Virtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2025, 18:00
Dobro su oni sve to zamislili, bio im je potreban alibi trener, neko koga navijači vole i nemaju nikakav problem sa njim, obavezno mora biti naš jer bi strancu bio pakao nakon prvog poraza, samo mislim da su se ovaj put malo preračunali.
P.S. Ne hrani ovu trolčinu iznad.
To svakako, jedina opcija im je bio neki Željovac jer znamo svi kako (sumnjivi) stranci prolaze kod nas. Ma ako Adžem bude solidan vjeruj da će ispasti da se nisu preračunali, plasman među prva četiri sljedeće sezone i mi svi zadovoljni. Samo ne bi me čudilo da mu i nakon toga spakuju otkaz.
Doduše trenutno nas uvjeravaju da je plasman u Evropu neuspjeh, pa me više zanima šta će ovi oštroumni navijači reći ako ne bude trofeja dogodine
let3 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 18:10
Isto to rade Vico i Miske u reprezentaciji.
Prosinecki, Bajevic, Petev, Hadzibegic, Kodro, Milosevic, Barbarez - sve u par godina
Samo ne znam ko prepisuje od koga - mi od njih ili oni od nas
Ma da, samo što kod njih barem znaš da je cilj srozavanje reprezentacije i tapkanje u mjestu, dok kod ovih koliko god vukli retardirane poteze opet kontam da je to neznanje a ne želja da se klub valja u blatu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"