Zaboravljamo tog momka, a ima jos godinu ugovor(30.6."26) ? Njega produziti bi bilo bas pod moranje. Bitan kao i Bubanja, Mujkic, Guli .. Prije Jatta , nego odlicni Pavicic. Znam razliciti tipovi igraca, ali je potencijal za mnogo 0000000 .
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Slazem se, situacija oko N/F Saveza i ponasanje sudija ne treba biti njegova briga. Potpisao si ugovor na 3 god., a zali sehazarder je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:25Sve se na kraju svede na to što su pobrkane vrijednosti i ne, nisam mislio na pojedinca ali eto krenulo je sve od Bubanje, rođenog u Nikšiću koji je cijelu karijeru proveo na udaljenosti ugodne vožnje busem do Koševa koji se eto sad ibreti tome što neko iz ovog sastava saveza sada pljačka Sarajevo prvenstveno iz finansijskih pa onda ideoloških razloga. Nekako ne vjerujem da nije imao pojma o situaciji u koju dolazi pri odluci o plati i trajanju ugovora. Da sad Paskalev recimo ima želju da ide, razumio bih, nikakav problem, sretno i hvala!Samozdravlje je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:17hazarder je napisao/la: ↑21 maj 2025, 15:16Uzimaju platu kao 3 do 5 doktora specijalista sa UKCS-a koji povazdan ljudskim životima barataju i sad trebam da mi njegovo psihičko stanje izazove empatiju. Ne hvala. Sagne mi se svaki koji neće da gine za bordo. Najveći mu problem to što mu je uhljup korumpirani dao žuti i nije svirao penal, ma daj ****.
Nek' otrpi, odigra utakmicu, Lexilium trica u svlačionici, spavanac kod kuće, 2 pive hladne, naguzit ženu ko ima, ljubavnicu il' ljubavnika (ne ulazim u preference), spavanac i sutra na treningu opet glavom na kopačku. Dosta je alibija.
Malo si pobrkao vrijednosti dunjaluka. Tako je u Azerbejdzanu, tako je na Otoku i u Njemackoj.. Premda dijelim msljenje o
precjenjenosti sporta (igara), no lajali bi na zvijezde i ti i ja , da se nesto pitamo.
Da li se tvoj komentar odnosio na pojedinca ili opcenitito (nisam mogao upratiti)
Edit: @AlfredNobel, koji je sad nick ?
![]()
svom menadzeru, ako te nije obavjestio.
Za Bubanju i njegov isplivani kvalitet zasluzno je Sarajevo, odnosno ZZ. Da je ovako prepoznat od drugih igrao bi bar u Partizanu,
negdje u Austriji ili u ligi5(oni od 15+ mjesta. Bravo za skauting.
-
- Kontakt:
Pa igrao je Bubanja u boljoj ligi od naše, nego mu bankrotirao klub.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ok, ali kako ga ne prepozna recimo Vojvodina, Partizan, ili smo mi jaci od ovog dvojca.jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:37Pa igrao je Bubanja u boljoj ligi od naše, nego mu bankrotirao klub.
Edit: Po cemu je NK Lokomotiva ili FK Sutjeska jaca od FKS. Sto ga Osijek,Hajduk ili slicni ne zaganjase. Ma nece biti problema sa
Bubanjom, aBd, a ako bude KLUPA, da si mi rod.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 21 maj 2025, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.
E tu dolazimo do plate zbog koje mene ovdje linčuju.Samozdravlje je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:39Ok, ali kako ga ne prepozna recimo Vojvodina, Partizan, ili smo mi jaci od ovog dvojca.jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:37Pa igrao je Bubanja u boljoj ligi od naše, nego mu bankrotirao klub.

Ocito u klubu misle ozbiljnu ekipu sastaviti. Ulaze se u otkupe ugovora i slicno.
Mozda je Zekic odlucio da napravi malu Barsu, pa da i pored sudija se potucemo za pehar.
Znam, to je je.beno tesko, skoro pa SF, ali...
Mozda je Zekic odlucio da napravi malu Barsu, pa da i pored sudija se potucemo za pehar.
Znam, to je je.beno tesko, skoro pa SF, ali...
