FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

belosevic23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic23 » 02 jul 2025, 11:34

Kupresak u kakvoj je formi ne bih ga mijenjao ključ za ključ za mačka u vreći Bočkaja

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jul 2025, 11:34

Vi zivite u nekim iluzijama ja vam kazem da 3-4 igraca iz nase lige moraju biti kostur ekipe.Na njih dodajes kvalitetne strance,juniora nekog svejedno.Jakovljevic i Bilbija kod njih nisu dosli kao kapitalci.Kad budemo imali 4 takva u prvom sastavu stazom 2-3 godine barem bit ce mnogo lakse.Pa nije nama Adukor donio duplu krunu nego Merso,Rahman,Krle,Heba+borci(Lazic,Stanojevic)+nekoliko tvoje djece(Vladan,Mujakic,Pidro,Sabanovic)
Ono je nas najbolje slozen tim u historiji i s razlogom smo tada imali najuspjesniju sezonu u historiji.

Nikakve logike nema dovoditi prosjecnog stranca kvaliteta koji imas u osrednjem klubu nase lige.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 02 jul 2025, 11:36

Ne treba Kupresaka dirati
Momak se adaptirao,dozvao... igra odlicno a ovaj uopce nije jeftin da sjedi

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 jul 2025, 11:39

hazarder je napisao/la:
02 jul 2025, 11:33
Da su nam svi uposlenici kluba posvećeni k'o mosarajvo i pjanke mogli bi ligu prvaka napast dogodine.
Zato jer vam smeta kad neko nije saglasan sa vasim gluparijama tipa Bockaj? Ja samo komentarisem ono sto napisete ili dam svoje vidjenje, mada divim se cesto tvpjim postovima i znanjem. Nego daj nam reci kad je i koliko zadnji put Bockaj igro? Inace ovo za Bockaja sam napisao jer je nas veliki strucnjak za prepoznat mlade igrace i kvalitet Pantelija njega spomenuo.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 02 jul 2025, 11:43

mosarajvosa83 je napisao/la:
02 jul 2025, 11:39
hazarder je napisao/la:
Da su nam svi uposlenici kluba posvećeni k'o mosarajvo i pjanke mogli bi ligu prvaka napast dogodine.
Zato jer vam smeta kad neko nije saglasan sa vasim gluparijama tipa Bockaj? Ja samo komentarisem ono sto napisete ili dam svoje vidjenje, mada divim se cesto tvpjim postovima i znanjem.
Šalim se malo tebra nemoj haturit. Bočkaj je bivši fudbaler svakako samo me nasmiju ovi "bio veoma blizu Sarajeva" članci. Kontam da kad krene sezona napravimo nekih idealnih 11 od ovih što su "bili veoma blizu" pa uporedimo s onim što su došli. :D

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 02 jul 2025, 11:43

Herson je napisao/la:
02 jul 2025, 10:02
Nikakav iskorak oni nisu napravili.
Zrinski je danas igrački slabiji dva puta nego u sezoni kad su igrali grupnu fazu. Dovode raznorazne anonimuse i igrače koji su renoneom daleko ispod naših pojačanja, infrastruktura užasna i dalje, omladinski pogon lošiji od našeg itd. Gdje ti vidiš iskorak poslije silnih miliona od grupne faze? Gdje je Borac napravio iskorak poslije tih miliona? Pogledaj koje igrače su dovodili u ovom prelaznom roku i jedni i drugi. Ovdje bi haos nastao kada bi jedan od tih potpisao za Sarajevo.
Njihove grupne faze su plod raznoraznih okolnosti, sreće, Uefinog puta prvaka i jednim dijelom dobrog rada.
Napravili su sportski iskorak.Kakav smo mi iskorak napravili sem što se smijemo štrumfovima što smo eto ispred njih završili?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 jul 2025, 11:45

hazarder je napisao/la:
02 jul 2025, 11:43
mosarajvosa83 je napisao/la:
02 jul 2025, 11:39
hazarder je napisao/la:
Zato jer vam smeta kad neko nije saglasan sa vasim gluparijama tipa Bockaj? Ja samo komentarisem ono sto napisete ili dam svoje vidjenje, mada divim se cesto tvpjim postovima i znanjem.
Šalim se malo tebra nemoj haturit. Bočkaj je bivši fudbaler svakako samo me nasmiju ovi "bio veoma blizu Sarajeva" članci. Kontam da kad krene sezona napravimo nekih idealnih 11 od ovih što su "bili veoma blizu" pa uporedimo s onim što su došli. :D
Zato jer ovdje placu kako smo bolnica,imamo Zadru itd a prizivaju Bockaja,mada upravu si,samo se treba sprdat ovdje.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 jul 2025, 11:47

