Premijer liga BiH - aktuelno

osam
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la osam » 01 jun 2025, 18:46

Ako su @Balonja i @kobilasepomamila zadovoljni, svi su zadovoljni

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 jun 2025, 18:47

Tobe humoristo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 jun 2025, 18:47

Osiguras opstanak Velezu (jos ih poguras sa 200-300k eura) i Radniku. Osvojis KUP i budes 3. tako osiguras gradskom rivalu pred gasenjem da zaradi sebi nesto. Opet im ne valjas

VELIKO SARAJEVO !

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 01 jun 2025, 18:48

Momak je vjerovatno one season wonder tako je ovo super posao.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Antesportas9AP
Kontakt:

Post Postao/la Antesportas9AP » 01 jun 2025, 18:48

Dokaz koliko si malen i nebitan kad si zadovoljan prelaskom najboljeg strijelca kluba u direktnog rivala za 3. i 4.mjesto najgore lige u europi.

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 01 jun 2025, 18:52

U ovoj drzavi sve se mora problematizirati izgleda. Cak i najljepse priche.

Pricha oko Mlinarica ne moze bolje.

Momak dobio sansu u Velezu, marljivo radio, profesionalno, bez napuhanosti odigrao do zadnjeg minuta posteno cak i atmosferi koja nije bila najbolja.

Drago mi je da uzima sledeci korak, da i on i mi zaradimo para i da momak dobije job bolju sansu da se proda u Evropi.

Nije tip igracha koji ce predriblat pola odbrane i dati go, al je napadac koji je u svakom trenu na pravom mjestu, zna lijevom i desnom i zna i glavom ima dobar skok. ( U ovoj ligi nema kompletnijeg napadaca)
U napada uz dva brza igracha bit ce masina za davanje golova. Samo mora dokazati da sve sto radi moze da radi i u brzom tempu na Evropskom nivou. Ako to moze zaradit ce I Sarajevo a i mi dobru lovu na njemu.

Sve najbolje momku u zivotu i karijeri, zasluzio je.

A nama, tko je god skautirao Mlinku dati mu bonus i angazovati ga opet. ( mada mislim da je to bio Klafuric tako da..

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 jun 2025, 18:54

Zamisli kakav si klub kad vatromet za proslavu titule ispaljuješ na liniji Žovnica -Cim.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 jun 2025, 18:57

MostarNeretva je napisao/la:
01 jun 2025, 18:52
U ovoj drzavi sve se mora problematizirati izgleda. Cak i najljepse priche.

Pricha oko Mlinarica ne moze bolje.

Momak dobio sansu u Velezu, marljivo radio, profesionalno, bez napuhanosti odigrao do zadnjeg minuta posteno cak i atmosferi koja nije bila najbolja.

Drago mi je da uzima sledeci korak, da i on i mi zaradimo para i da momak dobije job bolju sansu da se proda u Evropi.

Nije tip igracha koji ce predriblat pola odbrane i dati go, al je napadac koji je u svakom trenu na pravom mjestu, zna lijevom i desnom i zna i glavom ima dobar skok. ( U ovoj ligi nema kompletnijeg napadaca)
U napada uz dva brza igracha bit ce masina za davanje golova. Samo mora dokazati da sve sto radi moze da radi i u brzom tempu na Evropskom nivou. Ako to moze zaradit ce I Sarajevo a i mi dobru lovu na njemu.

Sve najbolje momku u zivotu i karijeri, zasluzio je.

A nama, tko je god skautirao Mlinku dati mu bonus i angazovati ga opet. ( mada mislim da je to bio Klafuric tako da..
Posteno... :salut: :bih:

Jos sjecam one precke na AFH, kako je puklo... :shock:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 jun 2025, 19:10

KONTRASVIH je napisao/la:
01 jun 2025, 18:37
killafrommanilla je napisao/la:
01 jun 2025, 18:12
Odlican posao Veleza i finansijski i po procentima. Samo pripaziti da sve isplate regularno i da ne budemo dio te istrage o isplatama na crno.
Treba cestitati i FKS na odlicnom “poslu” i uzimanju najboljeg igraca iz filijale. Nedavno su vas iskoristili u Vrapcicima da Mirvic napravi zrtvu i predstavu za svoje ovce. Kad god im nesto zatreba, filijala je tu. Sve najbolje svakako odavno uzimaju i na kraju vas nabiju nogom. Inace, u slobodno vrijeme te utakmice zovete valjda derbi Bosne i Hercegovine.
Uglavnom, lijepo je kad za razliku od Obada, Colica, Brkovica, Hebibovica, Serdarevica, Skaljica, Okica itd. sada igraci Veleza idu uz obestecenje. Ovim sto imaju pare cemo uzimati pare i procent, a ovi sto nemaju a navikli su probirat igrace iz Veleza vise ni ne pitaju poslije Mujezinovica.

