FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

senad82
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senad82 » 23 jun 2025, 20:38

Viveros se oprostio od Atletica. Ide u Brazil
Jos jedan milioncic 😂😂
F.K. SARAJEVO

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 23 jun 2025, 20:46

nokee je napisao/la:
23 jun 2025, 14:31
E cuj Hadzikic downgrade za Rogica :urnebes: al ocm kako napraviste golmancinu od tog Rogica. Sjetih se odma ove protiv radnika tekme kad mu kroz noge prodje jedna prelagana lopta, sreca onaj stativu pogodi..
Ne kažem da je Hadzikic van der saar ali je za nijansu bolji golman od Rogica, i on i Maric. Al eto bum vidjeli.
Jao strašno, prošla mu kroz noge, šok i nevjerica. Boga mi par vas traži savršene golmane, stopere, veznjake, itd. Maltene niko ne smije imati greške. Svi moraju savršeno odrađivati svoj posao.

Rogić možda nije bolji od Hadžikića, ali zato nije ni gori.

Rogić jako dobro odradio sezonu. A da je ostao ne bih se žalio.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 23 jun 2025, 20:50

Pitar6785 je napisao/la:
23 jun 2025, 15:49
Rogic je poprilicno los golman

2-3x puta (2x bilbijamu zamalo uzo loptu) zavalino igraca kad je Lulic napravio penal, promasio loptu protiv sloge primio go (Mekic) napucavanje grahovca u kedja go od despotovica sa 28 m itd itd

Dosta kriticni odluka, al kakav je bio na pocetku dosta je bolji bio zadnjih 6 mjeseci ugovora.

Hadzikic jeste bolji generalno od rogica al posto igramo evropu za mjesec dana Osman nije taj kvalitet koji moze odma prestic Rogica koji je bio 2 godine tu

Ako bi Osman bio na nivou ko u sezonu 23-24 po meni bi bio najbolji golman lige, al nesto se desilo i velez nije racuno na njeg toliko
Još jedan koji traži savršenstvo. **** te, Kahn, Casillas, Buffon, itd, se brukali, smijali se njihovim greškama, nedostacima, a smatraju se najboljim golmanima u zadnjih 30 pa i više godina.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 23 jun 2025, 20:52

Dusku opet bacilo u negativu. Sta nam radis Mirvicu...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 jun 2025, 20:56

Morpheus je napisao/la:
23 jun 2025, 20:46
nokee je napisao/la:
E cuj Hadzikic downgrade za Rogica :urnebes: al ocm kako napraviste golmancinu od tog Rogica. Sjetih se odma ove protiv radnika tekme kad mu kroz noge prodje jedna prelagana lopta, sreca onaj stativu pogodi..
Ne kažem da je Hadzikic van der saar ali je za nijansu bolji golman od Rogica, i on i Maric. Al eto bum vidjeli.
Jao strašno, prošla mu kroz noge, šok i nevjerica. Boga mi par vas traži savršene golmane, stopere, veznjake, itd. Maltene niko ne smije imati greške. Svi moraju savršeno odrađivati svoj posao.

A vas par svrsava na srčanost i tjt nista u Rogicu ima za cime bi zalio.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 23 jun 2025, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 23 jun 2025, 20:56

hazarder je napisao/la:
23 jun 2025, 20:32
Ma Cicana ako CZ traži CZ će ga i dobit'. Oni muku muče s golmanom nakon što im se izraelac skršio i nikada se nije oporavio u potpunosti a skup je za održavat'. Vjerovatno će se tu neki raskid pokušati.
Ni jedan od njihovih sportskih portala koje citam, ne spominje Stankovica. Prva opcija im je Mateus iz Brage, koji bi navodno sutra trebao poslati pozitivan odgovor, a rezervna Boris Radunović iz Italije.Golmana dovode, samo iz razloga sto Omri Glazer ne moze da mrdne iz Izraela.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jun 2025, 20:58

Pa evo napisah ti kako meni ja pozurim vama da kažem a možda nisam trebao. Izvinjavam se zbog tog.

Evo Viveros se prodaje za 5 miliona nama još 1.5 :D
I kako da čovjek ne bude euforičan ušlo para ko u prici.
Viveosov broj povuci iz upotrebe , frajer nam donese para ko u prici.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 jun 2025, 21:00

Golmana u mnogo cemu definise i odbrana. Ne vjerujem ja da je Rogic nesto aman napredovao, nego se nasa odbrana malo dotegla sa Gojkovicem (dok je bio tu) i Paskalevom, plus Mujkicem koji je strasno odigrao. Dok su ispred Rogica bili Djurickovic i Celik, imao je i puno goru statistiku. Ista stvar za Hadzikica, bio je najbolji golman lige dok je Velez imao beton odbranu. Licno mislim da je uz dobru odbranu Hadzikic bolji od Rogica, al nijedan od njih nije sad neka superklasa. Al ne bih bio nezadovoljan da Rogica zamijenimo Hadzikicem.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 23 jun 2025, 21:00

