FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 jul 2025, 12:41

Pantelija je napisao/la:
02 jul 2025, 11:06
Jesu im sudije i u evropi pomogle? Da ih i tu beus nije gurao? Da nije nas uefa nanisanila pa smo ispadali od šklj ekipa?
Šuplja priča.
I opet, imas 4 godine dande zastitits u savezu, ne es ili ne znas. I onda kukas....

Evo samo za Bočkaja, dok mi zijevamo igrač potpiše.
Bočkaja su nama nudili, ali evo realno, šta će nam?
Na njegovoj poziciji imaš Kuprešaka, Durakovića, a veoma često na beku nam igraju i Jović i Mujkić, čak je i Francis znao ući na LWB ako smo u zaostatku nakon prvih 45 min.
Malo smo kontradiktorni, ne valja nam Marokanac jer je zadnja 3 mjeseca bio van sastava( okej, kasnije je bilo s ovim za ljekarski, ali i prije toga se to potenciralo ), a kukamo za Petrom koji je u zadnjih godinu dana odigrao cijelih 45 minuta fudbala.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jul 2025, 12:44

Kako ide istok.
Ima li jos karti. :?:

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 02 jul 2025, 12:46

mosarajvosa83 je napisao/la:
02 jul 2025, 12:06
Pantelija je napisao/la:
02 jul 2025, 11:56
Hahahah ma ja, bockaj gluparija a sta je da onim stoperom sto su suze lili Crvena Zvezda i Partizan, i jos "nekoliko evropskih" klubova, platili ga sa menadzerskim provizijama 100k ? Jel igra bar za u19?
On je dobar jel a bočkaj nije?
Nogiranje Hamze iz kluba je dobar potez a onda lutanje da Butićima, gordozijanijima i slicnima nije ...

A ovi sto bi da odluče ko je a ko nije navijač Sarajeva, vazda momgu se sageti
Ovako je ovaj Jattu prepoznao i jos neke igrace iz nase akademije, samo kontru tjerat velikom magu iz Sabrine ere haha
Ja sam se nadao da će skupa sa Alajmovićem njegove duboke analize da odu prema Banovićima, ali ipak ostade Sabrina vedeta.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jul 2025, 12:55

Kada nema nista se za reci, kreće na lični obračun hahaha
Da, Hamzi je rečeno tribine ili turska.
Sta je problem?
Jel to Hamza laže? Momak koji je htio da ostane u Sarajevu?

Ili cete da branite upravu i za ovo? Hahahaha
Sta kaze, pita se Zekic a odvedu hamzu i dovode slabije igrace (vise njih).... Zekic se ograničeno pita, onaj stoper mu dosao na trening i samo ga poslao dalje kad je vidio sta su doveli.

Cvilite ko kujice kakve, pokusavate prikazati da se sve radi kako treba al eto neko nam ne da.... Al u kur.cu
cuj Hamza otidao da se obezbjedi za dva zivota u drugu tursku ligu ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jul 2025, 13:01

amypitar je napisao/la:
02 jul 2025, 12:44
Kako ide istok.
Ja htio online da kupim al nema jos u prodaji . A najavili u
12 h.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 02 jul 2025, 13:07

Pantelija je napisao/la:
02 jul 2025, 11:56
Hahahah ma ja, bockaj gluparija a sta je da onim stoperom sto su suze lili Crvena Zvezda i Partizan, i jos "nekoliko evropskih" klubova, platili ga sa menadzerskim provizijama 100k ? Jel igra bar za u19?
On je dobar jel a bočkaj nije?
Nije problem kod tog momka kvalitet koliko glava. Momak je jednostavno kreten koji je u gradu našao neke druge stvari mimo lopte, i tako je sam sebi kriv što ni na treninzima ne igra kad se podijele na skraćenom terenu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 jul 2025, 13:13

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
02 jul 2025, 12:41
Pantelija je napisao/la:
Jesu im sudije i u evropi pomogle? Da ih i tu beus nije gurao? Da nije nas uefa nanisanila pa smo ispadali od šklj ekipa?
Šuplja priča.
I opet, imas 4 godine dande zastitits u savezu, ne es ili ne znas. I onda kukas....

Na njegovoj poziciji imaš Kuprešaka, Durakovića, a veoma često na beku nam igraju i Jović i Mujkić, čak je i Francis znao ući na LWB ako smo u zaostatku nakon prvih 45 min.
Malo smo kontradiktorni, ne valja nam Marokanac jer je zadnja 3 mjeseca bio van sastava( okej, kasnije je bilo s ovim za ljekarski, ali i prije toga se to potenciralo ), a kukamo za Petrom koji je u zadnjih godinu dana odigrao cijelih 45 minuta fudbala.
Duraković nije ni za Pofalićkog
ISTINA ZA VEDRANA!

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 02 jul 2025, 13:16

Pantelija je napisao/la:
02 jul 2025, 12:55
Sta je problem?

Sta kaze, pita se Zekic a odvedu hamzu i dovode slabije igrace (vise njih).... Zekic se ograničeno pita, onaj stoper mu dosao na trening i samo ga poslao dalje kad je vidio sta su doveli.

