Zato i kazem posudba, ti igraci vjerovatno nemaju sta da traze i nece dobit priliku u Borcu. Opet zavisi sta Vicko i Dodik odluce hoce li se zaletit full sa ekipom ili ce neka kulturica sa velikom kradjom.AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 13:23Pa vidi, postoji razlika između posudbe i dvojne registracije. Igrače možeš registrovati na dvojnu samo sa klubom koji je rang ispod tebe, i ti te igrače imaš pravo koristiti kad god ti zatrebaju u toku sezone, kao što smo mi to radili sa Marčetićem, malim Jurkasom itd, a kada ih pošalješ na posudbu koji je u istoj ligi kao ti, onda ih nemaš pravo koristiti. Iskreno mislim da će možda samo Marčetić i Jurkas biti preregistrovani kod nas, a igrači koji su trenutno na dvojnoj, da će biti poslani na posudbu u BSK i da će im biti pridodati igrači na koje se trenutno ne računa previše (Subić, Pejović...) naravno, ako ovi igrači ostanu i dalje pod ugovorom.bvsic je napisao/la: ↑27 maj 2025, 12:30Postoji i ta opcija, ti sto su na dvojnoj sad na posudbu ih posalju i tjt.Combattente87 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:58
Ja imam neki šmek da će ovi igrači iz Borca kojih se planiraju kutarisati, samo preći u BSK, plus par juniora i nešto iz Slobode, Igmana i Goška da se ubere, može su tu napraviti tim...Sloboda da je imala ovog trenera od početka prvenstva imala bi najmanje 20 bodova više.
Protiv Borca ne smijes igrat a protiv Sarajeva Zrinjskog imas premije da pogines, vrlo vjerovatno
U ovom trenutnom rosteru nisu ti igraci ni blizu prve momcadi, Majers Karolina Despotovic su do kraja sezone s ugovorima ako se ne varam? Zavisi sve sta ce sa njima i zamjene kakve ce bit