- FKS -
-
- Kontakt:
Ne znam fkt čemu to. Igrao je frajer za sasvim dobar klub do finansije krize koji ga je doveo kad nije bio u krizi, i bio jedan od vodećih HNL klubova i nejasno je čemu ta poređenja. Lokomtiva je s njim u sastavu bila 5. na tabeli i onda je došao kod nas.Samozdravlje je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:39Ok, ali kako ga ne prepozna recimo Vojvodina, Partizan, ili smo mi jaci od ovog dvojca.jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:37Pa igrao je Bubanja u boljoj ligi od naše, nego mu bankrotirao klub.
Pa ti kako hoćeš. HNL je miljama ispred Super Lige Srbije, recimo Slave Belupo bi prošao kroz Novi Pazar i Radnički1923. Ali Hajd necemo se raspravljat bespotrebno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Nije samo Bubanja u pitanju i nije to nista cudno,ovo izivljavanje i ponizavanje nema nigdje na svijetu niti ce ikad iko to doziviti,ubiju psihu igracima,kako ces biti dobar na terenu kad igras malo jacu igru kao Bubanja,kad ti je to pri.arni zadatak i onda ti svira svaki kontakt pa izgledas kao teletabis na terenu
-
- Kontakt:
Ne znamo kakav mu je ugovor, kolika odsteta i sl. Ako je ugovor takav da FKS odlucuje, moze svirati .....hazarder je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:41E tu dolazimo do plate zbog koje mene ovdje linčuju.Samozdravlje je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:39Ok, ali kako ga ne prepozna recimo Vojvodina, Partizan, ili smo mi jaci od ovog dvojca.jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:37Pa igrao je Bubanja u boljoj ligi od naše, nego mu bankrotirao klub.![]()
Ne on, nego i Guli i za sve ostale vazi: Klub se pita(ako moze ugovorom) ili hoklica/ klupa ili igraj i to dobro, za dobro sebe i Kluba
-
- Kontakt:
Bubanja je proglasen za jednog od boljih igraca na svojoj poziciji,suvisno je pricat da ga neko drugi nije vidio,isto kao sto smo Mudraziju zvali pa da kaze neko da ga niko nije vidio prije nas ili Mamasa,Ilicica koji je bio jedan od najboljih u HNL. Inace igrac kad hoce da ide to je to,niko nece na silu drzat nekog ko hoce da ide i sljurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:49Ne znam fkt čemu to. Igrao je frajer za sasvim dobar klub do finansije krize koji ga je doveo kad nije bio u krizi, i bio jedan od vodećih HNL klubova i nejasno je čemu ta poređenja. Lokomtiva je s njim u sastavu bila 5. na tabeli i onda je došao kod nas.Samozdravlje je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:39Ok, ali kako ga ne prepozna recimo Vojvodina, Partizan, ili smo mi jaci od ovog dvojca.jurisicduska je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:37Pa igrao je Bubanja u boljoj ligi od naše, nego mu bankrotirao klub.
Pa ti kako hoćeš. HNL je miljama ispred Super Lige Srbije, recimo Slave Belupo bi prošao kroz Novi Pazar i Radnički1923. Ali Hajd necemo se raspravljat bespotrebno.
Ovom gari se ubi prezime za Istok...

- PeppermintSA
- Kontakt:
Previše se filozofira u vezi Bubanje. Čovjek ima ugovor; očigledno se neki klubovi za njega interesuju. Klub će sjesti i pregledati ponude. Ako su dobre, odnosno ako dobijamo vise nego sto gubimo, prodacemo ga. Ako ne, onda ćemo ga zadržati. Pa nije profesionalni fudbal “ispuni mi želje”, Bubanji se nešto nije svidjelo pa ko biva ide.
Bubanja se mora zadržati, pa makar još jednu sezonu. Sa Mamasom ćemo ubosti garant.
-
- Kontakt:
Slazem se, ali ovo je upitno. Sve zavisi kako je definisano ugovorom. Ovo plavo je upitno. Kako se zvao onaj dobri stopermosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:52
Bubanja je proglasen za jednog od boljih igraca na svojoj poziciji,suvisno je pricat da ga neko drugi nije vidio,isto kao sto smo Mudraziju zvali pa da kaze neko da ga niko nije vidio prije nas ili Mamasa,Ilicica koji je bio jedan od najboljih u HNL. Inace igrac kad hoce da ide to je to,niko nece na silu drzat nekog ko hoce da ide i sl
(Nedic ili sl.) sto je sam sebi unistio karijeru, poslije 6 mjeseci klupiranja.
Bit ce Bubanja sampion, aBd.