Cvilite ko kujice kakve, pokusavate prikazati da se sve radi kako treba al eto neko nam ne da.... Al u kur.cu
Ne kažem ja da laže Hamza, nego da ti lažeš.
Taj stoper da je takav kako pričaš ne bi ga poveo sad na pripreme vjerovatno.
Popljuvao si dolazak Mujkića pa ispade dobar, pljuvao si i po Jatti i Joviću i Đorđeviću po ispadoše dobri. Turkeša si dizao u nebo kako je fenomenalan igrač a on trnokop obični, tako da su tvoje prognoze goli khurac i dokazuju da samo laprdaš bezveze jer su ti nogirali direktoricu a i tebe skupa s njom

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 jul 2025, 13:19

Lecler je napisao/la:
02 jul 2025, 13:13
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
02 jul 2025, 12:41
Pantelija je napisao/la:
Šuplja priča.

Duraković nije ni za Pofalićkog
Pa pazi, nije toliko loš, za rotacije može proći za sad, jer mislim da je Kuprešak zaslužio prvih 11. Ako ostane, neka ga tu, nek se bori za mjesto.
Isto tako, meni je Hamza gotivan, ali nećemo sad ni od njega praviti Ronalda iz primea.
Okej, čak i Zeka kaže da žali za njim, takav tip igrača nam je falio ovih godinu dana, sve do dolaska Mlinarića. Ali također kad vidiš da taj isti Hamza nije pola godine zabio gola u drugoj Turskoj ligi, iskreno, zapitaš se neke stvari.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 02 jul 2025, 13:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 02 jul 2025, 13:20

tesko da ne hejtas mjesto s kojeg si "otjeran" jos ako mislis da si 100% ispravan ne cude me reakcije Pantelije. Tacno se moze po njegovom pisanju vidjeti promjena od prije i poslije. Od jednog od boljih forumasa do onih malo slabiji i s tendencijom pada. A sve radi subjektivnosti.

ps: durakovic los, losije od njegove igre je njegovo gubljenje kontrole, i skoro u svakoj utakmcii bespotrebne rasprave sa suigracima, gdje je ko trebao stajati, kako reagovati. Rezultat, gubitak koncentracije, smanjen fokus i narusavanje odnosa sa suigracima. jes jednako, glup igrac.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 jul 2025, 13:31

pitara je napisao/la:
02 jul 2025, 13:16
Pantelija je napisao/la:
02 jul 2025, 12:55
Sta je problem?

Ne kažem ja da laže Hamza, nego da ti lažeš.
Taj stoper da je takav kako pričaš ne bi ga poveo sad na pripreme vjerovatno.
Popljuvao si dolazak Mujkića pa ispade dobar, pljuvao si i po Jatti i Joviću i Đorđeviću po ispadoše dobri. Turkeša si dizao u nebo kako je fenomenalan igrač a on trnokop obični, tako da su tvoje prognoze goli khurac i dokazuju da samo laprdaš bezveze jer su ti nogirali direktoricu a i tebe skupa s njom
Ma pusti strucnjaka, skaut nema sta nije u sve se razumije
Eno u Alajmovica se kleo u Banovicima zavrsio, koga god ovaj popljuje znaj da je dobar i da ce biti od njeg nesto

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jul 2025, 13:34

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
02 jul 2025, 13:20
tesko da ne hejtas mjesto s kojeg si "otjeran" jos ako mislis da si 100% ispravan ne cude me reakcije Pantelije. Tacno se moze po njegovom pisanju vidjeti promjena od prije i poslije. Od jednog od boljih forumasa do onih malo slabiji i s tendencijom pada. A sve radi subjektivnosti.

ps: durakovic los, losije od njegove igre je njegovo gubljenje kontrole, i skoro u svakoj utakmcii bespotrebne rasprave sa suigracima, gdje je ko trebao stajati, kako reagovati. Rezultat, gubitak koncentracije, smanjen fokus i narusavanje odnosa sa suigracima. jes jednako, glup igrac.
Lijepo bi bilo da svoje frustracije lijeci negdje drugo a ne da smara nas ovdje po forumu. Nek gleda Dextera i odmara mozak umjesto sto ovdje nas umara svojim izljevima frustracija.
You are someone else I am still right here

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 02 jul 2025, 13:44

al dijaspora sto uzima karte :D

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 02 jul 2025, 13:51

Izašao na pauzu na baušteli, pa se vratio da pametuje. Bayernova skauting služba te čeka..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jul 2025, 13:52

EastMadness je napisao/la:
02 jul 2025, 13:44
al dijaspora sto uzima karte :D
Ode istok sad pa sad.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 02 jul 2025, 13:53

Jos 40 istoka ostalo

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jul 2025, 13:59

GalileoGalilei je napisao/la:
02 jul 2025, 13:51
Izašao na pauzu na baušteli, pa se vratio da pametuje. Bayernova skauting služba te čeka..
Naravno. Daju mi 5 min da virnem u telefon i da pohvalim -80 bodova u par sezona...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 02 jul 2025, 14:06

kad ono pocne furati anamo onih furku.. to smo mi. Nek sve propadne da mogu reci, jesam vam reko.

a nije sramota sa svim parama, sredstvima, titulom, kvaifkacijom za ligu prvaka doci dogodine do dna.. valja i to znati, nema sta. Menadzment za izucavanja..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jul 2025, 14:07

GalileoGalilei je napisao/la:
02 jul 2025, 13:51
Zvali ga iz La Masije on rekao samo Akademija :mrgreen:
You are someone else I am still right here

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 02 jul 2025, 14:12

bordobijeli je napisao/la:
02 jul 2025, 13:01
amypitar je napisao/la:
02 jul 2025, 12:44
Kako ide istok.
Ja htio online da kupim al nema jos u prodaji . A najavili u
12 h.
I ja evo sad udje nema nikako karti ...
Zna li neko kad ce ubacit ove online u sistem ?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Hajdeee, mire971, muhamedhulk, nedimmmm1337 i 51 gost.