Uhvatila te opasno neka negativa ovih dana ...ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:58Takticki uzasno, igracki jos gore. Ali pripremna je, meni nebitnojohntravolta123 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:51Zna li ko kako bi ovo moglo takticki izgledat ja nemam neke zamisli
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
3:4:1:2 bez Gulija interesantno.
A i ovo je neka kombinacija u drugom ce uci nadam se prvi tim.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Vrban kapiten znači da ga žele prodati. 

Od kojih finansija kad nam svaki igrac koji iole vrijedi jedva ceka prvu priliku da se ispali i da “osigura egzistenciju” a ti si kratak svake sezone ako nisi prvak bar 10 mil maraka. Na psihickok bazi te ubije utk protiv ovih klauna da ne mozes sebi doci 20 dana iducih i da jedva cekas da pobjegnes. Rozman uteko glavom bez obzira, ZZ vjerujem da je razmisljao isto ali eto hvala Allahu ostao pa cemo vidjet na sta ce izac.Noke995 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:01Svakom svoje brate, najveća pobjeda je da napraviš takvu ekipu da i kad ti to sve rade zgadiš im fudbal.ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 jun 2025, 17:44Nikad ne dopustaj takvo razmisljanje, zato nam ovo i rade jer smo u liniji manjeg otpora.
Prvo pet godina da se vrati sve, pokrasti svaki trofej, korner, aut, faul, a onda maksimalno posteno za sve strane dok je lige i drzave!
E to treba da bude naša reakcija, a ne vraćati istom mjerom.
Ti klubovi svakako neće postojati kad ovo prođe.
Ja razmišljam na ovaj način.
Idemo dobiti NP.
Ovo je drugi tim.
U drugom poluvremenu ce uci treci.
U drugom poluvremenu ce uci treci.
Šta radi Durakovic u Sarajevu jos uvijek i jos u sastavu za prijateljsku tekmu. Ako ga niko nece na posudbu ili otkup, podebljat mu platu samo nek ne igra. Presvucite mu jednu na zapadu galerija stolicu i nek uziva.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Cekam neato pozitivno da se desijohntravolta123 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 19:00Uhvatila te opasno neka negativa ovih dana ...ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:58Takticki uzasno, igracki jos gore. Ali pripremna je, meni nebitnojohntravolta123 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:51Zna li ko kako bi ovo moglo takticki izgledat ja nemam neke zamisli
Hajde stari pazar Nova musterija..ocekujem dobro trcanje i precizno dodavanje i potajno nadanje za pobjedu. Imal ko da mi posalje u pp link za utakmicu hvala
Pazar izlazi u poprilično jakom sastavu. Početna ekipa bez stopera Rubežića je uglavnom tu, tako nemojte neke negative odmah prosipat.
Ima li neko link za tekmu da posalje?
Hvala
Hvala
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nemam obicaj ali sada jesam sigurnopjankesarajevo je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:59Sta je ba Senade jos ga nisi blokiro?
F.K. SARAJEVO
Ne valja ovo nista bgm

Brao Pazarci svaka cast
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
nema rockova uopšte, jel to znači da je bivši
- feniksptica
- Kontakt:
Jos nismo dali gol
Ćeraaaj dok je vrijeme
Ćeraaaj dok je vrijeme
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zekicu odlazi!!

Ovo za sada djeluje dobro.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fks74, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, johntravolta123, Vanja8, zagorski i 69 gostiju.