A i spasilo bi sezonu.
Ko zna, možda nam vrate iduće sezone

Mislim ako igra BSK zavisi od tih borcevih igraca kojih ne mogu igrati da ce BSK biti gori od Slobode ove godine.Combattente87 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:25Ne može se to mjenjati, a i svakako, da ne igra BSK premijer ligu on ostaje na gradskom i ima pravo da ga koristi, jer se stadion na Čairama renovira.AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.jurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:25
Krupa npr nije mogla prijavit u Banja Luci gradski jer su već bili BSK i Borac, dakle pravilo je da mogu maksimalno 2 kluba. Bar je tako bilo kad njima nisu dali da se takmiče. Vidjet ćemo sad za Laktase hoce li se to promijeniti mada sumnjam. Ko je drugi, zanimljivo BSK i mislim da su oni novi premijerligas.
Mene samo zanima ako BSK uđe u premijer ligu, kakav onda postaje odnos između Borca i njih, jer su sada faktički razvojni tim Borca i sada imaju te dvojne ugovore igrači da mogu igrati u oba kluba.
Jbt kako je krenulo imat ćemo više dužnika nego prosječan kamatar.Shategabri je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:31Mogli smo neki remi na kraju, pa da komšije uzmu više 25k za poziciju.
A i spasilo bi sezonu.
Ko zna, možda nam vrate iduće sezone![]()
Ja imam neki šmek da će ovi igrači iz Borca kojih se planiraju kutarisati, samo preći u BSK, plus par juniora i nešto iz Slobode, Igmana i Goška da se ubere, može su tu napraviti tim...Sloboda da je imala ovog trenera od početka prvenstva imala bi najmanje 20 bodova više.bvsic je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:38Mislim ako igra BSK zavisi od tih borcevih igraca kojih ne mogu igrati da ce BSK biti gori od Slobode ove godine.Combattente87 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:25Ne može se to mjenjati, a i svakako, da ne igra BSK premijer ligu on ostaje na gradskom i ima pravo da ga koristi, jer se stadion na Čairama renovira.AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04
Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.
Mene samo zanima ako BSK uđe u premijer ligu, kakav onda postaje odnos između Borca i njih, jer su sada faktički razvojni tim Borca i sada imaju te dvojne ugovore igrači da mogu igrati u oba kluba.
Sumnjam u kvalitet drugih liga da mogu uraditi ista u prvoj.
Trebalo je prvo ujediniti druge lige jedno 2 sezone da se stabilizuju klubovi pa onda praviti ligu 10, ovako imamo Stupcanicu koja osvoji a nece uci 99% sumnjam da ima igdje u svijetu to
Postoji i ta opcija, ti sto su na dvojnoj sad na posudbu ih posalju i tjt.Combattente87 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:58Ja imam neki šmek da će ovi igrači iz Borca kojih se planiraju kutarisati, samo preći u BSK, plus par juniora i nešto iz Slobode, Igmana i Goška da se ubere, može su tu napraviti tim...Sloboda da je imala ovog trenera od početka prvenstva imala bi najmanje 20 bodova više.bvsic je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:38Mislim ako igra BSK zavisi od tih borcevih igraca kojih ne mogu igrati da ce BSK biti gori od Slobode ove godine.Combattente87 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:25
Ne može se to mjenjati, a i svakako, da ne igra BSK premijer ligu on ostaje na gradskom i ima pravo da ga koristi, jer se stadion na Čairama renovira.
Trebalo je prvo ujediniti druge lige jedno 2 sezone da se stabilizuju klubovi pa onda praviti ligu 10, ovako imamo Stupcanicu koja osvoji a nece uci 99% sumnjam da ima igdje u svijetu to
Jeli Prijedor PFS Gradiška ili Banja Luka?AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.jurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:25Krupa npr nije mogla prijavit u Banja Luci gradski jer su već bili BSK i Borac, dakle pravilo je da mogu maksimalno 2 kluba. Bar je tako bilo kad njima nisu dali da se takmiče. Vidjet ćemo sad za Laktase hoce li se to promijeniti mada sumnjam. Ko je drugi, zanimljivo BSK i mislim da su oni novi premijerligas.