Severni Kipar nije !!fks74 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:06Jel Kipar u EU ?hazarder je napisao/la: ↑21 maj 2025, 15:52Taman neće bit ni registrovan 2 od 3 utakmice zbog pravila o strancima pa ćemo rotirat. Sve je to planskibroj6 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 15:46Ovaj brat u kiparskoj ligi koja sigurno dozvoljava vise kontakta nego nasa, imao 14 zutih i 2 crvena, pa zamislite koliko ce mu podijeliti Halkici, Topuzovici i Gigovici kod nas, nece frajer igrat svako trece kolo. Npr Bubanja ove sezone dobio 6 zutih a napravio 4 faula![]()
Jednu on jednu Jatta.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kipar je od 2004 punopravni clan evropske unije.hazarder je napisao/la: ↑21 maj 2025, 15:52Taman neće bit ni registrovan 2 od 3 utakmice zbog pravila o strancima pa ćemo rotirat. Sve je to planskibroj6 je napisao/la: ↑21 maj 2025, 15:46Ovaj brat u kiparskoj ligi koja sigurno dozvoljava vise kontakta nego nasa, imao 14 zutih i 2 crvena, pa zamislite koliko ce mu podijeliti Halkici, Topuzovici i Gigovici kod nas, nece frajer igrat svako trece kolo. Npr Bubanja ove sezone dobio 6 zutih a napravio 4 faula![]()
Jednu on jednu Jatta.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma to ti je u svakom poslu, ne samo ovom. Imaš doktora koji radi u katastrofalnom okruženju, podmeću mu, ima dobru platu i dobije ponudu da ode negdje gdje je bolje. Sigurno će reći "ma boli me kara imam 4 milje hvala Bogu".ubipara je napisao/la: ↑21 maj 2025, 16:01Ne vrijedi to govorit tokmacima ovdje, oni bi se prodali za kikiriki samo da im ima ko dati zato i ne znaju sta je obraz. Spominju plate pa niko ti nece djaba igrat normalno da imaju ljudi plate cuj ima platu ko doktori pa po takvom razmisljanju oni sto su placeni po 20-30mil da ne govorim vise treba svaku tekmu da daju po 20 golova. Hahahah kakvih idiota na temi boze sacuvajGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 maj 2025, 15:20Kako si ti pametan..hazarder je napisao/la: ↑21 maj 2025, 15:16Uzimaju platu kao 3 do 5 doktora specijalista sa UKCS-a koji povazdan ljudskim životima barataju i sad trebam da mi njegovo psihičko stanje izazove empatiju. Ne hvala. Sagne mi se svaki koji neće da gine za bordo. Najveći mu problem to što mu je uhljup korumpirani dao žuti i nije svirao penal, ma daj ****.
Nek' otrpi, odigra utakmicu, Lexilium trica u svlačionici, spavanac kod kuće, 2 pive hladne, naguzit ženu ko ima, ljubavnicu il' ljubavnika (ne ulazim u preference), spavanac i sutra na treningu opet glavom na kopačku. Dosta je alibija.![]()
Treniraš, napreduješ, boriš se i neko te ebe čitavu sezonu. Nije to malo pa da se suzdržiš nego neviđen kriminal. Osvojiš kup uprkos svemu i onda te još vlastiti navijači osude za namještanje. Muka ti svega, ne možeš da radiš svoj posao kako spada i onda ti dođe neki hazarder i spominje tvoju platu i nešto mu čudno.
Evo ja ću ti reći da je Ajdinu Hasiću prošle sezone bilo muka svega i da ne bi svakako ostao upravo zbog tih stvari. Hoće ljudi da igraju pošteno, pa da doguraju dokle mogu.
Samo kažem da iz perspektive igrača i kompletnog osoblja nije lako. Da ih boli qurac za ovim stvarima, onda bi im spočitavali qurcobolju i nezainteresovanost. Nema veze koliko je ko plaćen, šta radi i gdje radi, stvar je da ti neko vrijeđa inteligenciju i ne da da taj posao obavljaš kako treba.
- robertkosar
- Kontakt:
Pendulum je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:05Kad vidim da neko predloži igrača starijeg od 28 godina, nije mi dobro.visokohz je napisao/la: ↑19 maj 2025, 16:56Perspektivan igrač nema šta 32 god.. koji če nam k..robertkosar je napisao/la: ↑19 maj 2025, 16:22Imali kakvog habera pricali se sta za Saida Saida iz Slobode? Jak ko bik a zna lopte![]()
![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.