U pravu si NoDi za ovo 100%, mi molimo igrača koji je umalo ispao iz druge turske lige da se sažali i dođe u Želju. Ma ko si ba, hoćeš hoćeš, nećeš nećeš, bez svakoga se može, ako ništa to nas je historija naučila. Ko god kalkulira sa potpisom za plavi dres daleko mu kuća bila. I ako neko kaže egzistencija, pare, porodica bla bla, ja mislim da igrač koji ima 31. godinu da je sigurno dovoljno zaradio u karijeri, posebno imajući u vidu klubove u kojima je Bajić igrao. Niko nije iznad kluba i nikad neće biti.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Lokomotifa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- gegenpressing
- Kontakt:
Fočo je malo nadošao što bi rekli,meni je onaj brazilac na stoperu baš dobar
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Mislim da odavno nismo imali vise u21 opcija koji kvalitetom mogu konkurisati za prvu postavu, a ne samo da izaberes jednog samo zbog tog pravila.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Garcevic uzasan.gegenpressing je napisao/la: ↑20 jun 2025, 22:43Fočo je malo nadošao što bi rekli,meni je onaj brazilac na stoperu baš dobar
Fk Željezničar.
Fakat ne znam što će nam Malekinušić ali hajde. Dobar igrač ali opet imamo 7 krila od kojih je 6 dešnjaka.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:24Ma izbrisao se upitnikLevin je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:18Nije Malekinušić još potpisao?!zeljovolimte je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:13Trenutni roster
GK: Muftic, Abdulahovic, Duskaj, Trapara
LB: Alic
RB: Belgijanac, Odinaka
CB: Karamarko, Sukilovic, Osmanovic, Semdin
CMF/DMF Lagumdzija, Radovac, Simoni, Gojak, Foco, Erick
AMF: Sosic, Sabic
Krila Pejic, Olanrewaju, Boljevic, Malekinusic, Cvetanoski, Peixoto
Napadaci: Krpic, Jaganjac
Moramo jos lijevog beka, spica, stopera, veznog i mozda 10ku dovesti![]()
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Riquelme1921
- Kontakt:
Klub cilja na duplu krunu iduće sezone, konferencijska barem nokaut faza, vidite da ćemo imati 30 igrača u rosteru ko Čelzi. 

Grupa iznad svakog pojedinca.
Ne bih ga ja tako lako otpisivao, gledao ga u Tuzli protiv nas, odličan bio, pitarima zabio gol...Pablo11 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 23:48Garcevic uzasan.gegenpressing je napisao/la: ↑20 jun 2025, 22:43Fočo je malo nadošao što bi rekli,meni je onaj brazilac na stoperu baš dobar
Mlad je, mora se istrpiti, neko veče je njega i Šabića mjenjao na krilu, solidan je bio...
Jeste i meni je Brazilac dobar, ali, Šukilovića trenutno uvjezbava s Karamarkom.gegenpressing je napisao/la: ↑20 jun 2025, 22:43Fočo je malo nadošao što bi rekli,meni je onaj brazilac na stoperu baš dobar
Ne bih rekao da će Brazilac, barem sad zasad, biti u prvom planu.
Nadam se da ce brzo pronaci zamjenu za ovog Holandjanina sto je trebao doci. Sukilovic kao drugi stoper je ravno samoubistvu. Ovo sto sam gledao na treningu nije ni za klupe. Jednostavno nema kvalitet. Foco bolje izgleda na stoperu nije mu prirodna pozicija. O Simoniju da ne pricam.
Ibrahim je interesantan pravo al mislim da nece ostati vec da ce negdje gdje ce igrat. Garcevic onako ima taj neki vic al vidi se da nije trenirao dugo vremena i da je radio samo individualno.
Ibrahim je interesantan pravo al mislim da nece ostati vec da ce negdje gdje ce igrat. Garcevic onako ima taj neki vic al vidi se da nije trenirao dugo vremena i da je radio samo individualno.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Boljević Cvetanoski Malekinušić

Nadam se da se radi na kvalitetnijim igračima i za pozicije devetke i štopera uz Karamarka

Nadam se da se radi na kvalitetnijim igračima i za pozicije devetke i štopera uz Karamarka
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Zahtijevam da se dovede dobar napadač i da se nema na čemu zahvalimo Šukiju.
Pare nisu problem, evo džepa đe su pare bile.
Pare nisu problem, evo džepa đe su pare bile.
Hajmo zaganjajte dobrog napadaca ****.. sve ostalo ako ga nema ko zabit.Sto je propo Holandez.
-
- Kontakt:
Pričajte vi, a Garčević neka trenira i radi – odgovorit će tamo gdje najviše voli: na terenu.Pablo11 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 23:48Garcevic uzasan.gegenpressing je napisao/la: ↑20 jun 2025, 22:43Fočo je malo nadošao što bi rekli,meni je onaj brazilac na stoperu baš dobar
Tako je brate, ima dosta igraca koji bi igrali za ZeljuLokomotifa je napisao/la: ↑20 jun 2025, 22:32U pravu si NoDi za ovo 100%, mi molimo igrača koji je umalo ispao iz druge turske lige da se sažali i dođe u Želju. Ma ko si ba, hoćeš hoćeš, nećeš nećeš, bez svakoga se može, ako ništa to nas je historija naučila. Ko god kalkulira sa potpisom za plavi dres daleko mu kuća bila. I ako neko kaže egzistencija, pare, porodica bla bla, ja mislim da igrač koji ima 31. godinu da je sigurno dovoljno zaradio u karijeri, posebno imajući u vidu klubove u kojima je Bajić igrao. Niko nije iznad kluba i nikad neće biti.
Izbacimo Koper i neki ce samo poceti moliti da budu dio Zelje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Janjić otišo u Ukrajinu
-
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: andreasbaader, OdbrambeniOP, samoFKS, Sarun, WeekendOffender i 100 gostiju.