FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 23 maj 2025, 21:20

Madafaka je napisao/la:
23 maj 2025, 18:48
Ovog ljigavca zvanog "mimo" nmgu gledati, dijareju mi izaziva, pa ako mozes reci sta je Zekic izjavio u vez ostanka ?
Hvala.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 maj 2025, 21:28

Po ovom sto je izjavio ne djeluje obećavajuće da će ostati.
Nekako indirektno kao da poručuje da se mora dosta toga poklopiti i da ne može davat 100% ako se ne može baviti samo trenerskim poslom, nego mora i sudijama i ostalim sranjima u ovoj državi.

Ja bih bio najsretniji da ostane ali ne obećava.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 23 maj 2025, 21:33

Anex je napisao/la:
23 maj 2025, 21:20
Pendulum je napisao/la:
23 maj 2025, 20:56
Odavno odvratniji interjvu nisam pogledao. Mimo ograjisao negdje opasno. :crazy:
Gurbet
Ma znam ali svejedno. Jesi li profesionalac ili šta? Najgluplje pitanje je "Da li bi trenirao Želju?". :damn:

Mislim da je Zekić izašao iz studija u fazonu "Što mi je ovo trebalo u životu i u šta potroši 50 minuta života".
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 maj 2025, 21:38

Pendulum je napisao/la:
Odavno odvratniji interjvu nisam pogledao. Mimo ograjisao negdje opasno. :crazy:
Mimo je gurbet sa dna kace. Dušmancina. Ne ,znam koliki trebas biti idiot da se pristane na intervju s njim.
Btw ,Zekic je priznao odgovornost za ovu cijelu situaciju sa Sirokim. Znaci ,putuj Igumane.
Plasljiv,pizdast,tvrdoglav ,bezobrazni komformista, mozemo mi puno bolje.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 maj 2025, 21:49

Antikloc je napisao/la:
23 maj 2025, 21:38
Pendulum je napisao/la:
Mimo je gurbet sa dna kace. Dušmancina. Ne ,znam koliki trebas biti idiot da se pristane na intervju s njim.
Btw ,Zekic je priznao odgovornost za ovu cijelu situaciju sa Sirokim. Znaci ,putuj Igumane.
:facepalm: :facepalm:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 23 maj 2025, 21:53

Madafaka je napisao/la:
Mimo, vječno patetični ljigavac.
SARAJEVO SIAMO NOI

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 23 maj 2025, 21:58

🗣️ Nemanja Matić: "Na Balkanu je mnogo teže igrati nogomet nego u Engleskoj. Ovdje, kad napraviš klizeći start, ljudi kažu: 'Pa dobro, to je bio običan potez.' U Engleskoj, za isti taj start dobiješ aplauz s tribina. Kod nas da bi zaslužio pljesak, moraš predriblati pet igrača i postići gol."

"Kad osjetiš da te navijači i cijeli stadion nagrađuju za borbenost i za zalaganje, dobiješ ogromno samopouzdanje i želiš im to vratiti na terenu. Takva kultura stvara ambijent u kojem je mnogo lakše igrati nogomet."

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 23 maj 2025, 22:28

NazorUso je napisao/la:
23 maj 2025, 21:20
Madafaka je napisao/la:
Ovog ljigavca zvanog "mimo" nmgu gledati, dijareju mi izaziva, pa ako mozes reci sta je Zekic izjavio u vez ostanka ?
Hvala.
Pitao ga ostaje li, odgovorio mu da bi bilo neozbiljno da to podijeli s njim. :mrgreen:

Kaže da će uskoro sjesti s Mirvićem.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 23 maj 2025, 22:40

Antikloc je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:
Ebem li ti pleme pogano

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 maj 2025, 22:53

Hordas1990 je napisao/la:
22 maj 2025, 17:04
Eno sad, hoce da biju sudije :urnebes:

Sto se tice situacije oko kluba, svaki navijac ima pravo da odabere stranu:

1) HZ i FK Sarajevo
2) Mirvic, Vico, Trbic, Ibrakovic, Dzeka itd.

Birajte.