I ja iskreno vjerujem da je one season wonder, i moze se reci da je dobar dio sezone igrao za sebe, ali svakako mu hvala i sretno i nek se proda dalje i da ga povrede zaobidju.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 jun 2025, 19:15

Odlican posao Veleza i finansijski i po procentima. Samo pripaziti da sve isplate regularno i da ne budemo dio te istrage o isplatama na crno.
Treba cestitati i FKS na odlicnom “poslu” i uzimanju najboljeg igraca iz filijale. Nedavno su vas iskoristili u Vrapcicima da Mirvic napravi zrtvu i predstavu za svoje ovce. Kad god im nesto zatreba, filijala je tu. Sve najbolje svakako odavno uzimaju i na kraju vas nabiju nogom. Inace, u slobodno vrijeme te utakmice zovete valjda derbi Bosne i Hercegovine.
Manje kmeke molim jer ne možete više besplatno dovoditi igrače iz Veleža, a novca za plaćanje istih nemate.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 jun 2025, 19:16

Biće Mlinaric promašaj kao najbolji strijelac lige ali Kacunko koji nije igrao u ekipi koja je ispala bi mogao dat ruke, ili kao sto je Sukilovic Nesta :D - možete pretpostaviti čiji mozak ovako može razmišljati malo je takvih

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 01 jun 2025, 19:19

GrbavicaHram1921 je napisao/la:
01 jun 2025, 17:38
Promasaj ce biti Mlinaric, nije isto igrati u Velezu koji se bori za opstanak, i u klubu gdje su ambicije titule.
citirajte me za par mjeseci
Znači kod vas bi bio dobar

Antesportas9AP
Kontakt:

Post Postao/la Antesportas9AP » 01 jun 2025, 19:20

Balorda je napisao/la:
01 jun 2025, 18:54
Zamisli kakav si klub kad vatromet za proslavu titule ispaljuješ na liniji Žovnica -Cim.

Navijac Zrinje snimao iznad kluba navijaca prestat masturbirat nikad necemo :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Jos vam pjesmicu pustili da vam dojam bude bolje iako je sa Šehovine najbolji pogled bio.

Pozdrav za Melinu vatrenu navijacicu Zrinje! :ljepota:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 jun 2025, 19:26

01 jun 2025, 19:10
Uglavnom, lijepo je kad za razliku od Obada, Colica, Brkovica, Hebibovica, Serdarevica, Skaljica, Okica itd. sada igraci Veleza idu uz obestecenje. Ovim sto imaju pare cemo uzimati pare i procent, a ovi sto nemaju a navikli su probirat igrace iz Veleza vise ni ne pitaju poslije Mujezinovica.
Svakako da je lijepo sto vas je gazda malo i pripazio, teska sezona bila jbg.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 jun 2025, 19:47

Najbolji strijelac FK Sarajevo, Giorgi Guliashvili je dobio poziv u fudbalsku reprezentaciju Gruzije.
Ovo mu Vico sredio preko Čeferina. :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2025, 19:58

Balorda je napisao/la:
Pojasni mi malo tu liniju. :mrgreen:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 jun 2025, 20:00

Pendulum je napisao/la:
01 jun 2025, 19:47
Najbolji strijelac FK Sarajevo, Giorgi Guliashvili je dobio poziv u fudbalsku reprezentaciju Gruzije.
Hoce li to opet nesto kanuti ?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 jun 2025, 20:26

Vanja8 je napisao/la:
01 jun 2025, 20:00
Pendulum je napisao/la:
Hoce li to opet nesto kanuti ?
Imaju i oni u23 reprezentativca.
Mediteranska reprezentacija.

Antesportas9AP
Kontakt:

Post Postao/la Antesportas9AP » 01 jun 2025, 21:01

Virtu4l je napisao/la:
01 jun 2025, 19:58
Balorda je napisao/la:
Pojasni mi malo tu liniju. :mrgreen:
Pojasnio bi ti on svoju šarenu lažu da ga ne demantira iznad vidosnimak koji je snimljen sa mansarde zgrade bivse navijacke skupine RA iz Mostara. :urnebes:
Posto je Vehlez u kur...a Mančaster ponovo jaše barem u europi oćekujem od druga Balorde da skupa sa Bisom ponovo ogrne šal engleskih đavola :urnebes: :urnebes: :urnebes:

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 01 jun 2025, 21:01

Pendulum je napisao/la:
Godina 2075,
arapski Gulit Al Dzabar napustio grbavicu i otisao u arabiju na okupljanje U 70 reprezentacije saudijske arabije. Arapski velikan Al Usrah pokazao veliki interes za ovog talentovanog prvotimca šelješčara koji je u ovoj sezoni odigrao 35 utakmica i upisao 2 asistencije.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arma00 i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []