Titula je nqzalost rezervisana za Borac.Slqve 100 god i zato ide sigurno dupla kruna.Mi cemo i dalje biti nijemi svjedoci tog desavanja...boki86 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 09:34Ja dvije godine trubim, sta mirvic radi da zastiti svoju investiciju?? Ocigledno nista dovoljno. Nisam optimistican i za ovu sezonu, ali barem da vidimo da se na tome radiAVNOJ je napisao/la: ↑24 maj 2025, 06:34Pitar6785 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 06:21Zoran Zekic je otvoreno rekao da zeli ostati u FK SARAJEVU, al ima jedan uslov a to je da ga ljudi iz naseg kluba uvjere objasne kako ce zaustavit SAVEZ I OVU BRUKU STO SAVEZ RADI..
Znaci ako Zoran ostane, VELKA VJEROVATNOCA DACEMO BIT PRVACI SLEDECE GODINE abd![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci
-
- Kontakt:
A šta može Mirvic da uradi ?? Nema ljude u savezu i nikad ne možemo imati većinu koju imaju Borac i Zrinjski posto kotrilisu sve predstavnike Hrvata odnosno Srba mi nikad nećemo imati kontrolu nas Bošnjačkim predstavnicima . Znaci tu možeš jako malo da uradis , politički tskodje teško covic i dodik su puno veća potpora nego niksic koji je rekao ne želi miješati politiku i sport tako da i tu nemaš neke adute . Sta može da uradi da moli Boga da se sudi posteno al to se neće desiti kad zatreba opet će nam kresati krila . I jedino što može da radi su nelegalne stvari da nudi više novca sudijama ili da iznajmljuje batinase pa kad nas neko osteti da se prebije taj sudija negdje u mraku . Tako da teško da se sta pametno može napraviti.
-
- Kontakt:
Pa nekako uradit ćemo šta je najbolje za klub, vidjet ćemo kakva će biti situacija, nekako meni ne obećava. Nije mi niko ništa hakovao. Još je spomenuo da ne zna kakva će bit situacija oko saveza, suđenja mislim da ga to odbija.nokee je napisao/la: ↑24 maj 2025, 06:39Tebi je neko hakovao acc izgleda. Po čemu zaključi da ne djeluje obećavajuće? Lijepo covjek rece da ce sjesti s Ismirom i kako Sarajevo treba izgledati itd. Bas obećavajuće!jurisicduska je napisao/la: ↑23 maj 2025, 21:28Po ovom sto je izjavio ne djeluje obećavajuće da će ostati.
Nekako indirektno kao da poručuje da se mora dosta toga poklopiti i da ne može davat 100% ako se ne može baviti samo trenerskim poslom, nego mora i sudijama i ostalim sranjima u ovoj državi.
Ja bih bio najsretniji da ostane ali ne obećava.
Ja opet kazem što se tiče Zekića, nismo imali boljeg trenera. Da je bio u situaciji kao kad je liga bila "normalna" kao recimo Husref, osvoji bi duplu krunu. Sad osim lopovluka imas i dva kluba koja su igrala grupe u Evropi, samim tim sa mnogo vise novca raspolažu nego prije. O sudijskim lakrdijama i koliko smo direktno oštećeni neću. Zrinjski i Borac NI JEDNOM krupnije nisu oštećeni. Sve to kad stavis na vagu, odlicno je on izvukao sezonu.
Nikako da kaže ostajem
Ja bas i zbog tog pišem. Konačno imamo trenera koji je kompletan paket po onom sto ovaj klub treba da predstavlja , ima manire, profesionalac , sportista od glave do pete i gospodin. Poštuje rivale , ne podcjenjuje nikog, želi samo da trenira i da uživa u tom, ne zanima ga mahala.
Evo ja se dobrovoljno javljam Mirvicu da mu završim da ga niko nikad ne pokrade na zelenom terenu ako oni ne znaju kako. Malo mi je nemoguce da to ne urade sa tolikim parama. I samo pošteno. Ne treba nam nikakva protekcija samo fer uslovi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ali covjek je izjavio da krecu pripreme 10. juna, to je izaslo jucer ili prekjucer.jurisicduska je napisao/la: ↑23 maj 2025, 21:28Po ovom sto je izjavio ne djeluje obećavajuće da će ostati.
