Ojjjjjj braterishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:05Dovoljno ti je to sto se Vučić naljutio na FSS.. A naljutio se jer su bez njega odlucili da se igra u Bg a on se u Srbiji sve pita.. Ako ne postoji druga opcija zasto bi rekao : Baš me briga sto se njima ne sviđa...svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:56Ja jedno a ti drugorishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:40
Ama ja ti samo kažem da je to usmeni dogovor dva saveza za Sarajevo. Uefa moze poslati upit savezu da se promijeni grad domaćin,pa ako se pristane.
Jer da nije tako Njemačka bi isto igrala na Grbavici... Što znači da te niko ne može natjerati u Sarajevo ako Bilino ispunjava uslove. To pravilo bi obesmislilo gradnju nacionalnog stadiona u Zenici,jer Zenica nece nikad imati aerodrom.
To je poenta cijele priče.
Nije bio naš Savez da se igra na Grbavici
Uefa naredila našem Savezu da se igra u Gradu Sarajevu
Tražili tako Francuzi da mogu zbrisat odavde ako im bude sigurnost ugrožena
Bili u hotelu Hills na Ilidži - sve se vratili oko aerodroma
Možeš ti njih ložit i Francuze i Engleze da je Zenica 40 minuta od Sarajevskog aerodroma - možeš im i postavit na aerodrom da je to aerodrom Zenica al ako oni procjene da im je ugrožena sigurnost oni ti ga prijatelju igraju na Grbavici
Ja znam da je tebi to teško shvatiti al aerodrom je aerodrom
Pa nisu ga Vaši ti iz Zenice baš bez razloga htjeli premjestit u Visoko
Daj pusti šuplju
Ali ok...
Pa on je i Predsjednik FSS
Auuuuuu o čemu mi pričamo
Predsednik Vučić ti je dobio 7 dopisa od ambasade UK u Beogradu da se igra u Beogradu tako on kaže
Istina kaže da ih je ignorirao a ovi su u FSS se podvili al 7 dopisa od ambasade znaš šta znači to - može doći do zaoštravanja odnosa dvije države