Ja se nadam da mnogi botuju ovdje. Ako stvarno mislite ovo sto pisete, onda veze nemate ni sa fudbalom, ni sa zivotom, ni sa navijanjem, niti pratite Sarajevo, niti znate 1% onoga sto se desava u i oko kluba.

Ono saopstenje sto je izaslo je zvanicni stav grupe i on se nece mijenjati. Nije to nikakva grupa unutar grupe kao sto se pokusava podmetnuti ovdje. Nikakve veze nema sa komsijama. Ne imputirajte da oni diriguju sta ce sjever raditi. Njihova se na sjeveru pika koliko i od Ultrasa, Lesinara, bilo koga.

Saopstenje je zvanicni stav Hordi Zla. Dakle, jos jednom: zvanicni stav Hordi Zla je da je Sarajevo sa Vicom dogovorilo trofej kupa. Taj stav je zasnovan na cinjenicama koje grupa ima. Ovo se nikad ne bi rjesavalo javno da moze drugacije.

Zamislite sta se u klubu radi da se moralo javno izaci sa ovim. Zamislite sta se sve dogovara iza kulisa i s kim. Zamislite koliiko se laze javnosti i ostalim navijacima. Malo mucnite glavama.

Ako neko misli da bi se optuzio klub za namjestanje samo jer je Zekic izrotirao sastav protiv Sirokog, taj nije normalan. Ne bi niko iznio takvu optuzbu da ne zna sa sigurnoscu da je tacno, a ta utakmica sama po sebi je najmanje bitna u cijeloj prici. Bitno je da Mirvic suruje sa Vicom, a drugu pricu prodaje navijacima preko svojih botova i sa nekim inicijativama koje nijedan drugi premijerligas nije podrzao. Sto li.

HZ su uvijek bile u pravu. Grupa je u svakoj bitci koju je vodila do sad izasla kao pobjednik i opet ce.

Vlasnici, uprave, funkcioneri i njihovi forumski botovi su prolazni. FK Sarajevo i Horde Zla su vjecni.

I prije nego sto se neko napravi pametan i upita me sto sam se prijavio na forum: da, prijavio sam se samo da ovo napisem. Pisem u svoje ime i ne predstavljam nikoga. Sto se HZ tice imaju, ponavljam, sluzbeni stavovi i objave. Samo sto mnogima ne odgovaraju pa se prave ludi.

Horde i Sarajevo ce izaci jaci iz ove situacije. Te price o udaranju sudija, bas bi volio da vidim ko ce to izvesti i kako. Forumasi nasi zajebani, sve UFC borac do UFC borca. E majko moja mila.

Budite pozdravljeni i ne pametujte previse.
Pogresno si postavio.strane. ja bih prije rekao ovako,
1. FK Sarajevo
2. Horde Zla (trenutna garnitura)

Naravno, biramo FK Sarajevo a valjda ce vama postati jasno da nikad necete i nemozete biti iznad kluba bez obzira na trolanje koje provodite. Zna se gdje je mjesto navijacu al nekima izgleda to ne paše!
U novi boj ...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 maj 2025, 22:59

Sazg je napisao/la:
23 maj 2025, 08:33
Kakvi ba željovci, kakvi pojedinci iz grupe, ne budite smiješni. Sva sra.nja u i oko kluba su krenula kada su “bordo prijatelji” sklonjeni iz uprave i iz bilo kojeg upravljačkog segmenta kluba. Svi bojkoti, dezinformacije, svo smeće i poluistine dolaze od njih pa nevidim što bi ovaj idiotluk od objave bio izuzetak. Trebamo staviti tačku na to i ne obazirati se na postove i provikacije.
Big like. Sve receno u par recenica i susta istina. Kad su skinuti sa klubske sise pocela su zaviranja i podapinjanje kluba na razne nacine samo sto ti ovoj Z generaciji nemozes to objasniti!
U novi boj ...

