Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hoce li sutra na superkupu biti vise od 50 ljudi, zna li se sta? 

-
- Kontakt:
Ne možeš ni za kog navijati. I ne možeš bit za ukidanje lige i svih klubova. Kakav ti je prvi upis, nećeš dugo potrajati.DadoElazar je napisao/la: ↑21 maj 2025, 09:00dobar dan ja sam novi
ne navijam ni za koga i moji upisi ce biti protiv ove lopovske i korumpirane lige
iskreno se nadam da ce se liga u sto skorije vrijeme ugasiti zajedno sa svim klubovima u njoj
kao i svaku kriminalnu pojavu treba je eliminisati
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- svrakino1921
- Kontakt:
- Combattente87
- Kontakt:
Dado sine, onda treba fudbal generalno da se ugasi u cijelom svijetuDadoElazar je napisao/la: ↑21 maj 2025, 09:00dobar dan ja sam novi
ne navijam ni za koga i moji upisi ce biti protiv ove lopovske i korumpirane lige
iskreno se nadam da ce se liga u sto skorije vrijeme ugasiti zajedno sa svim klubovima u njoj

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dok je kod njih bio Gospodin Ćorić
Kad je otišao drvlje i kamenje. Neradnik, kockar, ustaša, kamenjar.
Najviše plaćenika ima na podforum Zeljeznicar, čim oni počnu nekog glorifikovat a druge kanalit znas šta se sprema ne moraš imat nikakve informacije.
Evo sad ide populistička Bajić
u realnosti nemaju novca platiti ni ove što trenutno igraju a ne Bajića.
Kad je otišao drvlje i kamenje. Neradnik, kockar, ustaša, kamenjar.
Najviše plaćenika ima na podforum Zeljeznicar, čim oni počnu nekog glorifikovat a druge kanalit znas šta se sprema ne moraš imat nikakve informacije.
Evo sad ide populistička Bajić

Ma ima keš onaj od Vargasa što je ostao netaknut. 

-
- Kontakt:
sad ce hajka 3 kola jedno 7 bodova i onda iducih 5 kola 2 boda

-
- Kontakt:
Sto ultrasi i lesinari nece biti danas . Ipak njihovi klubovi igraju finale
Eto Adzemaaa, bice Zeljo najjaci al na tiktoku.. kad brat pokrene giftanje za jug
-
- Kontakt:
kako mislis ne mogu?jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 09:18Ne možeš ni za kog navijati. I ne možeš bit za ukidanje lige i svih klubova. Kakav ti je prvi upis, nećeš dugo potrajati.DadoElazar je napisao/la: ↑21 maj 2025, 09:00dobar dan ja sam novi
vidis da mogu
a kao ovo je neki elitni pdf pa je trajanje na njemu uspinjanje na drustvenoj ljestvici?
navijam za ukidanje kriminalne lige
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
combe sine nisi daleko od istine ali ovo je smetljište fudbala a ne fudbalCombattente87 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 09:24Dado sine, onda treba fudbal generalno da se ugasi u cijelom svijetuDadoElazar je napisao/la: ↑21 maj 2025, 09:00dobar dan ja sam novi
kao i svaku kriminalnu pojavu treba je eliminisati![]()
svaku deponiju treba ispravno sanirati
-
- Kontakt:
zar ovaj adzem nije psihicki nestabilna osoba?
s druge strane jos jedna u nizu potvrda besmislenosti lige
psihicki rastrojena osoba na celu kluba koji se naziva velikim
predivno
ovo je bolje nego kad je velezu bio direktor onaj propalitet sa kupljenim svjedocanstvom
brod budala
s druge strane jos jedna u nizu potvrda besmislenosti lige
psihicki rastrojena osoba na celu kluba koji se naziva velikim
predivno
ovo je bolje nego kad je velezu bio direktor onaj propalitet sa kupljenim svjedocanstvom
brod budala
Goretzka mozgu kako ti se da praviti milioniti profil iskompleksirani covjeceDadoElazar je napisao/la: ↑21 maj 2025, 10:40combe sine nisi daleko od istine ali ovo je smetljište fudbala a ne fudbalCombattente87 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 09:24Dado sine, onda treba fudbal generalno da se ugasi u cijelom svijetuDadoElazar je napisao/la: ↑21 maj 2025, 09:00dobar dan ja sam novi
kao i svaku kriminalnu pojavu treba je eliminisati![]()
svaku deponiju treba ispravno sanirati
Seljak iz tuzlanske vukojebine, zivi u selu u kojem ti je prvi susjed krava šarulja glumi hrvata i ljubitelja izraela pa si sada uzeo nick sa imenom izraelskog generala rodjenog u Sarajevu

pa jbt koliko jos imas nickova u pricuvi
- relativizam
- Kontakt:
4 miliona na plate davati a dovoditi titlktokera
Nekad mi bude žao racunovodje
Nekad mi bude žao racunovodje
Zna li se ko će još iz Jedinstva put Grbavice?
-
- Kontakt:
Kao i uvijek sve tačno.jurisicduska je napisao/la: ↑19 maj 2025, 12:24Fkt jeste li ozbiljni za Admira Adzema ? Jel fkt kontate njega Ko trenera postavit ?
Teška katastrofajurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 10:56Kao i uvijek sve tačno.jurisicduska je napisao/la: ↑19 maj 2025, 12:24Fkt jeste li ozbiljni za Admira Adzema ? Jel fkt kontate njega Ko trenera postavit ?
Bolje da su Mulalića ili Đurbuzovica stavili ako je već manjak finansija problem. Al hajd neka covjeka mozda iznenadi svearelinho je napisao/la: ↑21 maj 2025, 11:00Teška katastrofajurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 10:56Kao i uvijek sve tačno.jurisicduska je napisao/la: ↑19 maj 2025, 12:24Fkt jeste li ozbiljni za Admira Adzema ? Jel fkt kontate njega Ko trenera postavit ?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Bing [Bot], Cwirek, jurisicduska, Proximic, rishovski i 49 gostiju.