FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da li imamo jos jednog novog igraca u ovom videu i da li sam ja jedini koji je cuo Ipeta kad kaze da ce Erik prvi? 

mosa lošmi stićko tit-ula!
Ne kontam potrebu pisanja na drugoj temi. Kako vas ne smori citati drugu temu.samoFKS je napisao/la: ↑17 jun 2025, 00:59Ko je tebi sestru **** sa bordo strane grada? Cemu takva ogorcenost?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jun 2025, 22:57Nesto drama smrdi, cudim se sta, kontam umro neko, raspada se, kad ono pitarsko **** gamize po temi. Sad mi je sve jasno odakle smrad dolaz.
I umalo da zaboravim, mrs sa teme debilu.
Fk Željezničar.
Sta je ovo dede mi, citajuci forum i avanturisticke postove mi jaca organizacija od Bayerna postali preko noci, te stadion, te neke opasne pare od kirija, te pojacanja, te kampovi, te ledovi. Sjeb. E jedva cekam prvih par kola da se sve vrati u normalu i pocnu kletve Adzema i komplet postave, znam ja nas. Kad god smo se vako nahajpali pusionica padne teska
-
- Kontakt:
I kako da ti ne **** kosti umrlih ? Eto objasni mi, sa ovakvim nastupom.samoFKS je napisao/la: ↑17 jun 2025, 00:59Ko je tebi sestru **** sa bordo strane grada? Cemu takva ogorcenost?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jun 2025, 22:57Nesto drama smrdi, cudim se sta, kontam umro neko, raspada se, kad ono pitarsko **** gamize po temi. Sad mi je sve jasno odakle smrad dolaz.
Mrs sa teme bordo keru
-
- Kontakt:
Ima smisla, to je taj profil degenerika.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jun 2025, 23:09Ma fulio profil nesretnikRatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jun 2025, 22:57Nesto drama smrdi, cudim se sta, kontam umro neko, raspada se, kad ono pitarsko **** gamize po temi. Sad mi je sve jasno odakle smrad dolaz.
I umalo da zaboravim, mrs sa teme debilu.![]()
- jointunija
- Kontakt:
Jel ti to krivo što napokon ima malo pozitive u klubu i ovde?F1921B je napisao/la: ↑17 jun 2025, 02:44Sta je ovo dede mi, citajuci forum i avanturisticke postove mi jaca organizacija od Bayerna postali preko noci, te stadion, te neke opasne pare od kirija, te pojacanja, te kampovi, te ledovi. Sjeb. E jedva cekam prvih par kola da se sve vrati u normalu i pocnu kletve Adzema i komplet postave, znam ja nas. Kad god smo se vako nahajpali pusionica padne teska
Napokon se neko uhvatio posla i projekata a tebi smeta.
E pa krepaj.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Ovo su potencijalni protivnici:
F91 Diddeleng (LUX)
FC Koper (SVN)
FK Sutjeska-Nikšić (MNE)
La Fiorita 1967 (SMR)
F91 Diddeleng (LUX)
FC Koper (SVN)
FK Sutjeska-Nikšić (MNE)
La Fiorita 1967 (SMR)
Daj Koper 
- svrakino1921
- Kontakt:
Potencijalni protivnici Željezničara su: F91 Diddeleng (LUX), FC Koper (SVN), FK Sutjeska-Nikšić (MNE) i La Fiorita 1967 (SMR).
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Sve sem Kopera, ne vjerujem da taj dvomeč može da nas usere.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 08:43Potencijalni protivnici Željezničara su: F91 Diddeleng (LUX), FC Koper (SVN), FK Sutjeska-Nikšić (MNE) i La Fiorita 1967 (SMR).
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
G.T. Da
M.P. Ne
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Moje dvije želje su tu, valjda nas jedna i zapadne.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 08:43Potencijalni protivnici Željezničara su: F91 Diddeleng (LUX), FC Koper (SVN), FK Sutjeska-Nikšić (MNE) i La Fiorita 1967 (SMR).
La Fiorita
Diddeleng jer su nosioci i 2. pretkolo, može se proći
Sutjeska za invaziju na CG
Koper ne
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Riquelme1921
- Kontakt:
Svaki od 3 protivnika je odličan na svoj način.
Diddelang jer je nosioc u drugom pretkolu.
Sutjeska zbog eventualnog oslaska u Crnu Goru.
La Fiorota jer je apsolutno najlošija.
Diddelang jer je nosioc u drugom pretkolu.
Sutjeska zbog eventualnog oslaska u Crnu Goru.