SamoDaKazeem je napisao/la:
02 jul 2025, 11:43
Herson je napisao/la:
02 jul 2025, 10:02
Nikakav iskorak oni nisu napravili.
Zrinski je danas igrački slabiji dva puta nego u sezoni kad su igrali grupnu fazu. Dovode raznorazne anonimuse i igrače koji su renoneom daleko ispod naših pojačanja, infrastruktura užasna i dalje, omladinski pogon lošiji od našeg itd. Gdje ti vidiš iskorak poslije silnih miliona od grupne faze? Gdje je Borac napravio iskorak poslije tih miliona? Pogledaj koje igrače su dovodili u ovom prelaznom roku i jedni i drugi. Ovdje bi haos nastao kada bi jedan od tih potpisao za Sarajevo.
Njihove grupne faze su plod raznoraznih okolnosti, sreće, Uefinog puta prvaka i jednim dijelom dobrog rada.
Napravili su sportski iskorak.Kakav smo mi iskorak napravili sem što se smijemo štrumfovima što smo eto ispred njih završili?
Sva sreca neces jos dugo kad dodje novi admin :rol: Uzeli smo par titula o igrali par playoffova eto onako na prvu . Napisi sta pozotivno o klubu nasem i onda umri slobodno.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 02 jul 2025, 11:48

Evo Varaždin ti uzme igrača,a interesantno je kako se vjeruje medijima kad nešto pišu u korist Sarajeva,a kad nije tako, e onda su neistine,gluposti,lupanja itd.

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 02 jul 2025, 11:52

jurisicduska je napisao/la:
02 jul 2025, 10:15
Od toliko napisanog može se sumirati ukratko :

Mi imamo najkvalitetniju ekipu u ligi ali ipak nedovoljno kvalitetnu da osvoji trofej uz sve neregularnosti koje se desavaju.

Cilj kluba treba biti da napravi ekipu koja uprkos tome na terenu može svakog pobijediti a trenutno to nemamo. Naša finansijska stabilnost dozvoljava pravljenje takve ekipe i sigurno bi polučila još veći priliv novca.

Poenta je uložiti dodatne pare kako bi kvalitet naše ekipe u odnosu na druge bio vidan i osjetan te kako bi uprkos suđenjima, podmetanjima i svemu ostalom bili legitiman kandidat za osvajanje titule.

To se treba dogoditi u skorijoj budućnosti jer ako Borac i Zrinjski budu igrali grupne faze približit će nam se finansijski a onda će biti teze i skuplje napraviti kvalitetniju ekipu na prethodno opisan način.

U svakoj liniji jedan igrač sa godišnjom platom 500.000 eura bi to donio to je 2 miliona eura ili sa porezima 3. Dakle neka 4 igrača koja bi svakako kasnije bila naplativa i naravno zadržavanje postojećeg kadra.
Koji bolan najkvalitetniji tim?, ljudi zavrsili sezonu sa 17 i 15 bodova vise od nas. Uz sve sudijske zavrzlame i pljacke, da imas bolju ekipu razlika bi u par bodova a ne dvocifrena.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jul 2025, 11:56

Hahahah ma ja, bockaj gluparija a sta je da onim stoperom sto su suze lili Crvena Zvezda i Partizan, i jos "nekoliko evropskih" klubova, platili ga sa menadzerskim provizijama 100k ? Jel igra bar za u19?
On je dobar jel a bočkaj nije?
Nogiranje Hamze iz kluba je dobar potez a onda lutanje da Butićima, gordozijanijima i slicnima nije ...

