Zato sto ga nismo vadili na vrijemebvsic je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:09Pa sam kazes "nas vaš qurac napravio" sto smo glupani?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:24E cuj B tim... pa nas vas ku*ac napravio glupani...

Zato sto ga nismo vadili na vrijemebvsic je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:09Pa sam kazes "nas vaš qurac napravio" sto smo glupani?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:24E cuj B tim... pa nas vas ku*ac napravio glupani...
Bez imalo trollanja, odakle sad odjednom te informacije?gegenpressing je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:20Pa mućkali sa isplatama.Senijad ih povalio.Opet im Vico spašavao guzove preko Čeferina.Dobro je to naplatio.jointunija je napisao/la: ↑01 jun 2025, 09:18Zna li iko od ove balavurdije,zašto je UEFA kaznila fks?
Ili je i to otišlo pod tepih?
Pitam za druga
Izvukao im je uslov na par godina,vidjet ćemo šta SIPA veli.
Ne zna to niko od ove balavurdije. Najnaivniji navijači, botovi će ih uvjeriti da je sutra četvrtak.obrijanopile je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:42Agencija koja vodi Al Jabera kontaktirala FK Sarajevo u vezi prelaska istog iz B tima Sarajeva u prvi tim, ali je ponuda odbijena. Nije zanimljiv prvoj ekipi, info 100%provjeren i istinit
U Malaku obavljen razgovor, ali su htjeli iste uslove koje ima u Želji, a to je kada se proda da agenciji ide 70%, a nama 30%. Naši nisu pristali na to, neko mu ponudili ugovor na dvije godine i da agencija dobije 15% nakon prodaje. Ovi se nesto neckali i naši odbili jer smo kaparisali nekog stranca, kažu glava boli kakav igrac. Misli ovi iz agencije da smo mi u gabuli kao naši štićenici. A sto se tice njih vjerovali ili ne, neka pitaju svoje u upravi da li je ovo istinaHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:45Ne zna to niko od ove balavurdije. Najnaivniji navijači, botovi će ih uvjeriti da je sutra četvrtak.obrijanopile je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:42Agencija koja vodi Al Jabera kontaktirala FK Sarajevo u vezi prelaska istog iz B tima Sarajeva u prvi tim, ali je ponuda odbijena. Nije zanimljiv prvoj ekipi, info 100%provjeren i istinit![]()
Prelistao sam sve drustvene mreze i bukvalno niti jedan slican komentar navijaca Veleža nisam procitao. Cak sta vise, Mlinki se svi zahvaljuju, bio je ok momak, bez ikakvih ekscesa dok je bio u nas. Jucer mu se cijeli stadion zahvalio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:37Lijepe Bgm zelje navijaca Veleza u vidu povreda i lomova noge igracu bez kojeg bi ispali iz lige davno i koji im je donio ozbiljne pare
Siluj ih Mlinaricu prvom prilikom nemoj žaliti sekunde
Fino vam covjek kaze "Znao sam gdje zelim biti"
Ne znam da li su to pojedinci ali kad udjoh u vas fb maloprije ne bi mi dobro,Radovac nije imao onakav tretman.Mozda brisu komentareRodjeni81 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:55Prelistao sam sve drustvene mreze i bukvalno niti jedan slican komentar navijaca Veleža nisam procitao. Cak sta vise, Mlinki se svi zahvaljuju, bio je ok momak, bez ikakvih ekscesa dok je bio u nas. Jucer mu se cijeli stadion zahvalio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:37Lijepe Bgm zelje navijaca Veleza u vidu povreda i lomova noge igracu bez kojeg bi ispali iz lige davno i koji im je donio ozbiljne pare
Siluj ih Mlinaricu prvom prilikom nemoj žaliti sekunde
Fino vam covjek kaze "Znao sam gdje zelim biti"
Vuciceva skola. Nema nikakve razlike izmedju njih i ćacija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:36Bez imalo trollanja, odakle sad odjednom te informacije?gegenpressing je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:20Pa mućkali sa isplatama.Senijad ih povalio.Opet im Vico spašavao guzove preko Čeferina.Dobro je to naplatio.jointunija je napisao/la: ↑01 jun 2025, 09:18Zna li iko od ove balavurdije,zašto je UEFA kaznila fks?
Ili je i to otišlo pod tepih?
Pitam za druga
Izvukao im je uslov na par godina,vidjet ćemo šta SIPA veli.
Vidim na forumu se samo o ovome diskutuje zadnjih par stranica.
U svemu se porede sa nama.Herson je napisao/la: ↑01 jun 2025, 16:12Imaju najuslovniji stadion u državi, igraju najbolju sezonu zadnjih nekoliko godina, uvećavaju im posjetu od prvog kola i opet neznatna razlika u posjeti u poređenju sa Sarajevom.
Prisjetimo se samo onih 14.000 protiv Zrinskog sa početka sezone.![]()
Kako ih nije blam objaviti ovu tabelu...
Cak i derbi se vise odigrao na Kosevu. I 40k razlike neznatna razlika.. da se nije poklopilo sa derbijima ne bi vas ni 90k bilo..Herson je napisao/la: ↑01 jun 2025, 16:12Imaju najuslovniji stadion u državi, igraju najbolju sezonu zadnjih nekoliko godina, uvećavaju im posjetu od prvog kola i opet neznatna razlika u posjeti u poređenju sa Sarajevom.
Prisjetimo se samo onih 14.000 protiv Zrinskog sa početka sezone.![]()
Kako ih nije blam objaviti ovu tabelu...
Znam najmanje tri bivša im predsjednika koji su pisali na forumu. Kud ćeš dalje, svake godine im @dokoljenko sa novim profilom prodaje maglu. Ponekad aktiviraju botove sa standardnom pričom kako je Sarajevo u raspadu, a njima dolaze milioni, kamioni.obrijanopile je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:55U Malaku obavljen razgovor, ali su htjeli iste uslove koje ima u Želji, a to je kada se proda da agenciji ide 70%, a nama 30%. Naši nisu pristali na to, neko mu ponudili ugovor na dvije godine i da agencija dobije 15% nakon prodaje. Ovi se nesto neckali i naši odbili jer smo kaparisali nekog stranca, kažu glava boli kakav igrac. Misli ovi iz agencije da smo mi u gabuli kao naši štićenici. A sto se tice njih vjerovali ili ne, neka pitaju svoje u upravi da li je ovo istinaHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:45Ne zna to niko od ove balavurdije. Najnaivniji navijači, botovi će ih uvjeriti da je sutra četvrtak.obrijanopile je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:42Agencija koja vodi Al Jabera kontaktirala FK Sarajevo u vezi prelaska istog iz B tima Sarajeva u prvi tim, ali je ponuda odbijena. Nije zanimljiv prvoj ekipi, info 100%provjeren i istinit![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.