Nekako indirektno kao da poručuje da se mora dosta toga poklopiti i da ne može davat 100% ako se ne može baviti samo trenerskim poslom, nego mora i sudijama i ostalim sranjima u ovoj državi.
Ja bih bio najsretniji da ostane ali ne obećava.
Ovaj podcast sumnjam da je mogao biti snimljen jucer ili prekjucer znaci da je ova "friskija" informacija na **.
Puno posla ima oko toga i treba par dana da se to "ukomponuje" sto se tice podcasta tako da mislim da je ovde sve gotovo i da ostaje
Amatersko novinarstvo u onom podcastu što me ne čudi od onog plavog maloumnika. I Zoran ide više na qrac s onom floskulom "uradićemo šta je najbolje za klub" kad se iz aviona vidi šta je najbolje za klub, a to je njegov ostanak a ne promjena trenera par dana pred Europu i sve Jovo na novo. Druže ako Mirvić hoće da ostaneš, ako igrači hoće ostaneš i 99% navijača hoće da ostaneš valjda je to najbolje za klub a ako ideš onda radiš ono što je najbolje za tebe a ne za klub. Mani me demagogije, imali su takvog na memli strani do prije par dana pa ništa dobro ne dobiše.
Čudi me što nikada ne iskoristi onu floskulu "ja sam pod ugovorom tu još godinu", al' hajde, vidjećemo. Na hajr i na dobro.
Čudi me što nikada ne iskoristi onu floskulu "ja sam pod ugovorom tu još godinu", al' hajde, vidjećemo. Na hajr i na dobro.
- napoleon72
- Kontakt:
Druze malo peres sa Instagramom. Zadnjih 15 objava ti je ko je koga zapratio, otpratio, koga Mirvic prati, kojem novinaru se mozemo javit na viber da pitamo za pojacanja... ovo je fudbalski klub a ne Parovi, yebe nam se za zutu stampu i ko koga prati.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Druze ako ti ne odgovara sto ja objavim zaobidji-preskoci i caonapoleon72 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 12:38Druze malo peres sa Instagramom. Zadnjih 15 objava ti je ko je koga zapratio, otpratio, koga Mirvic prati, kojem novinaru se mozemo javit na viber da pitamo za pojacanja... ovo je fudbalski klub a ne Parovi, yebe nam se za zutu stampu i ko koga prati.
-
- Kontakt:
Pade saopštenje u vodu... ispali levati i eto.
Nanijeli bruku klubu i ostalim navijačima. Al eto bolje da se riješilo nego što nije.
Hajmo sada svi zajedno, za bolje i konkurentnije Sarajevo !!!
Nanijeli bruku klubu i ostalim navijačima. Al eto bolje da se riješilo nego što nije.
Hajmo sada svi zajedno, za bolje i konkurentnije Sarajevo !!!
Šta je sada ovo ?
Evo doslo narkomanima iz guzice u glavu, skontali su da nisu iznad kluba. Ipak su se trebali konkretnije izvinuti, ne ovako vrdati. Pojeli gofna pa sad se kaju
-
- Kontakt:
Da je ovo napravila neka navijačka grupa u ozbiljnijem klubu , malo bi se drugačije razgovaralo. A kod nas će proći kao da ništa nije bilo.
Mirvic mi počinje smetat sto nema jasan karakter i stav o svemu. Uložio si 20-30 miliona udari sakom od sto jednom, ne dozvoli nikom da te zajebava.
Mirvic mi počinje smetat sto nema jasan karakter i stav o svemu. Uložio si 20-30 miliona udari sakom od sto jednom, ne dozvoli nikom da te zajebava.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nemoj tako brate mozda nekom ovdje zasmeta sto si to tako napisao i kaze ti da smaras ili da si bot jer izgleda da je nekima cilj i da se ovdje svadja i da se pise samo ono sto njima odgovara
Nepromisljeno poletili sa obracanjem poslije poraza od Sirokog i sad zaobilaze da kazu kako su glupi ispali. Hoce li kup proslavit ovih dana znal se sta? Ili ce na buducim banerima s trofejma pisat jedan manje??
-
- Kontakt:
Ispali su levati i to je to.Od pocetka se zna.Fali izvinjenje na ovu objavu ali nek su sjeli i rijesili i zavrsili to
Idemo dalje,VOLIM TE SARAJEVO!
