine jedan Halkic ili Kazlagic, odtali ce se umirit. Ne ide drugacije, kad padne mrtva glava nesto ce se promijenit, dotad nista. Da je sabrija izgorio u autu u tunelu kad su ga velezovci zapalili, nista se ovo danas ne bi desavalo. Znale bi sudije da ih vreba neko iza coska. Treba ko u dobra stara vremena oko 2000te, nadjes ga pred tekmu, zaprijetis fino da ce mu neko bit slomljen i on sudi fino. U zemlji kriminala nista drugo ne prolazi, manite se mi se institucija i policije. Poziv na nasilje nad krimosima iz saveza!
Samo da se nadovezem na bracu gore sto kaze da ne vidi rjesenje iz ovog; pasa moj kad ti je najgore i kad mislis da nemas gdje dalje vrijeme je za drasticne poteze, kako u fudbalu tako i u zivotu. Od institucija i Mirvica to ne ocekuj, samo mi mozemo povuci takav potez. Kad nas budu klali protiv radnika sad za vikend, od starta tekme skandirat dobit cete batine i onda ako stvarno krenu klat, uletit na teren i ubit ga dobro onako. Nije meni stari pogino u ratu da bi sad dolazili cetnici da mi se pisaju usta u sred grada koji smo branili. Ja cu prvi uletit na teren i zaletit se ako treba, al ako znam da ce nas jos 20 uletit. Dosta je bilo ba, niste nas pokorili 92e necete ni danas smrde cetnicke!
Odgovaram na tvoj post jer si jako u pravu sa shvatanjem situacije ali se ne slazem sa nacinom na koji to popraviti.
Imam dosta godina "iskustva" a rodjen sam podno pivare, pa znam o cemu pricam.Primitivni i glupi mozgovi samo postuju jedno - silu. Sve ostalo oni vide kao slabost. Dakle milion posto si u pravu. Price "ako imas dokaze odnesi ih na sud" su debilske. Generalno od price ("suplje") nema koristi. Mozes ti citati Ayn Rand, Eckhart Tolle-a i Abrahama i pokusati im objasniti smisao zivota, ali to ne koristi jer ljigavci to ne shvataju.

1.
Za ostale forumase : od izdavanja "obavijesti",zalbi i ostalih javnih sranja i nastupa takodje nema koristi jer "kadija je tuzi kadija ti sudi". To vazi i za navijacke grupe i za nas klub. Ono sto pomaze je da se potrosi vrijeme i stalno prave video prikazi sa kradjama i lopovlucima i da se to svuda objavljuje, kao i statistike nakon tih utakmica. Zato lopovi nedaju da se snimci utakmica sire okolo, jer su poklopili tv prava. Javni pritisak moze biti puno efikasniji nego trojica gazija sa palicama. Jer neupuceni cuju kako se mi nesto zalimo i da bi nas podrzali trebaju da nam vjeruju na rijec. Umjesto toga postavi video pa nek sami zakljuce. To je puno jace i efikasnije pa cak i za osobe koje nas previse i ne vole. I u Hrvatskoj se sve vise prica o pljackanju naseg kluba. Nije puno ali pomalo. Treba puno vise pogotovo u drzavama liga 5.

2.
Najgore za pojedince a i klub bi bilo ulasci na teren. Tu bi samo sebi noge potsjekli. Nista dok se utakmica ne zavrsi. Sve po zakonu. Samo naivni i glupani nalete da tu divlju foru. To je najgora varijanta. Ako je to jedino sto se moze, bolje je nista ne raditi. To je kao da sa nozem opljackas benzinsku pumpu za 100km umjesto da naucis probijanje sigurnosnih sastava interneta i uzmes milione.

Na carsiji ti znas da ako ozbiljno zeznes, mozes ti mozda pobjeci ali nisi nikad siguran plus imas ti i familiju. Zato se postovala hijerarhija. Svasta se moze desiti u zivotu. Ima kojekakvih nesretnih slucajeva za pojedince i njihove najmilije. Treba dobro sjesti i razmisliti sve detalje. Nije lako ali je itekako moguce (nekome pokazato da se kriminal ne isplati). Kada nekog jednom tragedija zadesi, ni tom lopovu vise nije do lopovluka. Pogotovo ako se to desi nekoliko puta raznim osobama.

Primjer:
Za Sabrinu koja nas je pokrala 10 puta vise od Vicka, nista joj se nije desilo vec je sretno parama koje je maznula od nas kupovala nekretnine oko Sarajeva, setala se okolo i osjecala sigurno. Sve sudije koje su nas pokrale su i dalje zivi i zdravi kao i njihovi najblizi. Naravno da se pljacka nastavlja, uz osmjeh. Zasto da prekinu ? Jer su merhametli ili jer vole pravdu ?

Sa politicarima je teze jer ih stiti i sistem a i tjelohranitelji, ali rjesenje je isto samo 10 puta teze realizovati.

