100% znači jedini i odgovorni za bahatost pojedinaca i njihovo **** je zbog glavonje Krpića i to ti je tako 1/1 provjereno. Tog majmuna se treba riješiti i onda će ovaj da se smiri 100% uz Adžema, a ako ovo nastavi i pod njegovom palicom, popišaj nas i ko klub i ko kolektiv kad takvom debilu to dopuštaju, a redovno sjedi sa onim Tunovićem i krkanluk prosipa..Lokomotifa je napisao/la: ↑31 maj 2025, 20:45Ja nikad nisam rekao: 'Bolja odlazi', niti to želim, mislim da nam je on prebitan igrač, prije bih rekao: 'Bolja smiri se malo'.
Niko ne spori njegov kvalitet, on je majstor fudbala, ali fudbal nije individualni sport, već timski sport. Niko nije dužan da trpi nečije vikanje i mlataranje, posebno ne na nivou profesionalnog fudbala. Nije ba ovo Kantonalna liga gdje neki kloc sa pivskim stomakom dođe da se iživi nad cijelom ekipom. Ne pišem ovo džaba jer znam da je svlačionica ključna za dobre rezultate, a svlačionica u kojoj se par likova iživljavaju nad ostatkom ekipe nije zdrava svlačionica. Ako se njegovo ponašanje ne reguliše na vrijeme nastat će haos ili incident, što je sramota za klub kao što je FK Željezničar.
Sve i jedan mlaði igrač i ovi koji tek doðu zastrašeni od strane debila, koji prosipa svoj seljakluk gdje god ode, to nam ne treba.