Idemo dalje,VOLIM TE SARAJEVO!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Malo previše dramatizujemo oko ostanka Zekića, ko' da nam slijedi potop a samo on ima barku tobejarabi.
Ako i ode valjda će navesti razloge zašto je to uradio i mi tu ne možemo ništa, hvala mu i sretno. Imamo sasvim dovoljno vremena za novog trenera i da se krene u novu sezonu. Jbt ko da nam je zagarantovan uspjeh sa Zekićem.
Ako ode zbog saveza, šta tu možemo, pokušali smo nije išlo vidio je to i on sam, takva su pravila šta da se radi al opet niko ne odustaje borimo se svi ne znam zašto ne bi i on ako za to još prima platu i niko mu tu ne prigovara nasuprot samo dobija veću podršku.
Ova zavrzlama oko Kupa i sam je priznao da je kriv i da je morao ozbiljnije shvatiti tu utakmicu jer vjerovatno do ove situacije ne bi mi došlo i valjda je shvatio da Satajevo nije klub jedne utakmice.
Sa druge strane on pored sebe ima još 4-5 ljudi koji primaju platu od Sarajeva, žato bi ih on i njihove porodice ostavio bez primanja zbog nekoh "hira" a ima apsolutnu podršku kao da se neki klubovi sa ovakvim uslovima otimaju za njih a i da postoje davno bi digli sidro. Šta bi da je u Splitu da ga kordon specijalno policije čuva na treningu.
Svi su oni tu prije svega zbog novca pa onda sve ostalo.
Trener si, imaš dobru platu, apsolutnu podršku navijača, svjesni smo uslova u kojima se takmičimo nisi savršen kao ni mi al stisni bori se, igraj.
Ako i ode valjda će navesti razloge zašto je to uradio i mi tu ne možemo ništa, hvala mu i sretno. Imamo sasvim dovoljno vremena za novog trenera i da se krene u novu sezonu. Jbt ko da nam je zagarantovan uspjeh sa Zekićem.
Ako ode zbog saveza, šta tu možemo, pokušali smo nije išlo vidio je to i on sam, takva su pravila šta da se radi al opet niko ne odustaje borimo se svi ne znam zašto ne bi i on ako za to još prima platu i niko mu tu ne prigovara nasuprot samo dobija veću podršku.
Ova zavrzlama oko Kupa i sam je priznao da je kriv i da je morao ozbiljnije shvatiti tu utakmicu jer vjerovatno do ove situacije ne bi mi došlo i valjda je shvatio da Satajevo nije klub jedne utakmice.
Sa druge strane on pored sebe ima još 4-5 ljudi koji primaju platu od Sarajeva, žato bi ih on i njihove porodice ostavio bez primanja zbog nekoh "hira" a ima apsolutnu podršku kao da se neki klubovi sa ovakvim uslovima otimaju za njih a i da postoje davno bi digli sidro. Šta bi da je u Splitu da ga kordon specijalno policije čuva na treningu.
Svi su oni tu prije svega zbog novca pa onda sve ostalo.
Trener si, imaš dobru platu, apsolutnu podršku navijača, svjesni smo uslova u kojima se takmičimo nisi savršen kao ni mi al stisni bori se, igraj.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kakvo prvo saopstenje takvo i drugo.. ne znas sta je gluplje.
Ali fkt nastaviti kao da se nikad nije ni izdalo. Glupost epskih razmjera.
Nastavljamo dalje, molim ubuduce mucnuti glavom. Ukljucenost vise lica i tako to.
Ali fkt nastaviti kao da se nikad nije ni izdalo. Glupost epskih razmjera.
Nastavljamo dalje, molim ubuduce mucnuti glavom. Ukljucenost vise lica i tako to.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pa usrali su najvatreniji navijaci Real Madrida pa ih uklone sa tribine i izabere druge vodje i sve i izdvaja im godisnje iz kase za koreografiju i sve sto treba za gostovanja u evropijurisicduska je napisao/la: ↑24 maj 2025, 13:56Da je ovo napravila neka navijačka grupa u ozbiljnijem klubu , malo bi se drugačije razgovaralo. A kod nas će proći kao da ništa nije bilo.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, Dave, Imamkarbarum, insimadop, juka55, muhamedhulk, Proximic, ronaldo99, Rule_hz i 84 gosta.