Puno puno nelogičnosti ali to smo mi.balkanika je napisao/la: ↑21 maj 2025, 15:36Ne znam kad sam zadnji put napisao nesto na forumu iako povremeno procitam sta se pise, ali nakon onog posta sto se prenosi ja moram ovo napisati.
Evo da uzmemo da je apsolutno sve istina sto pise ovdje, zasto uprava nije reagovala na vrijeme i dala mu otkaz ili prihvatila ostavku. Ko je doveo Rahimica i Corica i zasto nije uradjen due dilligence i ko je Stilicu dao poziciju skauta iako je covjek rekao da je ne zeli?
A hajmo sad redom i biti realni pa reci da je istina vjerovatno negdje izmedju. Ovo se znaci pise na navijackom forumu gdje grupa brani upravu svim silama i uprava ni za sta nije kriva? Ukratko tribina vodi klub i botuje u korist uprave.
Kaze uveo dva dana slobodno. Kraj sezone, igraci premoreni, po 3-4 povrede imamo svake sedmice, ionako igraju za ****, nemamo sirinu, kakva je poenta?
Dobio odluku od uprave? Iako ima smisla ta odluka, ko su oni da mu odredjuju sastav, i zasto nisu izasli u javnost i rekli evo ne borimo se ni za sta vise, sansu ce dobiti neki drugi igraci i trener nije odgovoran za rezultate.
Da li smo ikad dobili tuzbu protiv Bulica i zasto nismo?
Mandic je **** igrac, ali jos jedan dokaz da Coric nije dovodio igrace. Samo napomena da smo na jesen igrali fantasticno i da je sve krenulo nizbrdo na proljece nakon predsjednikovih zelja i pojacanja i tad su igraci poceli srati.
Oko Rahimica sam vec rekao, ko ga je doveo i zasto je onda tu? Usput, sta se desilo sa prijateljskom sa Shaktarom, ko je dogovorio to i zbog cega je propala? Zasto mu klub nije obezbijedio stan?
To navedeno nije razlog sto su juniori katastrofa vec je razlog Curic i uprava koju boli kita za OP i koja ne zeli izvrsiti reformu iako je konkretan dokument sa planom reforme i rada OP u klubu vec 3 godine.
Usput svi znaju da je tunovic najvece **** od covjeka, egomanijak, lopov, lazov i varalica.
Za kraj, covjek koji zeli da ide i daje otkaz navodno 4 puta se ne ponasa onako kako se Denis ponasa na utakmicama i ne stresira se od prve do zadnje minute.
Jedino sto je jasno da ovim tempom bas nikad necemo postat normalan a pogotovo ne ozbiljan klub. Incident sa nekom ho ruk dobrom sezonom je moguc ali dugotrajno hladovina teska.