FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

juka55
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la juka55 » 24 jun 2025, 23:51

Čap čap mrdaj guzu
Sretno momku, sit sam ja pojačanja provjerenih pa onda im svi grebu mater… teren mi je uvijek bio jedino mjerilo pa će tako biti i za ovog momka, a ja sam svjestan da vi svi očekujte neka imena ovdje, ali **** vidite valjda da je jako tržište i da je teško biti konkurentan sa ostalima… Sabura malo bit će nešto od sezone ove
SARAJEVO SIAMO NOI <3

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 25 jun 2025, 00:00

Vjerovatno ce dolazak ovog veznog iz Holandije, zakljuciti ulazne transfere, jer za ovu Zekicevu formaciju, nama i ne treba vise igraca, popunjeni smo.

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 25 jun 2025, 00:01

GalileoGalilei je napisao/la:
24 jun 2025, 23:30
Jedva čekam da vas krenu piišati anonimusi, biće kao i sa Đorđevićem, Jovićem, malog Ristića omalovažavali od samog potpisa itd. Jattu zayebavali da se ganjao s lavovima, Mujkića malog da ga stari gura i da veze nema. Seljadija i nije navikla na drugačije, ne do bog podržati momka i zaželiti mu dobrodošlicu. Zamisli reakcije momka kad uđe na komentare, a tamo neke hablečine pišu svašta, a ne znaju deset igrača nabrojati.

Barca dovela Fayea iz Kustošije sunce ti poljubim, iz treće lige Hrvatske, pa najnormalnije se poželi sreća. Ebo li vas Tino Sven Sušići, Vrančići, Ikande i slični kapitalci. Ebem onoga i ko izmisli tu riječ..

Sretno momčino!
U sridu :salut:

Najodvratniji narod i navijaci dokazali to nebrojno puta. Ne treba nam nijedan drugi dusman, sebi smo najveci.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 25 jun 2025, 00:02

Inace klub iz kojeg pejovic dolazi je osnovan 2019, po tmu vrijede 400k. Ovo zasigurno niko nije ni skautirao ni pratio, da barem ima 17 pa bih razumio dovodjenje.
Menadzerstvo je zavrsilo ovaj transfer ali mu svakako zelim da bude bolji od celika i gojkovica zajedno.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 jun 2025, 00:03

jurisicduska je napisao/la:
24 jun 2025, 23:27
Lucas je napisao/la:
24 jun 2025, 23:19
Evo, Samir Zeljković slobodan igrac. Nek vrate momka, dobijes kvalitetnog igraca za dvije pozicije.
Eh samo nam još to treba.
A sta fali Samiru?Mislim nije bitno nece se vracati ali momak je top igrac.U Velezu odlican,presao kod nas,prvu utakmicu u Gruziji pokidao,za drugu nista nije kriv
Dodje Rozman sa svojim fix idejama i otjera momka na pravdi Boga,ode u Srbiju i to jako dobar
Da nam je bar on ostao umjesto Anicica,Julardzije,Matanovica i slicno ali eto mag na klupi kojem predzadnji Zeljo s najgorim timom u historiji zabije 3 komada bolje je znao

Za ovog momka nemam sta reci.Imao si Matanovica koji je bio u kristalni 11 u njihovoj premijer ligi pa nesto najgore kod nas,Djurickovica koji je eto bio neki prosjek i Bubanju koji nije dosao direktno iz njihove lige ali eto poceo i prodao se,zvijer.
Njihova druga liga je amaterizam i to provjereno znam.Kakav ce biti kod nas vidjet cemo.Kazu da su ga pratili godinu dana,zasto bi trazili pojacanje u drugoj crnogorskoj ligi to isto ne znam.Moze biti najbolji na kraju a moze nas oderati obzirom da je ugovor na 3 godine

Borbenost ce sigurno pokazati,kvalitet da li ima vidjet cemo.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 jun 2025, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 jun 2025, 00:03

Jedva čekam da vas krenu piišati anonimusi, biće kao i sa Đorđevićem, Jovićem, malog Ristića omalovažavali od samog potpisa itd. Jattu zayebavali da se ganjao s lavovima, Mujkića malog da ga stari gura i da veze nema. Seljadija i nije navikla na drugačije, ne do bog podržati momka i zaželiti mu dobrodošlicu. Zamisli reakcije momka kad uđe na komentare, a tamo neke hablečine pišu svašta, a ne znaju deset igrača nabrojati.

Barca dovela Fayea iz Kustošije sunce ti poljubim, iz treće lige Hrvatske, pa najnormalnije se poželi sreća. Ebo li vas Tino Sven Sušići, Vrančići, Ikande i slični kapitalci. Ebem onoga i ko izmisli tu riječ..

Sretno momčino!
Sve igračine što si nabrojao, i Jatta i Ristic, Jovic, zaboravio si tvog Butića što si najavljivao da ce prepišati ligu :urnebes: :urnebes:
Kako završismo 20 bodova od titule sa takvim dream teamom :mrgreen:
E jesi i glup, nema šta...