A ovi sto bi da odluče ko je a ko nije navijač Sarajeva, vazda momgu se sageti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jul 2025, 11:58

Hamza se mora vratiti vec naredno ljeto ako bude sanse za to.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jul 2025, 11:59

Koju najbolju ekipu u ligi? Po cemu? Po tome kako se hvale poluigrači sa manjim motoričkim sposobnostima od prosjecnog forumasa? Pa Jatta u ekipi izgleda ko Paul Pogba u prajmu jbt eto kakvu ekipu imamo...
NajvecaRadosti je napisao/la:
02 jul 2025, 11:58
Pa jedino ako bas nije ludo zavolio Sarajevo, pa da se vrati odakle su ga ko kera nogirali.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 jul 2025, 12:02

Ne znam kako se zove poremećaj nenormalne želje za vraćanjem bivših igrača. Doslovno trebaš napredovati, dovesti boljeg od Hamze.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 02 jul 2025, 12:05

sta sad? Jesmo li Hamzu otjerali ko kera, ili je covjek otisao za jacim ugovorom?

jedni jedno, drugi drugo?! :crazy:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jul 2025, 12:06

Surreal je napisao/la:
02 jul 2025, 12:02
Ne znam kako se zove poremećaj nenormalne želje za vraćanjem bivših igrača. Doslovno trebaš napredovati, dovesti boljeg od Hamze.
Vama jedan frajer ovdje pomutio mozak sa tom iluzijom da je svaki bivsi igrac los i sad svi to lupate,niste normalni.
Citav svijet to radi,CZ,Dinamo,Partizan ali mi ne trebamo.

Ne mozes dovesti bolje,daj mi radije provjerenog igraca kojeg znam koliko moze nego Achrife nekakve,Burlamaqui i slicno sto se provlaci.Ali jok to je vama ekstra ali momak koji zna igrati i 100% voli klub ne treba
Ublehe pljuvale Hamzu a za Avramovskim mrtvim plakali,boze sacuvaj
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 jul 2025, 12:06

Pantelija je napisao/la:
02 jul 2025, 11:56
Hahahah ma ja, bockaj gluparija a sta je da onim stoperom sto su suze lili Crvena Zvezda i Partizan, i jos "nekoliko evropskih" klubova, platili ga sa menadzerskim provizijama 100k ? Jel igra bar za u19?
On je dobar jel a bočkaj nije?
Nogiranje Hamze iz kluba je dobar potez a onda lutanje da Butićima, gordozijanijima i slicnima nije ...

A ovi sto bi da odluče ko je a ko nije navijač Sarajeva, vazda momgu se sageti
Ovako je ovaj Jattu prepoznao i jos neke igrace iz nase akademije, samo kontru tjerat velikom magu iz Sabrine ere haha

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 jul 2025, 12:08

Pantelija je napisao/la:
02 jul 2025, 11:59
Koju najbolju ekipu u ligi? Po cemu? Po tome kako se hvale poluigrači sa manjim motoričkim sposobnostima od prosjecnog forumasa? Pa Jatta u ekipi izgleda ko Paul Pogba u prajmu jbt eto kakvu ekipu imamo...
Pa jedino ako bas nije ludo zavolio Sarajevo, pa da se vrati odakle su ga ko kera nogirali.
Zamisli da ti ovaj vodi klub i da ocjenjuje igrace,kakve nebuloze sta je ovo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 jul 2025, 12:26

Hamzu nogirali :crazy: :crazy: :crazy:
Covjek otisao da se osigura financijski za 2 zivota i dobro mu je tamo

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 02 jul 2025, 12:36

Zna li iko šta je bilo sa onom saradnjom sa NK Romari Vitez, znam da je bilo objavljeno al izgleda nista od toga..sta je sa ovim kapitenom Zrinjskog Ignatkov cini mi se sto je dosao kod nas, jel se mogao gurati umjesto Djurica iz Zvijezde 09 ili ovog Ace Pejovića

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, bordobijeli, broj6, mire971, nedimmmm1337, Rodman, Tatamata1946 i 53 gosta.