Onu loptu ni jedan bek ne bi poslao lijevom nogom, blizom protivniku, nego desnom, daljom. Samo ovaj nema desnu nogu. Za go, ne bi ono ni mufta skinuo, ali hajde.NoDi80 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:42
Trazio je loptu i izasao puno, a ne dovoljno
Los golman vidjelo se i kupu, evo opet je primio gol sa 25 metara
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kako da te ne volim
-
- Kontakt:
Ako tako gledas golove Nodi onda je i Muftic proslu tekmu kriv za gol.linija16bbb je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:43Onu loptu ni jedan bek ne bi poslao lijevom nogom, blizom protivniku, nego desnom, daljom. Samo ovaj nema desnu nogu. Za go, ne bi ono ni mufta skinuo, ali hajde.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Zasto Simoni nije dobio vise minuta?
Evo kako je usao uzeo je tri vrlo bitne lopte..
Bas interesantan igrac. Drago mi je sto je to drzavljanstvo dobio.
Evo kako je usao uzeo je tri vrlo bitne lopte..
Bas interesantan igrac. Drago mi je sto je to drzavljanstvo dobio.
samo da vam se poserem pô celu kod obraza nemate i naravno popisam vam se na osima grobara
Otjerat ga je gruba riječ ali da se treba korektno rastati sa njim treba u svakom slučaju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:50Morat ćemo tražiti drugog napadača da zamjeni Krpića.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:48Svaka budala se moze uzet i izderat prije utakmice i reci ostalima da moraju ginuti za dres i grb koji nose, a da izadje na teren i da pokaze nesto vise sem tarlahanja glavom i svadjanja sa protivnickim igracima i sudijom, i onda svaku trecu odmara zbog kartona, ne zna. Imamo Adzema koji ce im pojasniti neke stvari sada sto se tice toga, na terenu to moze biti Bajic ako dodje ako Bog da, a imamo i svoje krvi ako Muftić ostane, tako da Krpića otjerati iz kluba što je prije moguće i nikakvu poziciju mu ne davati, otjerati ga u sto pizdi materina.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Odlicna na kraju sezona , za bolje ce nam trebati dosta love
- Lokomotifa
- Kontakt:
Gledam na Areni poslije kraja tekme kako Boljević maše rukama i dere se na Cvetanoskog zbog situacije kad Cvetanoski ništa nije pogriješio, odlično se izborio za poziciju i šutirao, a golman dobro odbranio.
Dakle, Bolja jeste majstor, ali ovo mora prestati, nema ekipe u Evropi da ima ovoliko mahača rukama i pritiska na saigrače kao mi. Prednjače Krpić i Boljević, i ovo MORA prestati, jer kvari se atmosfera i fokus čim ti neko stalno drobi i prigovara. Da sam ja Cveta unio bi mu se u facu i svašta mu se nagovorio, pa da vidim hoće li opet. Ne igrajte se sa svetinjom jeste li normalni, samo izazivate gnjev navijača, ove pričalice moraju se ušutkati.
Dakle, Bolja jeste majstor, ali ovo mora prestati, nema ekipe u Evropi da ima ovoliko mahača rukama i pritiska na saigrače kao mi. Prednjače Krpić i Boljević, i ovo MORA prestati, jer kvari se atmosfera i fokus čim ti neko stalno drobi i prigovara. Da sam ja Cveta unio bi mu se u facu i svašta mu se nagovorio, pa da vidim hoće li opet. Ne igrajte se sa svetinjom jeste li normalni, samo izazivate gnjev navijača, ove pričalice moraju se ušutkati.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
Kome maše ovaj vise ?
Dzeko vakat je
Dzeko vakat je
65 bodova na kraju, i vise nego odličan rezultat. Sada napasti evropu hrabro.
Volim te Željo!
Danas nakon dugo vremena bez penala za protivnika.
Volim te Željo!
Danas nakon dugo vremena bez penala za protivnika.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Joldic 2/2
Kakav Dzeko, mastamo svi, ali realnost je drugo.
Bravo Željo
Idemo sada u europu zasluzeno!
Bravo Željo

Idemo sada u europu zasluzeno!
-
- Kontakt:
Prema nekim insjaderima, Dzeko trazi ovde 6500 + topli obrok i stan da mu klub nađe
-
- Kontakt:
Jednostavnije ne može, ali teško da tu ima i od istine.Napaceni87 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:24Prema nekim insjaderima, Dzeko trazi ovde 6500 + topli obrok i stan da mu klub nađe
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Napaceni87 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:24Prema nekim insjaderima, Dzeko trazi ovde 6500 + topli obrok i stan da mu klub nađe

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Manijaci, kada Željo počinje pripreme za evropske utakmice pod trenerskom palicom Admira Adžema?
Hvala
Hvala
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Bolja majstore, izvini u ime svih idiota s foruma i stadiona. Nađi pravi klub gdje će ljudi cijeniti tvoju klasu. Mi te ne zaslužujemo, s to što pljujemo po ovakvim igračima i tjeramo ih jedan je od razloga zašto smo tu gdje jesmo godinama.
E čuj klasu. Najtoksičniji igrač Želje, vjerovatno tijesna trka sa Krpićem. Jedva čekam da mu vidim ledja
Najveci ikad
Cijeli klub mu treba prepisat
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.