KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Cijena godisnje karte će biti simboličnih 500 KM, a na parteru 2000 KM... U prodaji će biti 10 000 sezonskih karti.
Ali Spartak to sve radi od privatne love, ne kmeči zato sto drzava ne dajeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jun 2025, 00:59Spartak treba biti model kojim ce se voditi KK Bosna, rade jako pametno, za kratko vrijeme dostigli su zavidan organizacijski nivo. Nakon prvo sezone u ABA 1, postali su ucesnici FIBA Lige Sampiona. Vec u ovoj sezoni su bili ozbiljan protivnik svima sa par dokazanih igraca na ovom nivou.
Bosna uz ABA 1 mora poceti gledati na neko Europsko takmicenje na duze staze, nadam se da je ova tema zavrsena i da nam slijedi ozbiljna kosarka. Igranje domaceg prvenstva nema smisla i u ovoj sezoni se moze reci da smo bili dominantni. Ima dovoljno vremena, da se maksimalno i organizacijski i igracki udje u novu sezonu. Sto prije treba imenovati trenera i krenuti sa dovodjenjem igraca. Ovaj put bez prava na kiks.

Druze ne podjebavaj2sb1996 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 08:20Ali Spartak to sve radi od privatne love, ne kmeči zato sto drzava ne dajeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jun 2025, 00:59Spartak treba biti model kojim ce se voditi KK Bosna, rade jako pametno, za kratko vrijeme dostigli su zavidan organizacijski nivo. Nakon prvo sezone u ABA 1, postali su ucesnici FIBA Lige Sampiona. Vec u ovoj sezoni su bili ozbiljan protivnik svima sa par dokazanih igraca na ovom nivou.
Bosna uz ABA 1 mora poceti gledati na neko Europsko takmicenje na duze staze, nadam se da je ova tema zavrsena i da nam slijedi ozbiljna kosarka. Igranje domaceg prvenstva nema smisla i u ovoj sezoni se moze reci da smo bili dominantni. Ima dovoljno vremena, da se maksimalno i organizacijski i igracki udje u novu sezonu. Sto prije treba imenovati trenera i krenuti sa dovodjenjem igraca. Ovaj put bez prava na kiks.![]()

- LavoviGabela
- Kontakt:
Da, pravno ovo je KK Royal
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- svrakino1921
- Kontakt:
NOVO u Olimpijskoj areni Zetra!
Naša dvorana sada ima obnovljeni takmičarski parket – isti onakav kakav koriste profesionalni košarkaši!
Evo od BH Telecoma na onih 350.000 KM još dodatnih milion KM.
KK Bosna BH Telecom.
KK Bosna BH Telecom.
Sta je sa dvoranom Zetra i teleskopskim tribinama? hoće li tu ista poduzeti ili će se i dalje utakmice gledati sa drvenih klupa..
Kaže Barbarić da se razmišlja o igranju FIBA takmičenja, to bi bilo odlično.
Eto kaže Barbarić oko 3 miliona KM
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Znači, koliko sam ja skontao :
BH Telecom 1 350 000 KM
Vlada FBiH 1 300 000 KM
Kanton Sarajevo 1 200 000 KM
Barbarić 500 000 KM
Ili se ovo od BH Telecoma racuna kao od Federacije?
BH Telecom 1 350 000 KM
Vlada FBiH 1 300 000 KM
Kanton Sarajevo 1 200 000 KM
Barbarić 500 000 KM
Ili se ovo od BH Telecoma racuna kao od Federacije?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Pa reče Nikšić od Federacije toliko, od BH Telecoma toliko
Mislim da je svako skontao da su to odvojene cifre, ali mi nekako bilo previše, uglavnom zbunjujuće
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ide 1.8 miliona KM za rekonstrukciju Zetre, pored svlačionica šta će još raditi' Mozda teleskopske tribine??
Bosna mora biti drazvni projekat
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Evo i Avaz pise da su odvojena sredstvaZavršena konferencija: "Bosna" će igrati ABA ligu, dobit će 1,3 miliona KM od BH Telecoma i 1,2 miliona od Vlade FBiH
Znaci 4,5 miliona KM za prvu sezonu?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ma nakupit će se bar još milion
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma to nije tačno pa slušao sam Nikšića šta priča, rekao je 1,2 miliona od VLADE KS i 1,3 miliona od BH Telecoma.
- relativizam
- Kontakt:
Za ove pare su mogli napraviti dvoranu samo za sebe gdje bi za 5,6,7 godina počeli izbacivati talente,gdje bi stvorili uslove da sve što valja u drzavi I regionu dodje ovdje.
Dvorana se napravi za godinu dana,igraš Aba2 malo tu se još provedes iskristalizujes ekipu i eto.
Ali ajde daj sve i odmah
Dvorana se napravi za godinu dana,igraš Aba2 malo tu se još provedes iskristalizujes ekipu i eto.
Ali ajde daj sve i odmah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.