Nije vjeruj mi, imao je i gorih, kao recimo kad je ismijavao smrt banjalučkih beba.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije vjeruj mi, imao je i gorih, kao recimo kad je ismijavao smrt banjalučkih beba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Brate citiraš Tobeta

Ne možeš to yebiga. Strpljenja do banovanja.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sramota je da pobjednik federalne lige na kraju vjrrovatno nece uci u pl dok pobjednik 1 lige rs hoce, dupli arsini i nevidjana kradja.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Zar nije trebala biti dvica na Koševu? Dogovorite se ba,inače nama nebitna utakmica,osvojili kup,karnuli željanu i idemo dalje
Jer se skracuje Federalna, pa pretpostavljam zato. Ali s obzirom kako su bili zasticeni klubovi iz RS-a ovu sezonu, ne bi me zacudilo da su nesto izmajmunisali zbog toga...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Meni je dovoljan ovajKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:40Postavi nam ti![]()
Kome nije, neka se bavi djetinjarijama ako mu to pomaže da navečer lakše zaspi. Mi uživamo.

Prvi derbi, odnosno utakmica, između Željezničara i Fk Torpedo odigrana je 29.12.1946. Tada je Željo, tadašnji prvak RBiH, pobijedio 9:1. Jedini gol koji je postigao Torpedo je bio iz penala.
Totalna dominacija sarajevskih plavi.
Torpedo mijenja ime u FK Sarajevo, a onda Udba 8 Željinih dovodi u FK Sarajevo. Jedan je odbio preći.
The rest is history . . .
Kakve veze ima ko ulazi u pl s tim sto se skracuje federalna? Kakvu prednost federalna liga sa skracivanjem ako niko ne ide u prvi rang?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije nego ovaj fudo standardno lupa gluposti zato sto su 10. i 9. iz istog entiteta pa 9. igra ovo razigravanje s prvim iz federacije sto ne znaci da stupcanica nema nekih 10% sanse da dobije ili posusje ili veleza
veci je problem za naredne godine kako to rijesiti s obzirom da nemas jedinstvenu ligu rs i fbih
i da li se zna da sljedece sezone ispada iz lige 10 jedan ili dva tima?
Prijateljska utakmicaZaZelju je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:52Prvi derbi, odnosno utakmica, između Željezničara i Fk Torpedo odigrana je 29.12.1946. Tada je Željo, tadašnji prvak RBiH, pobijedio 9:1. Jedini gol koji je postigao Torpedo je bio iz penala.
Torpedo mijenja ime u FK Sarajevo, a onda Udba 8 Željinih dovodi u FK Sarajevo. Jedan je odbio preći.
The rest is history . . .

Kad je sljedeća bila? Nije valjda sljedeće sezone odmah?

-
Moooolim? Ko je izbacen iz Prve lige ? Mozda u vasim glavama, jedino. Sva tri kluba su igrala u Prvoj ligi i naredne sezone, a Svabo i cika Miso zabijali golove. Kako li su to uspjeli, da mi je samo znati, igrali, a suspendovani ???Noke995 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:35Da se prisjetimo, vidim vakat je.
U septembru 1964. godine Fudbalski savez Jugoslavije (FSJ), nakon detaljne istrage, utvrdio je kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
Da se prisjetimo, vakat je,
Ima jedan klupcic koji zavrsi na 17. mjestu, a ne ispadne iz lige. Ne mogu se sjetiti ko li je to, ali, eto, Vicine kujice mnogo prije Vice...
Jeste prijateljska, ali eto igralo se '46.NoProfit je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:58Prijateljska utakmicaZaZelju je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:52Prvi derbi, odnosno utakmica, između Željezničara i Fk Torpedo odigrana je 29.12.1946. Tada je Željo, tadašnji prvak RBiH, pobijedio 9:1. Jedini gol koji je postigao Torpedo je bio iz penala.
The rest is history . . .![]()
Kad je sljedeća bila? Nije valjda sljedeće sezone odmah?![]()
- feniksptica
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:38feniksptica je napisao/la: ↑25 maj 2025, 08:41Danas kod kuce igraju oba sarajevska premijerligasa. Bore se medjusobno za 3. mjesto.
Igraju protiv ekipa koje se bore za opstanak, koje imaju isto broj bodova.
Na jednog je kvota 1.43 na drugog 2.65.
Navijaci kluba na koga je kvota 2.65 inace optuzuju ove druge za namjestanje.![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrodosli u BiH.
![]()
Kad citiras citiraj sve ne samo sto ti pase. Malko ispadas pizda al eto

