Ti si zglajznoJadnimi je napisao/la: ↑30 maj 2025, 00:27Loš si u geografiji, Olovo je u Tuzlanskom kantonu
Premijer liga BiH - aktuelno
- relativizam
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mislim da Stupčanica jedina i može dobit bankarsku garanciju jer njih gura Općina,gradonačelnik i ostale šeme koje imaju sa nekim privatnicima kako u BiH tako i u Turskoj..Vorovus je napisao/la: ↑29 maj 2025, 23:40A ima li Stupcanica pare, tj. bankarsku garanciju? Moze i BSK dobiti ako prijavi Gradski stadion u Banjaluci.
Dok BSK otvoreno kaže da nema tu mogućnost i da će grad teško podržati i njih i Borac...
Kako god vidjet cemo sta ce biti ali tesko da bilo ko iz RS može ispuniti i barem bankarsku garanciju.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Oprosti...Jadnimi je napisao/la: ↑30 maj 2025, 00:27Loš si u geografiji, Olovo je u Tuzlanskom kantonu
- BegovicRamiz
- Kontakt:
mislis da je slucajno onaj neki Hodzic sto je u savezu za te stvari pohvalio Igmanrishovski je napisao/la: ↑30 maj 2025, 00:44Mislim da Stupčanica jedina i može dobit bankarsku garanciju jer njih gura Općina,gradonačelnik i ostale šeme koje imaju sa nekim privatnicima kako u BiH tako i u Turskoj..
Dok BSK otvoreno kaže da nema tu mogućnost i da će grad teško podržati i njih i Borac...
Kako god vidjet cemo sta ce biti ali tesko da bilo ko iz RS može ispuniti i barem bankarsku garanciju.
na kraju ce ispasti samo Sloboda i Gosk
Ma sto je najgore tako ce i biti, ostaju ovi u ligi a ovi djaba osvojili. Sve je kod nas isplanirano 99%BegovicRamiz je napisao/la: ↑30 maj 2025, 00:46mislis da je slucajno onaj neki Hodzic sto je u savezu za te stvari pohvalio Igmanrishovski je napisao/la: ↑30 maj 2025, 00:44Mislim da Stupčanica jedina i može dobit bankarsku garanciju jer njih gura Općina,gradonačelnik i ostale šeme koje imaju sa nekim privatnicima kako u BiH tako i u Turskoj..
Potkupit ce ih vicko da im pravi terene i reflektore i dosta im, a bolje i njima to realno nemaju sanse a na njivama da se igra.
Ma savez nema problema sa federalnom ligom,to se odmah skontalo,ko god ulazi iz Federalne znalo se da nema šanse protiv bilo koga iz premijer lige...BegovicRamiz je napisao/la: ↑30 maj 2025, 00:46mislis da je slucajno onaj neki Hodzic sto je u savezu za te stvari pohvalio Igman
Problem je što neko mora ući iz RS a ne mogu naći klub...
Al nassra

Ima ti i ta mijesta. Sto bi rekli, sjedi 1.relativizam je napisao/la: ↑30 maj 2025, 00:34Ti si zglajzno
Baš pojma nisam imao o ovome.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
BSK se nije ni oglasio po ovom pitanju. To je tumacenje tog novinara koji je pisao clanak.rishovski je napisao/la: ↑30 maj 2025, 00:44Mislim da Stupčanica jedina i može dobit bankarsku garanciju jer njih gura Općina,gradonačelnik i ostale šeme koje imaju sa nekim privatnicima kako u BiH tako i u Turskoj..
Nedo Turkovic sinoc u lajvu kaze da je Rudar Prijedor najblizi ulasku (prije nego sto su se pojavile ove vijesti), a nakon njega Leotar.
- Combattente87
- Kontakt:
Uh kako bi bilo dobro da uđe Rudar ! Po meni, jedno od top 3 gostovanja u našoj ligiVorovus je napisao/la: ↑30 maj 2025, 09:01BSK se nije ni oglasio po ovom pitanju. To je tumacenje tog novinara koji je pisao clanak.rishovski je napisao/la: ↑30 maj 2025, 00:44Mislim da Stupčanica jedina i može dobit bankarsku garanciju jer njih gura Općina,gradonačelnik i ostale šeme koje imaju sa nekim privatnicima kako u BiH tako i u Turskoj..
Nedo Turkovic sinoc u lajvu kaze da je Rudar Prijedor najblizi ulasku (prije nego sto su se pojavile ove vijesti), a nakon njega Leotar.

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala bruda za infobvsic je napisao/la: ↑29 maj 2025, 15:09Samo za mog kolegu informacijasvrakino1921 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 15:03Ja se izvinjavam @Virti
Al ja znam da sada svi otvarate ovu stranicu i samo da pojasnim z desna na lijevo se čita
Hvala
2m eura u najboljem slucaju i to ako ode u Arabiju, najveca sansa da negdje ode je Svicarska
Jesu li ovo kombinovane ves masine ili samo pranje?

Jel moguće ovo da Dodick neće srediti Laktašima da udju u premijer ligu? Malo mi ta informacija cudna
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Od kad je Olovo u Tz kantonu?relativizam je napisao/la: ↑30 maj 2025, 00:34Ti si zglajzno
Ja da sam na tvom mjestu odmah bi se izbrisao sa foruma i izvinuo forumasima za sramotu.
Svasta se moze procitati ovdje.
Kakav TK, Bog te vidio??Olovo je općina i naselje u Bosni i Hercegovini, u Federaciji BiH u Zeničko-dobojskoj županiji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odličan igrač , pogotovo mislim da bi se on uklopio u ovu našu 3-5-2 formaciju , Beganović i On po tom desnom dijelu.Motorični u oba pravca.
Kakva su očekivanja za Europu i igrački kadar sad preko ljeta ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Treci put u 4 godine da prvak RS lige ne ulazi.Po meni ozbiljan problem i alarm da se vec sada posalje dopis klubovima da se druge lige spajaju od sezone 26/27
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Nyema1921, Paromlinac, ShojaStojan i 45 gostiju.