jedino moze iznenaditi s kim ce meč igrati na tiktoku
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hahahahahhaha
K'o da sam im ja lično birao trenera.

K'o da sam im ja lično birao trenera.

Definitino je istina da opet nemaju para. Bolji dokaz od ovog ne treba, a gdje su se nekad zaračunali pa zayebali, vjerovatno samo u njihovoj upravi znaju.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Volimo fudbal. 

- Shategabri
- Kontakt:
Ova sezona je bila na crtu.
Vidio si minus u izvještaju.
Narednu je zatezanje kaiša.
Ide priča Željini vojnici na braniku i tako to.
Biće zanimljivo pošto je to prva sezona lige 10.
Vjerujem da bi komšije sad potpisale da opet budu 4. i da neko od vodećeg trojca osvoji kup.
Koševo Zapad
Jutro, jel ostalo karata za super-kup?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Ako ćemo pošteno Adžem je za Mulalica eniciklopedija stranih pojmova. Mulalic nije opcija. On nikad vise neće biti trener. Sto se gospodina Dine tiče on nije vise za trenerske vode. Adžem je od njih 3 najbolji.
Nisu oni toliko loši finansijski da ne mogu trenera platiti, to r neminovan trošak.. Ima dosta potencijalnog novca. Prodat će se Al Jaber i Muftic , s tim da to neće biti cifre koje oni očekuju pogotovo za Jabera gdje većina tog transfera neće u klupsku kasu. Ali solidno + Europa. To im može pola budžeta zakrpit.
Nemoj zaboravit da grade stadion isto i tu ima ulaganja mimo projekta, tako da nije realno očekivati da imaju sad da se rasipaju.
Problem je vise skup roster koji oni ne mogu plaćati objektivno. nema te računice. Strategija se riješiti malo skupljih igrača Dangubic, Mircevski, prodati ovu dvojicu. Pojačati se domaćin igračima. **** se pojelo sa Brazilcima njih valja isto nekako kutarisat jer nema prostora za strance. Tu će stegnuti kais, lagano pružit šansu mladima sto je i dobra strategija i uvijek su bili opasni u tim situacijama. Samo sto su im tanki juniori ali evo Garcevic je pravi igrač.
Imaju oni opet kontinuitet igračkog kadra. Kad bi uboli sa stoperima i bekovima bili bi sto oni vole reci nagazna mina svakom. Daleko je to od trofeja sve i da se sudi pošteno ali šta će i ulagat u ekipu kad osvojit neće ništa dok je Vice.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Shategabri
- Kontakt:
Braca, zakasnio si.
Puklo jučer svih 48 dok si reko keks!
Koševo Zapad
Još 13882

Ne bi me iznenadilo da pozovu sve osnovne skole i skole fudbala u Zenici da djeca dođu besplatno gledat

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Porodična atmosfera na temi fk zeljeznicar.
Jso Zelje
Ma Coric prodavao, namjerno pustao h klubovima, ja, ja, teorije zavjere.

Ma Coric prodavao, namjerno pustao h klubovima, ja, ja, teorije zavjere.
-
- Kontakt:
Ali stvarno je glupost ovaj super kup. Makar da ga organizuju nekad na pocetku proljetnog dijela kad se raja zazeljela utakmica a ne sad.
Ili da ga makar organizuju u nekom manjem bh gradu gdje su ljudi zeljni utakmica kao neki vid promocije fudbala
Ili da ga makar organizuju u nekom manjem bh gradu gdje su ljudi zeljni utakmica kao neki vid promocije fudbala
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nije raja vidila vijest da se ne igra u Emiratima, nego u Zenici.
Superkup poprilicno glupa ideja. Ne vjerujem ni da bi Sarajevo-Zeljo skupilo vise od 3tisuce navijaca
Sreća pa treneri ne idu na detaljne ljekarske.
Imas puno raje iz Žepča,Maglaja,Zavidovica,Visokog,Kaknja,koji navijaju i za Želju i Sarajevo,bilo bi više 100%...tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 11:30Nije raja vidila vijest da se ne igra u Emiratima, nego u Zenici.
Superkup poprilicno glupa ideja. Ne vjerujem ni da bi Sarajevo-Zeljo skupilo vise od 3tisuce navijaca
Ako Čelik može sa Stupčanicom okupit 4 hiljade sto ne bi mogli Sarajevo-Željo 10.000+... Na tu utakmicu dolaze ljudi iz 2 kantona...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lesinarima je svejedno svakako nece docitutankamon1905 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 11:30Nije raja vidila vijest da se ne igra u Emiratima, nego u Zenici.
Trenutno korisnika/ca: Lobudaraczapamcenje, WeekendOffender i 25 gostiju.