FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To guli majstore
Vrime je Gulisa, bravo majstore
Jel ga zabio?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Hajde Gulisa sine samo jos zaceraj go tobi znacilo i mjesto medju prvih 11..
Cim si ti dobar sa Samozdravljem isti ste vi....fera je napisao/la: ↑05 jun 2025, 16:15Ja sam za Nancy samo cuo nikad je nisam ni vidio a ti me optuzujesVanja8 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 06:27Nemoj da zovem Nancy iz Amerike pa da ona kaze koliko ste vas dvojica dobri...Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2025, 01:09
Hvala, dobro je zdravlje , koje su godineZnam ja da si Ti ok covjek. Eto i onaj @Vanja8 kaze, ali ko ce njega za ozbiljno
uzimati, taj napada postenog jarana @feru i mene cestitog.Slucajno navratih pred spavanje. Javi kad mjenjas nick, mozda cesce pogledam pdf
![]()
Tvoja je stvar oko pomozi.ba , ali ako je to jedina greska u ovih 10-15 g.(??),mozda treba halaliti. No do tebe je.
Ne pomaze onaj ko ima, nego onaj kome je to u genima. Vozdra ahbabu, ma gdje da si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ljudi jel to Smajo nesto bolestan? Trebao bi se neko raspitati pa ako tom covjeku treba nesto trebamo i mi Klub da se altiviramo da mu se pomogne.
Ma kakvo crno privikavanje, razvalio derbi, izdominirao protiv borca i Zrinjskog. Može biti samo bolji od ovog što je do sad igrao, a pokazao je jako punoBilosta je napisao/la: ↑03 jun 2025, 11:44Hoće vjerovatno da se privikne na ligu, kad se vrati iz Veleža može samo bit boljiZeko87 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 08:04Na kaljenje se valjda šalje igrač koji ima kvalitet ali nije spreman fizički, nije se adaptirao isl. kao što je Guli bio na početku. Slati Jattu koji je bio motor ekipe u ključnim trenucima, igrao bolje od sijaset prekaljenih imena na toj poziciji je glupost čista. Ako ćemo dovesti boljeg od njega onda je top za igrača u rotaciji, ako planiramo dovesti istog ili sličnog on treba da bude prva opcija.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Slazem se s tobom Zeko, ja svakako ne vjerujem mahali dok klub ne objavi. Nije mi logicno uopste.Zeko87 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 23:14Ma kakvo crno privikavanje, razvalio derbi, izdominirao protiv borca i Zrinjskog. Može biti samo bolji od ovog što je do sad igrao, a pokazao je jako punoBilosta je napisao/la: ↑03 jun 2025, 11:44Hoće vjerovatno da se privikne na ligu, kad se vrati iz Veleža može samo bit boljiZeko87 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 08:04Na kaljenje se valjda šalje igrač koji ima kvalitet ali nije spreman fizički, nije se adaptirao isl. kao što je Guli bio na početku. Slati Jattu koji je bio motor ekipe u ključnim trenucima, igrao bolje od sijaset prekaljenih imena na toj poziciji je glupost čista. Ako ćemo dovesti boljeg od njega onda je top za igrača u rotaciji, ako planiramo dovesti istog ili sličnog on treba da bude prva opcija.
Jedino ako planiraju 3 stranca na drugim pozicijama, onda bolje neka igra
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Jatta ne smije niĐe i mora biti u prvih 11 sljedece sezone
kakvo privikavanje odradio je i za prvi tim i u Radniku dovoljno tekmi
spreman i fizicki mocan da parira ostalim jos jedne pripreme da prodje i bombona
Obi Mikel nas
kakvo privikavanje odradio je i za prvi tim i u Radniku dovoljno tekmi
spreman i fizicki mocan da parira ostalim jos jedne pripreme da prodje i bombona
Obi Mikel nas
F.K. SARAJEVO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun bordo familijo 
-
- Kontakt:
Bajram Mubarek svima koji slave, da ste živi i zdravi i veseli
Bajram šerif mubarek olsun pitari moji!
Bajram Serif Mubarek Olsun.
Bajrambarecula raji sa foruma
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Bing [Bot], casual033, Fouzi1, JavierBosnia, johntravolta123, Lecler, Lobudaraczapamcenje, NeSamSafetee, rimljanin90, Zeko87 i 118 gostiju.