Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Veći je debil ovaj što postavlja ovaj idiotski video, nego taj sa srednjim prstom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Bio sam baš na ovoj tribini, blizu ovog što je snimao, ovaj što se čuje na snimku je čitavu tekmu ovako, bilo je još 10ak likova koji su konstantno psovali majke sarajevske i ustaške, čak i par direktnih prepirki sa našim navijačima u fazonu idi tamo pa navijaj i slično. Malo je reći da se nisam nadao ovakvom odnosu tamo, i nikad više na neku "neutralnu" tribinu, jer hvala bogu pa je raja koja je došla i SA normalna pa su svi prešutili, samo jedna budala da je bila došlo bi do tuče. Čak se i zaštitar na izlazu svađao sa nekim njihovim navijačima oko ovogaluckystrike je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:02primitivaca ima svugdje, negdje više negdje manje, ovo nije odraz mostarske publike.

Red Army je više nego korektan i prema HZ i prema simpatizerima na ostalim tribinama, problem Mostara je isti kao i u Sarajevu, i kod njih je migracija uzrokovana ratom naselila masu ljudi sa okolnih planina koji nikad nisu prihvatili principe života u gradu i to je to
- luckystrike
- Kontakt:
treba razumjeti i momentum, Veležu gori pod nogama, utakmica za njih počela na najgori mogući način, pri tome svi u Mostaru pričali cijeli vikend lahko ćemo, vjerujem da bi isto bili nabrijani i da je neki drugi tim u pitanju
- Shategabri
- Kontakt:
Papak je papak, rodio se na Bjelašnici, kod Sebilja ili na Starom mostu.pitara je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:15Bio sam baš na ovoj tribini, blizu ovog što je snimao, ovaj što se čuje na snimku je čitavu tekmu ovako, bilo je još 10ak likova koji su konstantno psovali majke sarajevske i ustaške, čak i par direktnih prepirki sa našim navijačima u fazonu idi tamo pa navijaj i slično. Malo je reći da se nisam nadao ovakvom odnosu tamo, i nikad više na neku "neutralnu" tribinu, jer hvala bogu pa je raja koja je došla i SA normalna pa su svi prešutili, samo jedna budala da je bila došlo bi do tuče. Čak se i zaštitar na izlazu svađao sa nekim njihovim navijačima oko ovogaluckystrike je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:02primitivaca ima svugdje, negdje više negdje manje, ovo nije odraz mostarske publike.![]()
Red Army je više nego korektan i prema HZ i prema simpatizerima na ostalim tribinama, problem Mostara je isti kao i u Sarajevu, i kod njih je migracija uzrokovana ratom naselila masu ljudi sa okolnih planina koji nikad nisu prihvatili principe života u gradu i to je to
Koševo Zapad
Ja sam frapiran da među par hiljada ljudi ima jedan pojedinac koji radi gluposti ili čak 10ak takvih. Nevjerovatno nešto.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Svasta se spušćalo u grad,ovakvi su bolest grada svakako i na pozicijama su, samo su usli u kosulje i odijela pa su kao malo se emancipovali. Ovo su im rodjaci.Prava raja zna u cemu je trik i od njih ces rijetko ili bolje receno nikad to isto docekati. Hajde bogati nama su na grbavici praljka psovali i htjeli rusenje mosta ponovo, hajvana na svakom koraku
A dobro svugdje je tako na tim ne navijackim trbinama. Pa eno na kosevu morali ograditi dio istoka jer svaku mogucu utakmicu kad izgube sudije i protivnicke igrace gadjaju . Slicno tako narod i na istoku grbavice psuje dere se to je sve normalno .Shategabri je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:25Papak je papak, rodio se na Bjelašnici, kod Sebilja ili na Starom mostu.pitara je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:15Bio sam baš na ovoj tribini, blizu ovog što je snimao, ovaj što se čuje na snimku je čitavu tekmu ovako, bilo je još 10ak likova koji su konstantno psovali majke sarajevske i ustaške, čak i par direktnih prepirki sa našim navijačima u fazonu idi tamo pa navijaj i slično. Malo je reći da se nisam nadao ovakvom odnosu tamo, i nikad više na neku "neutralnu" tribinu, jer hvala bogu pa je raja koja je došla i SA normalna pa su svi prešutili, samo jedna budala da je bila došlo bi do tuče. Čak se i zaštitar na izlazu svađao sa nekim njihovim navijačima oko ovogaluckystrike je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:02primitivaca ima svugdje, negdje više negdje manje, ovo nije odraz mostarske publike.![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Ko vas ba potrkrada ?killafrommanilla je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:01kakvi kompleksi od veleža i to od navijača kluba kojeg redovno potkradaju željezničar i sarajevo zadnjih X godina
al radioaktivnost ga prenese na velež do te mjere da par idiota poistovjećuje s tribinom i podsmijava se najčistijoj borbi za bh. fudbal 'hoćete li sada paliti sudije'
a tu je i tuta sa preko 20 kompletno odgledanih utakmica fk velež ove sezone. zamišljam sebe da upalim zrinjski i da gledam 20x po sezoni. teško
Sarajevo otkad je Vice nema kući protiv Slobode normalno suđenje a ne nešto da potkrada. A nisam fan kona nemaju ni oni Aman bolje od tog. Sad će ih još vise guzit, već je počeo sa dva smiješna penala.
Imamo normalno suđenje na derbiju i to je to.
Nigdje drugo Sarajevo nikog oštetilo nije bas odavno.
Malo se smirite , ubjedljivo ste najfinansiraniji klub iz budžeta, ubjedljivo vas se najviše tetoši, to sto ste nesposobni nemoj prebacivati na sarajevske klubove. Samo u ovoj utakmici je Sarajevo oštećeno vise nego vi u historiji protiv Sarajeva. Pusti se priča pogodila ga u ruku odbila se 12 metara , to ne može u filmovima , može samo na ovom forumu.
Treba da se izvines za ovo a ne da glumiš tu budalu. Najiskrenije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Tako je. Kakav pogan mentalitet imamo, dobro nam dozvoljavaju ulazak na tribine. Ja bih razumio psovke i gađanje sudije kad nas sudija unakazi kao u Vrapčićima Halkić ali to je na našem istoku prešlo u naviku. Rezultat je nebitan. Ista stvar i sa vašim istokom, ograđen zbog dvojice papaka koji ne mogu da podnesu loš rezultat.Pact1921 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:34A dobro svugdje je tako na tim ne navijackim trbinama. Pa eno na kosevu morali ograditi dio istoka jer svaku mogucu utakmicu kad izgube sudije i protivnicke igrace gadjaju . Slicno tako narod i na istoku grbavice psuje dere se to je sve normalno .Shategabri je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:25Papak je papak, rodio se na Bjelašnici, kod Sebilja ili na Starom mostu.pitara je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:15
Bio sam baš na ovoj tribini, blizu ovog što je snimao, ovaj što se čuje na snimku je čitavu tekmu ovako, bilo je još 10ak likova koji su konstantno psovali majke sarajevske i ustaške, čak i par direktnih prepirki sa našim navijačima u fazonu idi tamo pa navijaj i slično. Malo je reći da se nisam nadao ovakvom odnosu tamo, i nikad više na neku "neutralnu" tribinu, jer hvala bogu pa je raja koja je došla i SA normalna pa su svi prešutili, samo jedna budala da je bila došlo bi do tuče. Čak se i zaštitar na izlazu svađao sa nekim njihovim navijačima oko ovoga![]()
Najtužnije od svega je što u svoj toj igranci najviše ispašta klub.
-
- Kontakt:
kakvi kompleksi od veleža i to od navijača kluba kojeg redovno potkradaju željezničar i sarajevo zadnjih X godinajurisicduska je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:41Ko vas ba potrkrada ?killafrommanilla je napisao/la: ↑20 maj 2025, 14:01kakvi kompleksi od veleža i to od navijača kluba kojeg redovno potkradaju željezničar i sarajevo zadnjih X godina
al radioaktivnost ga prenese na velež do te mjere da par idiota poistovjećuje s tribinom i podsmijava se najčistijoj borbi za bh. fudbal 'hoćete li sada paliti sudije'
a tu je i tuta sa preko 20 kompletno odgledanih utakmica fk velež ove sezone. zamišljam sebe da upalim zrinjski i da gledam 20x po sezoni. teško
Sarajevo otkad je Vice nema kući protiv Slobode normalno suđenje a ne nešto da potkrada. A nisam fan kona nemaju ni oni Aman bolje od tog. Sad će ih još vise guzit, već je počeo sa dva smiješna penala.
Imamo normalno suđenje na derbiju i to je to.
Nigdje drugo Sarajevo nikog oštetilo nije bas odavno.
Malo se smirite , ubjedljivo ste najfinansiraniji klub iz budžeta, ubjedljivo vas se najviše tetoši, to sto ste nesposobni nemoj prebacivati na sarajevske klubove. Samo u ovoj utakmici je Sarajevo oštećeno vise nego vi u historiji protiv Sarajeva. Pusti se priča pogodila ga u ruku odbila se 12 metara , to ne može u filmovima , može samo na ovom forumu.
Treba da se izvines za ovo a ne da glumiš tu budalu. Najiskrenije.
haj probaj još jednom pročitat pa ćeš shvatiti da pričam o odnosu čelika i sarajevskih klubova.
kako su te izdresirali zapjeniš i kad ne pročitaš ispravno. ubjedljivo najviše gradimo, i ubjedljivo tako treba da se pomaže bh. sportu. zapišajte nešto pa počnite graditi dobit ćete pare.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ma kakvi previše, šta pričaš gluposti.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Halali, kad pročitam da Sarajevo nekog potrkrada nakon ove sezone gdje smo u 10+ utakmica oštećeni za bod/ove pobio bih se odmah s nekim.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
MagaRAd
Dobro nisam rekao među par hiljada već u ovih 200tinjak ljudi koje sam ja čuo na mjestu gdje sam bio, nekako mi se čini da je do mene greška i da je ovaj vaš sjever ekvivalent našem istoku nekako.
Obilić osvojio titulu 98.godine, 2005. Ispali iz lige, a danas je klub praktično ugašen, imaju samo mlađe kategorije.
Ne može ništa na silu. Sve su prilike da i bosanski Obilić očekuje identična sudbina.
Ne može ništa na silu. Sve su prilike da i bosanski Obilić očekuje identična sudbina.
-
- Kontakt:
Joj svugdje ima svasta, ne treba ovome davati paznju.
A i mi smo sami sebi napravili ovo, trebali protiv Sirokog izaci u najjacem sastavu ko i svaku utakmicu. Zekic je mislio moze nesto kombinovati i opet dobiti. I protiv Slobide je bilo slicno. Kad su nam zabili on uveo najjaci sastav ali vec usla voda u usi, nece u go i djaba. I sad smo dobili ovo da ljudi misle da smo ih pustili zbog njegovog taktiziranja i cuvanja za kup. Haj sto nas ostali prozivaju, plus smo se navijaci fks medjusobno zavadili zbog tog kombinovanog sastava
- Combattente87
- Kontakt:
https://historija.ba/d/399-osnovan-fudbalski-klub-borac
20 godina prije Bosanskog Reala se loptalo pod imenom Borac u gradu na Vrbasu

Zahvali se Udbi i partiji što postojite uopšte, i ne brini ti za najveće sportsko ime u BIH

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Je li realno da neko uporedjuje Obilic koji je bio instant klub i cijelu istoriju (osim par godina) u opstinskim ligama Beograda sa Borcem koji je cijelu istoriju igrao prve i druge lige Jugoslavije - nidje veze :S
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Nikad niko na tribinana u Vrapcicima nije nesto lose rekao u kontekstu Vedrana, ko kaze drugacije laze ko pasce. Letio bi naglavacke na kojoj god tribini bio, druga stvar ni ovaj lik na videu nije nista lose u kontekstu Vedrana rekao, iako je mozda nekome izgledalo tako. Srednji prst se odnosio na navijace u smislu dajete bodove Sirokom a spominjete Vedrana, pola tribine je isto govorilo, ali naravno nista lose u kontekstu Vedrana, pa i veliki broj navijaca Sarajeva isto misli, pogledaj komentare vasih navijaca poslije Sirokog, e sad stvar je sto je lik glupan, pa ni ne zna da su se HZ ogradile od toga, a lik psuje naravno, zna ga svak ko je iz Mostara, psuje svima redom, od nasih igraca do uprave, a cudit cemo se sto psuje Sarajlijama majku, e jbg.Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 16:17Joj svugdje ima svasta, ne treba ovome davati paznju.
A i mi smo sami sebi napravili ovo, trebali protiv Sirokog izaci u najjacem sastavu ko i svaku utakmicu. Zekic je mislio moze nesto kombinovati i opet dobiti. I protiv Slobide je bilo slicno. Kad su nam zabili on uveo najjaci sastav ali vec usla voda u usi, nece u go i djaba. I sad smo dobili ovo da ljudi misle da smo ih pustili zbog njegovog taktiziranja i cuvanja za kup. Haj sto nas ostali prozivaju, plus smo se navijaci fks medjusobno zavadili zbog tog kombinovanog sastava
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Hrasno15, MaroonWhite1946, riki46 i 19 gostiju.