Vanja8 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 23:22
Argentina je napisao/la: ↑26 maj 2025, 23:11
Vanja8 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 23:09
Pa dobro, ja opet ponavljam, srecom imamo vas i El Tarika za spas sarajevskog fudbala, Colpa je jedini koji ce nas zastititi dovesti do progresa, vi ste to prepoznali mi nismo, vi ste otisli na sjednicu NSBiH i tako spasili fudbal u kantonu...
Zao mi je jedino onog jadnog Mitze Trbonje, ali eto, fino je sto ste se ogradili od njega i pokazali viziju...
Meni zao sto je kod vas klubu Siroki bitniji od vlastitih navijaca i postenja
Korektan si forumas, ali nekad znas valjati takve gluposti da nemam potrebu ni odgovoriti
Ovaj forum nije normalan. I dio korektnih ljudi (mislim i na tebe), znaju izvaliti ili podbadati na neki nacin koji nije njihov nivo, ali to je i uredu. I ja to uradim.
Mora se prvo krenuti iz svoje avlije, za nas to mislim da treba reci da je sramota Sloga prosle godine ili od vas da je Siroki sramota na Kosevu, i sve tako. Bez toga nema napredka.
Nakon toga treba raditi na sebi, nije nama ni Savez ni Vico kric sto 7 godina ne mozemo srediti prostorije istoka i tako ima ozbiljan izvor prihoda ili sto su vama godinama u klubu ljudi koji su za fudbal culi kada su dosli u klub, a i to je pitanju jesu li odmah to skontali.
Nakon toga tek treba da se bavi Savezom, borbom i svime, ali na pravi nacin. Ne sazivati sastanke, a onda Sirokom davati bodove ili nasi da se prave ludi za Leotar, Slogu itd.
Ovaj huninitarni derbi, nadam se nakon 20 godina da ce se moci skupa sjediti i to je nesto za nase klubove, eto.od toga klubovi trebaju krenuti, sjesti sa MUPom, a ne pustati tampon zone i razdvajanja kao da smo okorljeli neprijatelji, a ne fudbalski rivali gdje pustamo primitivne furke djecurliji da unistava derbi, a onda se tome svi slade.