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 23 maj 2025, 23:05

Antikloc je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:
Znači na osnovu jedne utakmice si zaključio da ne zaslužuje biti na klupi sš?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 maj 2025, 23:12

bordobijeli je napisao/la:
23 maj 2025, 17:54
Kome ide nagrada Ismir Pintol ??
Po meni 3 kandidata Guly , Bubanja,Mujkic.
Zoranu Zekicu ili Ismiru Mirvicu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 maj 2025, 23:26

Samozdravlje je napisao/la:
23 maj 2025, 23:12
bordobijeli je napisao/la:
23 maj 2025, 17:54
Kome ide nagrada Ismir Pintol ??
Po meni 3 kandidata Guly , Bubanja,Mujkic.
Zoranu Zekicu ili Ismiru Mirvicu.
Realno moze i ZZ-u nagrada

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 23 maj 2025, 23:49

jurisicduska je napisao/la:
23 maj 2025, 21:28
Nekako indirektno kao da poručuje da se mora dosta toga poklopiti i da ne može davat 100% ako se ne može baviti samo trenerskim poslom, nego mora i sudijama i ostalim sranjima u ovoj državi.

Ne znam kako si to uspio zaključiti.

Na direktno pitanje novinara "šta želite vi sa Sarajevom?", odgovara:
Želim da budemo mlada, moderna momčad, da napadamo sve moguće najviše ciljeve, da napravimo što je više moguće u Evropi
Osim toga između redova se da zaključiti da ima viziju i plan za duže staze, a istakao je da i se lijepo osjeća u Sarajevu.

Zoran nije ni balavac ni papak, mudar je i dobro zna šta želi i šta mu treba. Meni djeluje da njegov interes nije isključivo lična korist već da iskreno želi uspjeh sa Sarajevom.

Stoga, na ovaj način kada kaže 'sjest će s upravom', mislim da prebacuje "pritisak" na upravu kako bi svi dodatno povukli u svom domenu za što bolji rezultat na terenu. Da želi ostati još jednu sezonu radi dobre plate - vjerujem da može bez problema, međutim mislim da želi da sve bude strateški isplanirano s jasnim ciljevima i rješenjima prema velikim izazovima zahtjevnog sistema.

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 24 maj 2025, 01:14

Sto nam je predsjednik otpratio Ibraka na instagramu sta li se desava
slika

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 maj 2025, 06:21

Zoran Zekic je otvoreno rekao da zeli ostati u FK SARAJEVU, al ima jedan uslov a to je da ga ljudi iz naseg kluba uvjere objasne kako ce zaustavit SAVEZ I OVU BRUKU STO SAVEZ RADI..

Znaci ako Zoran ostane, VELKA VJEROVATNOCA DACEMO BIT PRVACI SLEDECE GODINE abd

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 24 maj 2025, 06:34

Pitar6785 je napisao/la:
24 maj 2025, 06:21
Zoran Zekic je otvoreno rekao da zeli ostati u FK SARAJEVU, al ima jedan uslov a to je da ga ljudi iz naseg kluba uvjere objasne kako ce zaustavit SAVEZ I OVU BRUKU STO SAVEZ RADI..

:!:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 24 maj 2025, 06:39

jurisicduska je napisao/la:
23 maj 2025, 21:28

Tebi je neko hakovao acc izgleda. Po čemu zaključi da ne djeluje obećavajuće? Lijepo covjek rece da ce sjesti s Ismirom i kako Sarajevo treba izgledati itd. Bas obećavajuće!

Ja opet kazem što se tiče Zekića, nismo imali boljeg trenera. Da je bio u situaciji kao kad je liga bila "normalna" kao recimo Husref, osvoji bi duplu krunu. Sad osim lopovluka imas i dva kluba koja su igrala grupe u Evropi, samim tim sa mnogo vise novca raspolažu nego prije. O sudijskim lakrdijama i koliko smo direktno oštećeni neću. Zrinjski i Borac NI JEDNOM krupnije nisu oštećeni. Sve to kad stavis na vagu, odlicno je on izvukao sezonu.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 24 maj 2025, 09:34

AVNOJ je napisao/la:
24 maj 2025, 06:34
Pitar6785 je napisao/la:
24 maj 2025, 06:21

:!:
Ja dvije godine trubim, sta mirvic radi da zastiti svoju investiciju?? Ocigledno nista dovoljno. Nisam optimistican i za ovu sezonu, ali barem da vidimo da se na tome radi

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, nedimmmm1337 i 36 gostiju.