Pa vas ce jos malo arheolozi iztrazivati

Standardno svake sezone. Najveci
Kazem ja da razlike nema. Dobro su vas zemunci izdresirali
What is unusual in Vučić's case is his obsession with numbers. He hires I don't know who, some phantom experts, he mentions some software that doesn't exist and refers to those findings as something that should blind our eyes and convince us that it is correct and exact," explains our interlocutor.
He adds that Vučić is primarily addressing those who trust him more than their own eyes and common sense. "It's the simplest, if he communicates with anyone who critically communicates what is served to him, everything he says would not make any sense. As it doesn't
Da te bodre sve generacije, dio je nase kulture i tradicije
Pa Borac da računa evropu imao bi 40 do 50 hiljada više, a i ovo da je Velež imao više gledalaca po utakmici od Borca je krajnje sumnjivo, al hajd....bordobijeli je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:27Pa mi da računamo kup i europu imali bi posjeu 150 000 +
Što se tice Mlinarića ok igrac ,dobar scorer ,plemenie tehnike , nije neki da raznosi brzinom i snagom al zna igrati i zabiti. Ne treba očekivati previše al bit će on ok.
Treba cestitati i FKS na odlicnom “poslu” i uzimanju najboljeg igraca iz filijale. Nedavno su vas iskoristili u Vrapcicima da Mirvic napravi zrtvu i predstavu za svoje ovce. Kad god im nesto zatreba, filijala je tu. Sve najbolje svakako odavno uzimaju i na kraju vas nabiju nogom. Inace, u slobodno vrijeme te utakmice zovete valjda derbi Bosne i Hercegovine.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:12Odlican posao Veleza i finansijski i po procentima. Samo pripaziti da sve isplate regularno i da ne budemo dio te istrage o isplatama na crno.
Posteno...MostarNeretva je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:52U ovoj drzavi sve se mora problematizirati izgleda. Cak i najljepse priche.
Pricha oko Mlinarica ne moze bolje.
Momak dobio sansu u Velezu, marljivo radio, profesionalno, bez napuhanosti odigrao do zadnjeg minuta posteno cak i atmosferi koja nije bila najbolja.
Drago mi je da uzima sledeci korak, da i on i mi zaradimo para i da momak dobije job bolju sansu da se proda u Evropi.
Nije tip igracha koji ce predriblat pola odbrane i dati go, al je napadac koji je u svakom trenu na pravom mjestu, zna lijevom i desnom i zna i glavom ima dobar skok. ( U ovoj ligi nema kompletnijeg napadaca)
U napada uz dva brza igracha bit ce masina za davanje golova. Samo mora dokazati da sve sto radi moze da radi i u brzom tempu na Evropskom nivou. Ako to moze zaradit ce I Sarajevo a i mi dobru lovu na njemu.
Sve najbolje momku u zivotu i karijeri, zasluzio je.
A nama, tko je god skautirao Mlinku dati mu bonus i angazovati ga opet. ( mada mislim da je to bio Klafuric tako da..
Uglavnom, lijepo je kad za razliku od Obada, Colica, Brkovica, Hebibovica, Serdarevica, Skaljica, Okica itd. sada igraci Veleza idu uz obestecenje. Ovim sto imaju pare cemo uzimati pare i procent, a ovi sto nemaju a navikli su probirat igrace iz Veleza vise ni ne pitaju poslije Mujezinovica.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:37Treba cestitati i FKS na odlicnom “poslu” i uzimanju najboljeg igraca iz filijale. Nedavno su vas iskoristili u Vrapcicima da Mirvic napravi zrtvu i predstavu za svoje ovce. Kad god im nesto zatreba, filijala je tu. Sve najbolje svakako odavno uzimaju i na kraju vas nabiju nogom. Inace, u slobodno vrijeme te utakmice zovete valjda derbi Bosne i Hercegovine.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:12Odlican posao Veleza i finansijski i po procentima. Samo pripaziti da sve isplate regularno i da ne budemo dio te istrage o isplatama na crno.
Manje kmeke molim jer ne možete više besplatno dovoditi igrače iz Veleža, a novca za plaćanje istih nemate.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:37Treba cestitati i FKS na odlicnom “poslu” i uzimanju najboljeg igraca iz filijale. Nedavno su vas iskoristili u Vrapcicima da Mirvic napravi zrtvu i predstavu za svoje ovce. Kad god im nesto zatreba, filijala je tu. Sve najbolje svakako odavno uzimaju i na kraju vas nabiju nogom. Inace, u slobodno vrijeme te utakmice zovete valjda derbi Bosne i Hercegovine.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:12Odlican posao Veleza i finansijski i po procentima. Samo pripaziti da sve isplate regularno i da ne budemo dio te istrage o isplatama na crno.
Znači kod vas bi bio dobarGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:38Promasaj ce biti Mlinaric, nije isto igrati u Velezu koji se bori za opstanak, i u klubu gdje su ambicije titule.
citirajte me za par mjeseci
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 37 gostiju.