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Paromlinac je napisao/la: ↑25 maj 2025, 21:02Moooolim? Ko je izbacen iz Prve lige ? Mozda u vasim glavama, jedino. Sva tri kluba su igrala u Prvoj ligi i naredne sezone, a Svabo i cika Miso zabijali golove. Kako li su to uspjeli, da mi je samo znati, igrali, a suspendovani ???
Nemoj sad to potezati, vidiš da se potrudio, ko si ti da mu rušiš snješka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
7 penala u zadnjih 8 utakmica, od toga 5/5 kako smo im izbili titulu iz ruku.jurisicduska je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:21Ma mislim da čak nisu morali ni završiti. Ako su dali guzice za narednu godinu ok.
Otkako ste dobili Borca 5 penala ja mislim da je kontra vas svirano. Nije to slučajno.
Također Sarajevo kolju čitavu godinu na svakoj utakmici tako da to nije ništa nivo. Danas je fer evo suđenje protiv Radnika, odavno nije bolje.
Od toga kuci Gosk, Sloboda, Sloga, Velez.
Sarajvo, Široki i Zrinjski na strani.
Golem si Željo.
Najčistiji obraz lige.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa sta ako su iz istog entiteta, opet iz istog entiteta neko ostaje u pl tj. isti k.u.rac, al ipak tim iz rs ulazi u pl dok iz fbih ne. Zar nije vise logicno da igra protiv npr 2. Iz rs, ako se gleda na krvna zrncad? Recimo da je radnik zavrsio na tom mjestu, jel bi onda igrao protiv laktasa?QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:58nije nego ovaj fudo standardno lupa gluposti zato sto su 10. i 9. iz istog entiteta pa 9. igra ovo razigravanje s prvim iz federacije sto ne znaci da stupcanica nema nekih 10% sanse da dobije ili posusje ili veleza
veci je problem za naredne godine kako to rijesiti s obzirom da nemas jedinstvenu ligu rs i fbih
i da li se zna da sljedece sezone ispada iz lige 10 jedan ili dva tima?
Zrinjski- Željezničar 5-0 na poluvremenu i Ivanković danas Hvala Željezničaru. Pa što je Željezničar zapeo protiv Veleža ?Virtu4l je napisao/la: ↑25 maj 2025, 19:59Borac - Sarajevo 2:0
Sarajevo - Široki Brijeg 0:1
Sarajevo - Radnik 1:1
Jedina utakmica gdje su onako životom zapeli da pobijede je bila ona u Mostaru protiv Veleža.
Ostavljali Široki u ligi, ostavljali Radnik u ligi.
Bravo.![]()
Pa onda kaže, nemoj me Mimo ja sam došao da pričamo o nogometu.
![]()
Grupa se ne slaze sa tim, igrate se sa ugledom a svi znaju sta se desilo 2009.
Fk Željezničar.
I šta kažu jesu li navijači slavili kup?
- feniksptica
- Kontakt:
Mislis da nisu zapeli ko ludi zbog premija ?bhsport je napisao/la: ↑25 maj 2025, 21:057 penala u zadnjih 8 utakmica, od toga 5/5 kako smo im izbili titulu iz ruku.jurisicduska je napisao/la: ↑25 maj 2025, 16:21Ma mislim da čak nisu morali ni završiti. Ako su dali guzice za narednu godinu ok.
Otkako ste dobili Borca 5 penala ja mislim da je kontra vas svirano. Nije to slučajno.
Također Sarajevo kolju čitavu godinu na svakoj utakmici tako da to nije ništa nivo. Danas je fer evo suđenje protiv Radnika, odavno nije bolje.
Od toga kuci Gosk, Sloboda, Sloga, Velez.
Sarajvo, Široki i Zrinjski na strani.
Golem si Željo.
Najčistiji obraz lige.
Tako dobro odigrase tad a prije i poslije meeh. Mislim da igrace boli q da se dokazuju imaju l obraza il ne.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)