La Fiorota jer je apsolutno najlošija.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Smiri se nekrofilu. Seks sa iskopanim kostima ti neće pomoći u tome.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 jun 2025, 04:07I kako da ti ne **** kosti umrlih ? Eto objasni mi, sa ovakvim nastupom.samoFKS je napisao/la: ↑17 jun 2025, 00:59Ko je tebi sestru **** sa bordo strane grada? Cemu takva ogorcenost?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jun 2025, 22:57
Nesto drama smrdi, cudim se sta, kontam umro neko, raspada se, kad ono pitarsko **** gamize po temi. Sad mi je sve jasno odakle smrad dolaz.
Mrs sa teme bordo keru
Ja cu za razliku od tebe bit ljubazan pa ti ponuditi pomoc:
Kod: Označi sve
Liječenje nekrofilije je kompleksno jer se radi o rijetkom, ali ozbiljnom obliku parafilnog poremećaja.
Osobe koje imaju nekrofilne fantazije ili ponašanja rijetko same traže pomoć, osim ako nisu pod pritiskom
zakona ili socijalne sredine.
Liječenje uključuje više pristupa:
1. Psihoterapija (osnova liječenja)
Kognitivno-bihevioralna terapija (CBT)
– Pomaže osobi da prepozna i promijeni svoje misaone obrasce i ponašanja vezana za seksualne impulse.
– Uči ih da kontrolišu impulse i razviju zdravije oblike seksualne ekspresije.
Psihodinamska terapija
– Istražuje dublje emocionalne korijene i moguću traumu iz djetinjstva, gubitke, napuštanje ili smrt bliske osobe.
2. Medikamentozna terapija
Antidepresivi (SSRI) – mogu smanjiti opsesivne misli i seksualni nagon.
Antiandrogeni (npr. medroksiprogesteron) – koriste se u težim slučajevima za smanjenje seksualnog nagona, ali samo
uz strogi medicinski nadzor.
3. Rad na empatiji i moralnom razvoju
U nekim slučajevima osoba pokazuje psihopatske crte ili poremećaj ličnosti. Tada je važno raditi na empatiji,
moralnom rezoniranju i razumijevanju posljedica ponašanja po druge.
4. Socijalna podrška i kontrola okoline
Često uključuje nadzor, rad s porodicom, uključivanje u rehabilitacione programe.
U nekim državama postoji obavezno praćenje za osobe koje su počinile seksualne prekršaje.
-
- Kontakt:
Kad je trening danas ?????
R.K.
- mamonelafo
- Kontakt:
Druže, uz dužno poštovanje, prošetaj sa teme. Ćao.samoFKS je napisao/la: ↑17 jun 2025, 09:36Smiri se nekrofilu. Seks sa iskopanim kostima ti neće pomoći u tome.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 jun 2025, 04:07I kako da ti ne **** kosti umrlih ? Eto objasni mi, sa ovakvim nastupom.
Mrs sa teme bordo keru
Ja cu za razliku od tebe bit ljubazan pa ti ponuditi pomoc:
Kod: Označi sve
Liječenje nekrofilije je kompleksno jer se radi o rijetkom, ali ozbiljnom obliku parafilnog poremećaja. Osobe koje imaju nekrofilne fantazije ili ponašanja rijetko same traže pomoć, osim ako nisu pod pritiskom zakona ili socijalne sredine. Liječenje uključuje više pristupa: 1. Psihoterapija (osnova liječenja) Kognitivno-bihevioralna terapija (CBT) – Pomaže osobi da prepozna i promijeni svoje misaone obrasce i ponašanja vezana za seksualne impulse. – Uči ih da kontrolišu impulse i razviju zdravije oblike seksualne ekspresije. Psihodinamska terapija – Istražuje dublje emocionalne korijene i moguću traumu iz djetinjstva, gubitke, napuštanje ili smrt bliske osobe. 2. Medikamentozna terapija Antidepresivi (SSRI) – mogu smanjiti opsesivne misli i seksualni nagon. Antiandrogeni (npr. medroksiprogesteron) – koriste se u težim slučajevima za smanjenje seksualnog nagona, ali samo uz strogi medicinski nadzor. 3. Rad na empatiji i moralnom razvoju U nekim slučajevima osoba pokazuje psihopatske crte ili poremećaj ličnosti. Tada je važno raditi na empatiji, moralnom rezoniranju i razumijevanju posljedica ponašanja po druge. 4. Socijalna podrška i kontrola okoline Često uključuje nadzor, rad s porodicom, uključivanje u rehabilitacione programe. U nekim državama postoji obavezno praćenje za osobe koje su počinile seksualne prekršaje.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.