Prijedor je za sebe PFS, i oni otpadajuBistrik je napisao/la: ↑27 maj 2025, 12:50Jeli Prijedor PFS Gradiška ili Banja Luka?AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.jurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:25
Krupa npr nije mogla prijavit u Banja Luci gradski jer su već bili BSK i Borac, dakle pravilo je da mogu maksimalno 2 kluba. Bar je tako bilo kad njima nisu dali da se takmiče. Vidjet ćemo sad za Laktase hoce li se to promijeniti mada sumnjam. Ko je drugi, zanimljivo BSK i mislim da su oni novi premijerligas.
Baš kao što ti je napisano post iznad, oni su PFS Prijedor.Bistrik je napisao/la: ↑27 maj 2025, 12:50Jeli Prijedor PFS Gradiška ili Banja Luka?AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.jurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:25
Pa vidi, postoji razlika između posudbe i dvojne registracije. Igrače možeš registrovati na dvojnu samo sa klubom koji je rang ispod tebe, i ti te igrače imaš pravo koristiti kad god ti zatrebaju u toku sezone, kao što smo mi to radili sa Marčetićem, malim Jurkasom itd, a kada ih pošalješ na posudbu koji je u istoj ligi kao ti, onda ih nemaš pravo koristiti. Iskreno mislim da će možda samo Marčetić i Jurkas biti preregistrovani kod nas, a igrači koji su trenutno na dvojnoj, da će biti poslani na posudbu u BSK i da će im biti pridodati igrači na koje se trenutno ne računa previše (Subić, Pejović...) naravno, ako ovi igrači ostanu i dalje pod ugovorom.bvsic je napisao/la: ↑27 maj 2025, 12:30Postoji i ta opcija, ti sto su na dvojnoj sad na posudbu ih posalju i tjt.Combattente87 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:58Ja imam neki šmek da će ovi igrači iz Borca kojih se planiraju kutarisati, samo preći u BSK, plus par juniora i nešto iz Slobode, Igmana i Goška da se ubere, može su tu napraviti tim...Sloboda da je imala ovog trenera od početka prvenstva imala bi najmanje 20 bodova više.bvsic je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:38
Mislim ako igra BSK zavisi od tih borcevih igraca kojih ne mogu igrati da ce BSK biti gori od Slobode ove godine.
Protiv Borca ne smijes igrat a protiv Sarajeva Zrinjskog imas premije da pogines, vrlo vjerovatno
Pa kad već prigovarate, niste ni vi bez oraha u džepovima.
Pa što im vaša zvanična čestitata na tituli ako nije regularno, negdje ne želite ni na press doći zbog sudjenja na utakmici, a poletili im čestitati na tituli koja isto nije regularna kako kažeteShategabri je napisao/la: ↑27 maj 2025, 13:25Pa kad već prigovarate, niste ni vi bez oraha u džepovima.
Sjetimo se recimo bijeljinskog penala.
Ili se sjetimo Bilbijinog gola poslije igranja rukom Veležu.
Sve regularno, rekli bismo![]()
Klubovi imaju takav odnos, oni čestitaju nama kad osvojimo, mi njima.Rodjeni81 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 14:06Pa što im vaša zvanična čestitata na tituli ako nije regularno, negdje ne želite ni na press doći zbog sudjenja na utakmici, a poletili im čestitati na tituli koja isto nije regularna kako kažeteShategabri je napisao/la: ↑27 maj 2025, 13:25Pa kad već prigovarate, niste ni vi bez oraha u džepovima.
Sjetimo se recimo bijeljinskog penala.
Ili se sjetimo Bilbijinog gola poslije igranja rukom Veležu.
Sve regularno, rekli bismo![]()
![]()
Aha. Kontam da je Rudarev stadion ok za igranje PLBIH, ali eto otpada.Uniited je napisao/la: ↑27 maj 2025, 13:16Prijedor je za sebe PFS, i oni otpadajuBistrik je napisao/la: ↑27 maj 2025, 12:50Jeli Prijedor PFS Gradiška ili Banja Luka?AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04
Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.
Protiv kriminalca Beusa jedino da se udruze Real i Barsa, mozda bi imali sanse, onaj mali Vico je pussy smoke za majoriziranog kriminalosa iz kamene vukojebine....
Trenutno korisnika/ca: Pablo11, Varijantas8 i 34 gosta.