Lucas je napisao/la:
23 jun 2025, 20:56
hazarder je napisao/la:
23 jun 2025, 20:32
Ma Cicana ako CZ traži CZ će ga i dobit'. Oni muku muče s golmanom nakon što im se izraelac skršio i nikada se nije oporavio u potpunosti a skup je za održavat'. Vjerovatno će se tu neki raskid pokušati.
Ni jedan od njihovih sportskih portala koje citam, ne spominje Stankovica. Prva opcija im je Mateus iz Brage, koji bi navodno sutra trebao poslati pozitivan odgovor, a rezervna Boris Radunović iz Italije.Golmana dovode, samo iz razloga sto Omri Glazer ne moze da mrdne iz Izraela.
Čitao sam i ja vezano za tog Mateusa koji je u Ajaxu branio zadnju sezonu ali valjda je neko zatezanje oko finansija, zato sam pomislio da ganjaju raskid s Glazerom da namire. Ako je zaglavio u Izraelu, ne vratio se dabogda, neka ga tamo. :mrgreen: :mrgreen:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 jun 2025, 21:02

jurisicduska je napisao/la:
23 jun 2025, 20:58
Pa evo napisah ti kako meni ja pozurim vama da kažem a možda nisam trebao. Izvinjavam se zbog tog.

Evo Viveros se prodaje za 5 miliona nama još 1.5 :D
I kako da čovjek ne bude euforičan ušlo para ko u prici.
Viveosov broj povuci iz upotrebe , frajer nam donese para ko u prici.
Može para doći kao u priči, ali nama priča tek slijedi...
Bukvalno nam lome igrače, tu novac ne pomaže.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 23 jun 2025, 21:07

nokee je napisao/la:
23 jun 2025, 20:56
Morpheus je napisao/la:
23 jun 2025, 20:46
nokee je napisao/la:

A vas par svrsava na srčanost i tjt nista u Rogicu ima za cime bi zalio.
Ti bi trebao prvo za početak odgovarati kako treba. Kažem da je jako dobro odradio sezonu. To što vi ne pratite baš najbolje ili ne pamtite dobro to je vaš problem.

Normalno da je imao grešaka. Navedi mi igrača koji nema grešaka. Nema ga. Ne postoji. Ne postoji osoba koja ne griješi u svom poslu. Na prste jedne ruke možeš nabrojati veće greške. Napravio je odbranu stabilnijom čim je stao na gol. Eto pogledaj kada je postao redovan na golu i pogledaj rezultate i pogledaj preglede tih utakmica.

Treba vama pojedinim dovoditi jaka imena, možda tada budete šutili jer je jako ime napravilo grešku, a ne neki golman iz Šibenika.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jun 2025, 21:09

Ma hajd da hoce početi vise da gledamo utakmice najgori period godine ovaj prelazni rok.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 23 jun 2025, 21:10

Begovic
Beganovic Bugar Rumun Mujkic

Pjanic Bubanja. Djordjevic
Keremeh. Guliasvili
Renan
Samo Sarajevo

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 jun 2025, 21:11

Sta ima Pjanic?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 jun 2025, 21:15

Yebo majku 10 godina prizivamo te reprezentativce. Ibisevic, Hajrovic, Begovic, Pjanic, Spahic, Misimovic, Vranjes, jel ono i Supic jednom bio u prici? Onda Stevanovic kad nam ga Zeljo pokupi itd itd. Jedini koje smo doveli - Tino Susic i Avdija Vrsajevic. I jos se nismo opametili, a znamo kako su ta dvojica prosla. Uvijek mi je draze da stvorimo reprezentativca ala Cimirot ili Mujakic nego da dovodimo te isluzene zvijezde bez zrna motivacije da se setkaju po terenu i mlate lovu na osnovu imena.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 23 jun 2025, 21:18

napoleon72 je napisao/la:
23 jun 2025, 21:15
Yebo majku 10 godina prizivamo te reprezentativce. Ibisevic, Hajrovic, Begovic, Pjanic, Spahic, Misimovic, Vranjes, jel ono i Supic jednom bio u prici? Onda Stevanovic kad nam ga Zeljo pokupi itd itd. Jedini koje smo doveli - Tino Susic i Avdija Vrsajevic. I jos se nismo opametili, a znamo kako su ta dvojica prosla. Uvijek mi je draze da stvorimo reprezentativca ala Cimirot ili Mujakic nego da dovodimo te isluzene zvijezde bez zrna motivacije da se setkaju po terenu i mlate lovu na osnovu imena.
Kakve su to dvije kante bile, jos Avdiji kapitensku dali, ne ponovilo se.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 23 jun 2025, 21:21

Zeki bi trebalo šećera i vode zamutit da čuje kako mu pokretljiv box to box veznjak s gustom kosom dolazi. Još u vrhuncu karijere.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 jun 2025, 21:25

napoleon72 je napisao/la:
23 jun 2025, 21:15
Bio je i Vrancic.Korektan ali daleko od onoga sto se ocekivalo.
Pjanic je otvoreno rekao da je navijac anamo onih i takav nam ne treba.Ako hoce nek ide kod njih iz ljubavi imat ce od mene postovanje zbog svega ali kod nas ga ne bi volio iz vise razloga.Bolje dati pare za 3 ozbiljna igraca u formi

Avdija Vrsajevic je nesto najgore sto sam gledao u nasem dresu od kad pratim klub a to je dugo.Poslije njega nemam zelju vise za ovim ex reprezentativcima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 23 jun 2025, 21:31

To bi bila najgluplja stvar koju bi se moglo uraditi.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 23 jun 2025, 21:38

Ma da se vratimo u realnost. Prave bombe mogu doci tek u augustu najranije i to je tako. Dzaba se zamarati sa tim.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MokraKifla, Pena i 60 gostiju.