Ovo je moje iskustvo. Znam da je "stari" sistem ali tako je bilo prije rata. Da pojasnim nisam za nasilje protiv nevinih - cisto prijateljska diskusija.
dobar komentar pasa, eto komsije smo haman, ja sam na krivini gore prema staroj stanici :D

da se nadovezem na tvoje rijeci, imas pravo za sve, ja i previse emotivno gledam na ovo zbog svega sto su nam radili cetalji i sad opet rade kroz fudbal. Jest pucanje u nogu sebi ako uletis za vrijeme tekme, al mozda i treba takvo nesto da se desi neka promjena. Svaka akcija ima reakciju, samo kod nas nista, mi sutimo. Mozda se mora prekinut tekma radi nasilja i onda liga skroz od uefe dok se nesto ne promijeni. Od ovoga da sutimo i trpimo sta nam se radi nema nista. Ako iko ne voli nasilje to sam ja, al sa ovakvim neljudima ne ide drugacije. Ti si volom mozes sat vremena pricat i govorit mu da krene pravo, on se nece pomac dok ga ne mlatnes necim.

Godine prolaze, srbi se izivljavaju nad nama, tjeraju nam investitore, igrace, trenere i najbitniji publiku sa tribina.

Mozda nam i treba ta neka crna subota, da neko zaplati i da se prekine liga na godinu..
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 19 maj 2025, 16:48

20.08.2020.
Fudbalski klub Sarajevo je zatražio odgodu utakmice petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Fudbalskog kluba Velež, no mostarski klub nije pristao na to.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 19 maj 2025, 16:49

ja teme i qrca :bow:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 maj 2025, 16:52

Bojim se da Zekić i ovi bolji igrači ne žele ostati u našoj ligi.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 19 maj 2025, 16:56

fks74 je napisao/la:
19 maj 2025, 16:52
Bojim se da Zekić i ovi bolji igrači ne žele ostati u našoj ligi.
Puknut po džepu svakoga ko je pod ugovorom a ima želju da ide. Znalo se jako dobro gdje dolaze. Dosta je klub bogatio pojedince na raskidima.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 19 maj 2025, 16:56

robertkosar je napisao/la:
19 maj 2025, 16:22
Perspektivan igrač nema šta 32 god.. koji če nam k..

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 maj 2025, 17:05

visokohz je napisao/la:
19 maj 2025, 16:56
Kad vidim da neko predloži igrača starijeg od 28 godina, nije mi dobro. :lol:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 19 maj 2025, 17:16

TheShed je napisao/la:
19 maj 2025, 13:54
PeppermintSA je napisao/la:
18 maj 2025, 20:41
FKSDoGroba je napisao/la:
18 maj 2025, 20:26

Bratstvo postoji samo na relaciji HZ-RA i tu se sva prica zavrsava.
Misliš na onaj RA sto skandirao picke pitarske? I ne, nije igrajte picke, već picke pitarske.

Mi u ovoj ligi imamo samo dušmane i vece dušmane.
Pjevali su igrajte pi, a ne pitarske, 0:58 na klipu.
Halkić je promašio profesiju ali nije jedini cijela liga nam je puna amatera i varalica koji "dijele pravdu" na našim stadionima.
Ma koji **** lazes, nisu nijednom nista pitarsko spomenuli, naravno da je bilo par pojedinaca koji su ludili, kad je Roga par puta legao iz revolta zbog sudije, kao i Mujkic, do tada su pojedninci mrmljali, ali niko nase igrace nije spomenuo.

Atmosfera nesto nabrijanija nego inac, kad nasa dva kluba igraju, zato sto je sudija doveo do toga, a ovima gori.

To ne umanjuje cinjenicu, da sam licno cuo par njih oko sebe, kako govore da ih je stid, i da je ovo sramota, takodjer nekolicina nasih navijaca medju njihovim na onoj velikoj tribini, sa zastavama, i niko nista rekao nije, da ne govorim da su zajedno pievali za Vedrana, par puta navijacke skupine jedna drugu dozivale, poslije utakmice zajedno sjedili u onom kaficu i smijali se, (kao i igraci), cak nekolicina dobro pripitih, i opet nista, i sta sad ja trebam doci ovdje lagati, zatezati atmosferu, prenositi neistine, umjesto da se ovakvo gostoprimstvo i uzitak nastavi.

Za odnos izmedju klubova me ne zanima, sem da bude korektan, a navijaci moraju nastaviti ovako, em dva najljepsa grada, em ovisni jedni o drugima, em turisticka sredista, dajte…

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 19 maj 2025, 17:33

Pendulum je napisao/la:
19 maj 2025, 17:05
visokohz je napisao/la:
A šta ćeš drug ne misle svi isto...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 maj 2025, 17:40

visokohz je napisao/la:
19 maj 2025, 17:33
Pendulum je napisao/la:
visokohz je napisao/la:

A šta ćeš drug ne misle svi isto...
Još stranac.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 19 maj 2025, 17:44

Pendulum je napisao/la:
visokohz je napisao/la:
Ako je dobar igrac sta fali? Evo Cimirot 32 godine i rado bih ga doveo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, greenwood, Hamagara, juka55, makron, Pitar6785 i 79 gostiju.