FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 30 jun 2025, 17:40

Ja sam za Tobeta ako je u konkurenciji.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 30 jun 2025, 17:43

osam je napisao/la:
30 jun 2025, 16:26
Noke995 je napisao/la:
30 jun 2025, 16:02
Moderator treba biti neko ko je na temi svakodnevno.
Znaci orden44 ili vendeta87
Jaka :urnebes:
MNON

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 jun 2025, 17:56

admin je napisao/la:
30 jun 2025, 15:30
Pendulum je napisao/la:
30 jun 2025, 15:24
Mogu li ja admina zamoliti da banuje psovače majki, djece, mrtvih i sl? Ne samo na ovoj temi nego i na temi Općenito.
Ma tesko druze… isto da zamolis da se izbace raja s Istoka koja psuje. Nije to tako lako na sportskom forumu. Vagaš uvijek izmedju onog sto je pristojno i onog sto je pravo ljudi koji dodju da gledaju utakmicu. Zamisli klub objavi da ko god opsuje na utakmici vise nece imati pravo da kupi kartu.
Koja glupost poredit ISTOK , sa forumom.. mozemo imat drugacije misljenje bit za i protiv, ponekad i reci popisam tog i tog igraca u revoltu jer je u datoj utakmici fulio sansu skrivio penal kriv za go itd itd.

To ti Admine sto si navijac bjednika, i sto ste u zabludi da nama Mirvic oravi dug boli nas neka stvar, kao i to sto ti dozvoljavas da se MIRVICU (vkaniku vecinskom kluba) psuje djete jer eto ti si neko ko zna da on ulaze tudje pare i da sve sto ulaze stavlja na dug kluba.. NARAVNO NEMAS DOKAZE I NETREBAS DA SE VIDIS TIM.

Idi tamo svojim ojebinana sa aneksa i ugasi im temu jer ja predvidjam da ce im drzava uzet cumez

MIRVIC JE VLASNIK GLASACKI PRAVA I PREMA TOME ON TREBA DA BUDE ZASTICEN BILO KAKVIH SOVKI.

Direktor generalni kluba nije vlasnik kluba vec obicni radnik kao i onaj sto cisti wc kosi travu igraci itd. Njima se moze dopustit neka lagana sovka

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 jun 2025, 17:58

@PikachuSA
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 jun 2025, 18:09

Dajem glas za Vanju 8 ili onog sto mu je dedo bio u odboru kad JE FK SARAJEVO NASTAJALO, ko god bio da bio od ove dvoice 3 nika treba istjerat a oni znaju koja su..

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 30 jun 2025, 18:26

Vanja, gis, Najvecaradosti, lucky, keli

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 jun 2025, 18:31

Vanja definitivno nek bude moderator.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jun 2025, 18:41

Vanja ,jurisicduska.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 30 jun 2025, 18:44

Za one koji su pitali gdje je Guliashvili;

slika

Neka je rahmet duši Vahidinovoj.

edgarallanpoe04
Kontakt:

Post Postao/la edgarallanpoe04 » 30 jun 2025, 18:49

Posto se vec vide otprilike favoriti, moj uzi izbor bi na osnovu toga bio @Vanja88 i @H8Z7 zajedno, al ja bi iskreno dodao @jurisicduska kao kandidata iako ima prenose. S tim da bi apelirao da se ne banuje toliko lagano, samo nakon ponovljenih prekrsaja i ignorisanja upozorenja.

DadoElazar
Kontakt:

Post Postao/la DadoElazar » 30 jun 2025, 18:53

Žao mi je što se kao nenavijac petljam u interne stvari oko moderacije ali mogu dati par savjeta kako se regulise javni prostor u komentarima pogotovo na ovakvom i sličnim pdf-ovima:
1. KULTURA KOMUNIKACIJE
Ne psovati i ne vrijđati druge korisnike, ni direktno ni kroz aluzije.
Izraziti neslaganje, ali bez vrijeđanja – kritika je poželjna, ali neka bude argumentovana.

Ne koristiti govor mržnje – zabranjeno je vrijeđanje po osnovu nacionalnosti, vjere, rase, spola, seksualne orijentacije ili bilo čega ličnog.
Bez vulgarnih nadimaka za klubove, igrače ili članove – “žvaljo”, “govedo”, “seljačina” i sl. nije poželjno.

2. TEMATSKI RED
Držati se teme – razgovor o FK Sarajevo treba da ostane u fokusu.
Za off-topic postoji posebno mjesto – ne zatrpavati raspravu ličnim anegdotama ili politikom.
Ako želiš pokrenuti novu temu (npr. historija kluba, navijači, transferi) – koristiti za to odgovarajući podforum ili temu.

