Bice zanimljivo vidjeti ga. Stvarno interesantan igrac, sluzi se s obje noge jednako dobro. Je li mu sta dodje onaj Gojak?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
IMResurrected
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima li neko od Slobodaša da napiše nešto o ovom Aleksi Raci?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
Hordas1990
- Kontakt:
Karjasevic prelazi u Velez.
Bezveze igrac iskreno. Bilo je par igraca koji su se pokazali u ovoj najlosijoj sezoni Slobode, ali on nije medju njima. Mozda vasi nesto vide u njemu, ja nisam nesto specijalno.Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:33Ima li neko od Slobodaša da napiše nešto o ovom Aleksi Raci?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
montolivo18
- Kontakt:
Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:33Ima li neko od Slobodaša da napiše nešto o ovom Aleksi Raci?

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
DadoElazar je napisao/la: ↑17 jun 2025, 19:01Drago mi je da se razumijemo, rođo.bvsic je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:16Ne smeta meni nistaDadoElazar je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:56Smeta mu Hebraica a onda pomene alaha
Cuvena bosnjacka tolerancija
...אילו מקרים יש, הו יהוה היקר
![]()
![]()
Nije mi jasno kako moze neko podrzavati izrael, pa pljuju vam casne sestre i popove na sred ulice, pljunem vam i ja seke i majke dok ih ka r am S O T O N E
-
DadoElazar
- Kontakt:
Rodjo svak za svoje navijaGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:40
Nije mi jasno kako moze neko podrzavati izrael, pa pljuju vam casne sestre i popove na sred ulice, pljunem vam i ja seke i majke dok ih ka r am S O T O N E
Ovi tvoji bi ti sutra ukinui Internet pa više ne bi mogao kharati više nikoga.
- svrakino1921
- Kontakt:
Izvini ako znaš pa možeš u pp
Pošto ima još ugovora s nama Jel Velež plaća odštetu ili se sporazumno raskida ugovor
-
Hordas1990
- Kontakt:
Nemam pojma, vidio vijest na Faktoru, ali sigurno da je sporazuman raskid u pitanu. Vi ga se rjesavate, oni dovode dzaba - dobro vama, dobro njima.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:38Izvini ako znaš pa možeš u pp
Pošto ima još ugovora s nama Jel Velež plaća odštetu ili se sporazumno raskida ugovor
Velez ocigledno nije dovoljno ozbiljno shvatio ovu ligu 10 ili jednostavno nema para. Kakvi Ziljkic, Karjasevic, Raca, nije to ekipa za Europu.
Željezničar na MY TV
Pripremne utakmice i europske live na MYTV
28.06 Željezničar - Posusje (Ljubuški)
02.07 Željezničar - Zrinjski (Ljubuski)
10.07 Željezničar - Koper (Grbavica)
17.07 Koper - Željezničar (Koper)
Pripremne utakmice i europske live na MYTV
28.06 Željezničar - Posusje (Ljubuški)
02.07 Željezničar - Zrinjski (Ljubuski)
10.07 Željezničar - Koper (Grbavica)
17.07 Koper - Željezničar (Koper)
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Slazem se, vidjet cemoIMResurrected je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:25![]()
Bice zanimljivo vidjeti ga. Stvarno interesantan igrac, sluzi se s obje noge jednako dobro. Je li mu sta dodje onaj Gojak?
Ne znam brate, navodno rodjaci
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaHordas1990 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:49Nemam pojma, vidio vijest na Faktoru, ali sigurno da je sporazuman raskid u pitanu. Vi ga se rjesavate, oni dovode dzaba - dobro vama, dobro njima.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:38Izvini ako znaš pa možeš u pp
Velez ocigledno nije dovoljno ozbiljno shvatio ovu ligu 10 ili jednostavno nema para. Kakvi Ziljkic, Karjasevic, Raca, nije to ekipa za Europu.
Sigurno - evo ti cisti papiri a mi nismo tebi dužni ništa i sve najbolje i tebi i nama ...
Ko će za njega i cvaju odštete datisvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:38Izvini ako znaš pa možeš u pp
Placa, nesto malo manje od odstete koju su arapi platili Zelji za bracu Alibasic...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:38Izvini ako znaš pa možeš u pp
Platili putne troškove.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 20:12Placa, nesto malo manje od odstete koju su arapi platili Zelji za bracu Alibasic...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:38Izvini ako znaš pa možeš u pp
Pošto ima još ugovora s nama Jel Velež plaća odštetu ili se sporazumno raskida ugovor![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
200g pecenja u zdravoj vodiVanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 20:12Placa, nesto malo manje od odstete koju su arapi platili Zelji za bracu Alibasic...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:38Izvini ako znaš pa možeš u pp
Pošto ima još ugovora s nama Jel Velež plaća odštetu ili se sporazumno raskida ugovor![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Opasan velez. Mislio sam da ispadaju iducu sezonu, ali sa Sablicem i novim pojacanjima mislim da ce osigurati opstanak cak i par kola prije nego ove godime
huso je solidan i pouzdan igrac, dobar za rotacije. moze im biti od koristi u nekoj takvoj ulozi. ako planiraju od njega da prave bitan kotac, to vec nece ici, mislim ako stvarno ciljaju na europu. morace se jos dobro pojacati svakako, tanak im je kadar. kad ce te posudbe od pitara?
Ko konama dovodi igrace ni sportskog direktora nemaju, kakvo rasulo na Grbavici sta se desava
-
19vendetta87
- Kontakt:
Necemo da bacamo pare na sportskog direktora kad svakako taj posao moze i trener uraditi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