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 25 jun 2025, 00:05

Samo cu pljuvace zamoliti da mi napisu sve dolaske/odlaske Zrinjskog i Borca za sada ovo ljeto. Toliko.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 jun 2025, 00:05

GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
25 jun 2025, 00:01

Sretno momčino!
U sridu :salut:

Najodvratniji narod i navijaci dokazali to nebrojno puta. Ne treba nam nijedan drugi dusman, sebi smo najveci.
Ma brate ovi degeni i ne dolaze na tekme i pola ih je navijači plave fekalije,nije ni fer ni ljudski prema momku odakle god da dolazi,Pejoviću dobrodošao :bih:

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 25 jun 2025, 00:08

keli je napisao/la:
25 jun 2025, 00:05
Samo cu pljuvace zamoliti da mi napisu sve dolaske/odlaske Zrinjskog i Borca za sada ovo ljeto. Toliko.
Samo cu Kelija zamolit da mi napise bodove Borca i Zrinjskog u odnosu na Sarajevo,samo cu Kelija zamolit da mi napise uspjehe Borca i Zrinjskog zadnje 2 god u evropi,samo cu Kelija zamoliti da mi iznese koliko su to zaradili od transfera Borac i Zrinjski u odnosu na Sarajevo

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 25 jun 2025, 00:11

mirzatele je napisao/la:
25 jun 2025, 00:03

Sretno momčino!
Sve igračine što si nabrojao, i Jatta i Ristic, Jovic, zaboravio si tvog Butića što si najavljivao da ce prepišati ligu :urnebes: :urnebes:
Znaš ti zbog čega smo završili s tim zaostatkom klošaru.
bem ti rusta ofucanu

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 jun 2025, 00:13

strahmeipomisliti je napisao/la:
25 jun 2025, 00:08
keli je napisao/la:
25 jun 2025, 00:05
Samo cu Kelija zamolit da mi napise bodove Borca i Zrinjskog u odnosu na Sarajevo,samo cu Kelija zamolit da mi napise uspjehe Borca i Zrinjskog zadnje 2 god u evropi,samo cu Kelija zamoliti da mi iznese koliko su to zaradili od transfera Borac i Zrinjski u odnosu na Sarajevo
Samo plava fekalija može porediti bodove Sarajeva sa lopovima koje imaju debelu pomoć saveza i sudija,fuj
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 25 jun 2025, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 25 jun 2025, 00:13

Alen Grgić slobodan igrač… samo kažem
SARAJEVO SIAMO NOI <3

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 jun 2025, 00:17

25 jun 2025, 00:11
mirzatele je napisao/la:
25 jun 2025, 00:03

Sretno momčino!
Znaš ti zbog čega smo završili s tim zaostatkom klošaru.
bem ti rusta ofucanu
Sudije, Vico ko i Zrinjskom :mrgreen:

Bez spoilera ti yebem seku i mamu.

samoFKS
Kontakt:

Post Postao/la samoFKS » 25 jun 2025, 00:27

Ako mi sta ide na **** onda je to lazno moralisanje i guranje pozitive na silu.

Kad valja, valja. Kad ne valja, ne valja.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 25 jun 2025, 00:31

Ovaj skladistar sto brani za Auckland bi glat bio najbolji golman lige da dodje ovdje 😂

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 jun 2025, 00:32

Majke mi,vi ste jos ludji sto ovim istm ublehama odgovarate i pricate uopste sa njima,pa od 100 postova 100 im je pljuvanje igraca,kluba i svega sto ima veze sa nama,po izenje ih je uopste citirati. Ono sto ih najvise boli sto svakog za njih boli k o sto se nista ne pitaju niti ce se pitati a jos draze sto mogu k svirat a nista nece promijeniti jer nisi bitni,nek gledaju i dalje i pljuju.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 jun 2025, 00:37

hordasDoboj je napisao/la:
24 jun 2025, 23:35
moreno123 je napisao/la:
24 jun 2025, 23:06
Kada nemamo sportskog direktora, ko uopste nalazi ove igrace za nas? Da li je to neka agencija i kako je ike agencije?
Toni Bilandzic, Nenad Sarcevic, Jasmin Osmanovic. Ako nije bilo promjena, bio je tu i Nemanja Tesic sad je skaut za Venezia FC.

https://www.kli.x.ba/sport/nogomet/sara ... /240418017
Laterme je sportski,Isanovic rekao u podcastu da se on sve pita i da bez njega nema potpisa,eto onako reda radi kad se lupa da nemamo sportskog.

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 25 jun 2025, 00:46

Zasto mi nemamo sd?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 jun 2025, 00:47

Inace kao i uvijek necu podrzat dovodjenje igraca iz CG posebno u godinama kao ovaj 22 ili Djurickovic, Sretno momku al cisto sumnjam da ce nam podici kvalitet

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 25 jun 2025, 01:04

samoFKS je napisao/la:
25 jun 2025, 00:27
Ako mi sta ide na **** onda je to lazno moralisanje i guranje pozitive na silu.

Kad valja, valja. Kad ne valja, ne valja.
To samo na forumu ima, zna se na koševu kakvo je stanje, pogotovo zadnju polusezonu kad nisi imao 5-6 dobrih utakmica.
Ovdje preovladava dijaspora svakako. Čak i iskrene optimiste razumijem, treba furati pozitivu ali ovo je preseravanje.
Jaki smo, ali do jula trebamo minimalno 2 provjerene zvijeri, u protivnom ćemo gledati vjerovatno identičnu sezonu. Red je i iskeširati neke pare.
Ako ćemo gledati samo na sudije i kriminal, onda nismo trebali nikoga dovesti.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.