3. NAVIJAČKE RASPRAVE
PDF FK Sarajevo je prvenstveno za navijače Sarajeva – svi su dobrodošli, ali provokacije se ne tolerišu.
Gosti iz drugih tabora (Želje, Zrinjskog, Borca, itd.) su dobrodošli ako se ponašaju kulturno. Trolanje = brisanje.

4. ZABRANITI
Objavljivanje lažnih informacija, teorija zavjere, izmišljenih transfera i "imam info iz svlačionice" bez izvora.
Spam, reklame i ponavljanje istih poruka.
Korištenje više korisničkih naloga ("multici") radi provociranja ili podrške samom sebi.
Postavljanje slika, gifova i videa koji nemaju veze sa temom ili su uvredljivi.

Imajte u vidu da se radi o tematskom forumu, a ne o pijaci. Koliko sam mogao uočiti, vi ne diskutujete nego se svađate većinom. Sve rasprave van okvira kluba treba odmah sankcionisati. To je zloupotreba pdf-a.
Ovo se ne odnosi samo na ovaj pdf, nego je više poruka adminima temeljena iz iskustva medijacije.

Ako mislite da imate nekog takvog, imenujte ga na svakom pdf-u, osobito na premier liga aktualno, jer je ono sramota šta se iznosi.
Da čovjek ima vremena pa da pokrene prijave za iznošenje neistina, ondje bi svaki korisnik do sada imao najmanje pola godine odgojne jedinice miljacka.

Izvinite još jednom na upadu, neće se ponoviti.

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 30 jun 2025, 18:55

NazorUso je napisao/la:
30 jun 2025, 17:40
Ja sam za Tobeta ako je u konkurenciji.
Konacno neko normalan.

I da odmah banujemo sve ove sto pisu postove duze od 22 rijeci.
I admina bih banovo jer je strumf.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 30 jun 2025, 18:55

Vratite Yokohamu, pa se onda igrajte moderatora, i banujte ove sto im je svako ko pise drugacije ubaceni element.

A i ti admine ispade povodljiv, nalozisete a nisi ni provjerio momka.
A ja se dobro sjecam ko je pisao o šamaranjima u svlacionici, klanovoma, pijankama, bojkotima, i ko je uvijek iznosio prljavi ves.
Tako da biranje moderatora na ovaj nacin je besmisleno. Prvo trebate utvrditi za sta se dobija ban, pa onda imenovati nekoga.

Nije ovo oficijalni forum FK Sarajevo, ohanite.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 jun 2025, 18:57

Iskreno uposlenik kluba treba biti moderator, dakle Galileo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 30 jun 2025, 19:01

Pitar6785 je napisao/la:
30 jun 2025, 17:56
admin je napisao/la:
30 jun 2025, 15:30
Pendulum je napisao/la:
30 jun 2025, 15:24
Mogu li ja admina zamoliti da banuje psovače majki, djece, mrtvih i sl? Ne samo na ovoj temi nego i na temi Općenito.
Ma tesko druze… isto da zamolis da se izbace raja s Istoka koja psuje. Nije to tako lako na sportskom forumu. Vagaš uvijek izmedju onog sto je pristojno i onog sto je pravo ljudi koji dodju da gledaju utakmicu. Zamisli klub objavi da ko god opsuje na utakmici vise nece imati pravo da kupi kartu.
Koja glupost poredit ISTOK , sa forumom.. mozemo imat drugacije misljenje bit za i protiv, ponekad i reci popisam tog i tog igraca u revoltu jer je u datoj utakmici fulio sansu skrivio penal kriv za go itd itd.

To ti Admine sto si navijac bjednika, i sto ste u zabludi da nama Mirvic oravi dug boli nas neka stvar, kao i to sto ti dozvoljavas da se MIRVICU (vkaniku vecinskom kluba) psuje djete jer eto ti si neko ko zna da on ulaze tudje pare i da sve sto ulaze stavlja na dug kluba.. NARAVNO NEMAS DOKAZE I NETREBAS DA SE VIDIS TIM.

Idi tamo svojim ojebinana sa aneksa i ugasi im temu jer ja predvidjam da ce im drzava uzet cumez

MIRVIC JE VLASNIK GLASACKI PRAVA I PREMA TOME ON TREBA DA BUDE ZASTICEN BILO KAKVIH SOVKI.

Direktor generalni kluba nije vlasnik kluba vec obicni radnik kao i onaj sto cisti wc kosi travu igraci itd. Njima se moze dopustit neka lagana sovka
Daleko si najjaci lik :rol:

A istomisljenik ;-)
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 30 jun 2025, 19:07

Yebote platili Adminu iz kluba da vam baci spiku oko moderatora da se ne proca o tjeranju ubog poraza od Novog Pazara.

