Red bi bio da se i oni jednom okupaju.
Reci im ahbabu da ne vode braću, u Kopru ima puno bošnjaka i nece im se svidjeti njihove tetovaze sa likovima bradonja i pelenasa ni pesme koje pevaju. Mogli bi dobiti po labrnji.
Red bi bio da se i oni jednom okupaju.
Gledao sam ovog malog u u18 repci ili je u19 bila, nebitno. Cinio mi se kao bas dobar potencijal. Igra u oba pravca, dobro se krece, fine lopte. Da li ga planirate na dvojnu registraciju ili prikljuciti prvom timu?
Kazu da je na treningu kao stariji igraci i da je bolji od nasih junioraIMResurrected je napisao/la: ↑18 jun 2025, 13:22Gledao sam ovog malog u u18 repci ili je u19 bila, nebitno. Cinio mi se kao bas dobar potencijal. Igra u oba pravca, dobro se krece, fine lopte. Da li ga planirate na dvojnu registraciju ili prikljuciti prvom timu?
Bezveze igrac iskreno. Bilo je par igraca koji su se pokazali u ovoj najlosijoj sezoni Slobode, ali on nije medju njima. Mozda vasi nesto vide u njemu, ja nisam nesto specijalno.Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:33Ima li neko od Slobodaša da napiše nešto o ovom Aleksi Raci?
Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:33Ima li neko od Slobodaša da napiše nešto o ovom Aleksi Raci?
DadoElazar je napisao/la: ↑17 jun 2025, 19:01Drago mi je da se razumijemo, rođo.bvsic je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:16Ne smeta meni nistaDadoElazar je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:56Smeta mu Hebraica a onda pomene alaha
Cuvena bosnjacka tolerancija
...אילו מקרים יש, הו יהוה היקר
![]()
![]()
Rodjo svak za svoje navijaGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:40
Nije mi jasno kako moze neko podrzavati izrael, pa pljuju vam casne sestre i popove na sred ulice, pljunem vam i ja seke i majke dok ih ka r am S O T O N E
Izvini ako znaš pa možeš u pp
Nemam pojma, vidio vijest na Faktoru, ali sigurno da je sporazuman raskid u pitanu. Vi ga se rjesavate, oni dovode dzaba - dobro vama, dobro njima.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:38Izvini ako znaš pa možeš u pp
Pošto ima još ugovora s nama Jel Velež plaća odštetu ili se sporazumno raskida ugovor
Slazem se, vidjet cemoIMResurrected je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:25![]()
Bice zanimljivo vidjeti ga. Stvarno interesantan igrac, sluzi se s obje noge jednako dobro. Je li mu sta dodje onaj Gojak?
HvalaHordas1990 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:49Nemam pojma, vidio vijest na Faktoru, ali sigurno da je sporazuman raskid u pitanu. Vi ga se rjesavate, oni dovode dzaba - dobro vama, dobro njima.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:38Izvini ako znaš pa možeš u pp
Pošto ima još ugovora s nama Jel Velež plaća odštetu ili se sporazumno raskida ugovor
Velez ocigledno nije dovoljno ozbiljno shvatio ovu ligu 10 ili jednostavno nema para. Kakvi Ziljkic, Karjasevic, Raca, nije to ekipa za Europu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.