Dozovite se. :bih:

A sto se tice moderatora..ima ovdje neki advokat cini mi se...njega izaberite, kad te covjek banuje da ti usput i obrazlozi bez ljutnje
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 30 jun 2025, 19:07

Tobe za moderatora
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

edgarallanpoe04
Kontakt:

Post Postao/la edgarallanpoe04 » 30 jun 2025, 19:07

DadoElazar je napisao/la:
30 jun 2025, 18:53
Žao mi je što se kao nenavijac petljam u interne stvari oko moderacije ali mogu dati par savjeta kako se regulise javni prostor u komentarima pogotovo na ovakvom i sličnim pdf-ovima:
1. KULTURA KOMUNIKACIJE
Ne psovati i ne vrijđati druge korisnike, ni direktno ni kroz aluzije.
Izraziti neslaganje, ali bez vrijeđanja – kritika je poželjna, ali neka bude argumentovana.

Ne koristiti govor mržnje – zabranjeno je vrijeđanje po osnovu nacionalnosti, vjere, rase, spola, seksualne orijentacije ili bilo čega ličnog.
Bez vulgarnih nadimaka za klubove, igrače ili članove – “žvaljo”, “govedo”, “seljačina” i sl. nije poželjno.

2. TEMATSKI RED
Držati se teme – razgovor o FK Sarajevo treba da ostane u fokusu.
Za off-topic postoji posebno mjesto – ne zatrpavati raspravu ličnim anegdotama ili politikom.
Ako želiš pokrenuti novu temu (npr. historija kluba, navijači, transferi) – koristiti za to odgovarajući podforum ili temu.

3. NAVIJAČKE RASPRAVE
PDF FK Sarajevo je prvenstveno za navijače Sarajeva – svi su dobrodošli, ali provokacije se ne tolerišu.
Gosti iz drugih tabora (Želje, Zrinjskog, Borca, itd.) su dobrodošli ako se ponašaju kulturno. Trolanje = brisanje.

4. ZABRANITI
Objavljivanje lažnih informacija, teorija zavjere, izmišljenih transfera i "imam info iz svlačionice" bez izvora.
Spam, reklame i ponavljanje istih poruka.
Korištenje više korisničkih naloga ("multici") radi provociranja ili podrške samom sebi.
Postavljanje slika, gifova i videa koji nemaju veze sa temom ili su uvredljivi.

Imajte u vidu da se radi o tematskom forumu, a ne o pijaci. Koliko sam mogao uočiti, vi ne diskutujete nego se svađate većinom. Sve rasprave van okvira kluba treba odmah sankcionisati. To je zloupotreba pdf-a.
Ovo se ne odnosi samo na ovaj pdf, nego je više poruka adminima temeljena iz iskustva medijacije.

Ako mislite da imate nekog takvog, imenujte ga na svakom pdf-u, osobito na premier liga aktualno, jer je ono sramota šta se iznosi.
Da čovjek ima vremena pa da pokrene prijave za iznošenje neistina, ondje bi svaki korisnik do sada imao najmanje pola godine odgojne jedinice miljacka.

Izvinite još jednom na upadu, neće se ponoviti.
Sa svime se slazem osim sa prvim pravilom. Ja sam izrazito protiv velike moderacije, da moram pazit sta pisem da ne bi neku tratincicu uvrijedio i zbog tog pokupio ban. Nismo ovdje da drzimo politicke i naucne debate vec da se druzimo. Svi dobro znaju sta zasluzuje ban, da moras bit bas retard, da ne navodim sad primjere, a ima ih puno. Evo recimo ja cu se vrlo rado porjeckat sa @osam al obojica smo ovdje iz istog razloga zato sto zivimo za bordo, stvar je vrlo jednostavna i jasna.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 30 jun 2025, 19:08

tuitamo je napisao/la:
30 jun 2025, 15:40
Mene je strah pomisliti sta bi bio ako bi strahmepomisliti bio moderator
I samodakazeem i tuitamo i lobudaraczapamcenje
Raja zamislite strumf nam mod bude
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

edgarallanpoe04
Kontakt:

Post Postao/la edgarallanpoe04 » 30 jun 2025, 19:11

Surreal je napisao/la:
30 jun 2025, 18:57
Iskreno uposlenik kluba treba biti moderator, dakle Galileo
jako losa ideja, onaj ko je zaposlen u klubu zivi od kluba dakle zivi od trenutne uprave i moze biti pod pritiskom istih u kriticnim trenucima

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 16 gostiju.