FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čestitam i ja moderatorima i želim od srca da budu što više besposleni.
Opet priča kako ne možeš zadržat' igrača pod ugovorom ako mu neko veću platu ponudi. Najbolje onda da neke volonterske ugovore skontamo jer ovi trenutni nemaju smisla ni pravno ni moralno. 
Meni više logike ima priča da +500.000 eura ljepše izgleda u finansijskom izvještaju koji na kraju godine prilažeš investitorima.

Meni više logike ima priča da +500.000 eura ljepše izgleda u finansijskom izvještaju koji na kraju godine prilažeš investitorima.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Novi moderator mora da se snimi kako pjeva nesto od jale brata.
-
- Kontakt:
I meni je zao Bege ako ode ali sta ako momak ne zeli da produzi saradnju ?
Onda da sljedece godine ide za dž ?
Onda da sljedece godine ide za dž ?
-
- Kontakt:
Gledam zrinjski-željezničar odlican igrac ovaj Burey sto je dosso iz igmana u zrinjski.
Tako je Boki, primjer je Lulić koji je pred kraj sezone bio goli qrac.boki86 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 20:55A ako covjek hoce da ide? Ne znam koliko kod nas ima platu, ali tamo ce sigurno imati 2,3 puta vise. Bolje ga prodati nego da ostane ovdje i bude nezadovoljan, to je joos goreNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 20:48Pa nismo mi Vrbanjusa druze.Imas ugovor koji si potpisao,ljuti se koliko hoces samo sebe mozes syebati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 20:43
Nije to bas tako lako,zabraniti nekom da ode ako on to hoce npr gdje mu nude 3 puta vise i pare za transfer,ja bih najsretniji bio da nam niko nece igrace. Odlazak Beganovica bi bila orava steta u svakom pogledu jbga al svi trce za parama na danasnjem vaktu. 500k eura je malo za njega al hajd.
Kad bi to tako lako bilo u fudbalu
Pustit ga sad za ove pare je kao sto kazu kolege amaterski.
Osim ako nemaju odma isti dan znaci isti sat spremnu zamjenu barem istog kvaliteta-a nemaju.
Ne radi se ovdje samo o njemu vec o kontinuitetu
- robertkosar
- Kontakt:
Hvala druzeH8Z7 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 19:45Subota protiv Vukovararobertkosar je napisao/la: ↑02 jul 2025, 19:35Pozdrav za drustvo u cosku. Mozel jedno pitanje? Kada igramo sljedecu prijateljsku utakmicu
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Samo sto je stranac, Engleska nije vise u EU.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:13Gledam zrinjski-željezničar odlican igrac ovaj Burey sto je dosso iz igmana u zrinjski.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Lulic na posudbi bio nije imao ugovor ,nikakve slicnosti on i Beganovic.fks74 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:18Tako je Boki, primjer je Lulić koji je pred kraj sezone bio goli qrac.boki86 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 20:55A ako covjek hoce da ide? Ne znam koliko kod nas ima platu, ali tamo ce sigurno imati 2,3 puta vise. Bolje ga prodati nego da ostane ovdje i bude nezadovoljan, to je joos goreNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 20:48
Pa nismo mi Vrbanjusa druze.Imas ugovor koji si potpisao,ljuti se koliko hoces samo sebe mozes syebati.
Osim ako nemaju odma isti dan znaci isti sat spremnu zamjenu barem istog kvaliteta-a nemaju.
Ima, ako igrač ne želi ostati igrat će preko qrca. Zato je to isto kao Lulić jer je znao da odlazi.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:22Lulic na posudbi bio nije imao ugovor ,nikakve slicnosti on i Beganovic.
Ne idu u lošije klubove za manje pare pa da se išćuđavaš. Zašto bi neko ovdje igrao za 10.000€ kad negdje drugo može uzimati 25.000€? Koja je tvoja logika u svemu tome?hazarder je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:03Opet priča kako ne možeš zadržat' igrača pod ugovorom ako mu neko veću platu ponudi. Najbolje onda da neke volonterske ugovore skontamo jer ovi trenutni nemaju smisla ni pravno ni moralno.
Igrači masovno napuštaju klubove Liga petice i idu u Arabiju i Kinu, a ti se ibretiš što neko ima želju da ide iz bh lige.
Sa konja na magarca bukvalno. Želi ga Hajduk ne Roma.boki86 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 20:55A ako covjek hoce da ide? Ne znam koliko kod nas ima platu, ali tamo ce sigurno imati 2,3 puta vise. Bolje ga prodati nego da ostane ovdje i bude nezadovoljan, to je joos goreNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 20:48Pa nismo mi Vrbanjusa druze.Imas ugovor koji si potpisao,ljuti se koliko hoces samo sebe mozes syebati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 20:43
Nije to bas tako lako,zabraniti nekom da ode ako on to hoce npr gdje mu nude 3 puta vise i pare za transfer,ja bih najsretniji bio da nam niko nece igrace. Odlazak Beganovica bi bila orava steta u svakom pogledu jbga al svi trce za parama na danasnjem vaktu. 500k eura je malo za njega al hajd.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Pavicic isto pa igrao odlicno .fks74 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:30Ima, ako igrač ne želi ostati igrat će preko qrca. Zato je to isto kao Lulić jer je znao da odlazi.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:22Lulic na posudbi bio nije imao ugovor ,nikakve slicnosti on i Beganovic.
Kume Varazdin i Buducnost nam uzimaju igrace, halooo baaa
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Qurčespor i Hajduk fudbalske utopije. Pa ne ide u Napoli pobogu. Povećaj mu platu. Ovako uigravaj prinovu par sedmica prije Europe za iste ili veće pare. Korak naprijed nazad tri.Herson je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:30Ne idu u lošije klubove za manje pare pa da se išćuđavaš. Zašto bi neko ovdje igrao za 10.000€ kad negdje drugo može uzimati 25.000€? Koja je tvoja logika u svemu tome?hazarder je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:03Opet priča kako ne možeš zadržat' igrača pod ugovorom ako mu neko veću platu ponudi. Najbolje onda da neke volonterske ugovore skontamo jer ovi trenutni nemaju smisla ni pravno ni moralno.
Igrači masovno napuštaju klubove Liga petice i idu u Arabiju i Kinu, a ti se ibretiš što neko ima želju da ide iz bh lige.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve ima neke svoje granice.
Nećeš ti nikad Beganoviću ponuditi uslove kao neki od “qurcespora”.
Možeš probati ga ostaviti, ali ako igrač ima želju da ide, možeš samo dobiti tempiranu bombu u svlačionici ako ga ostaviš.
Da se ogradim, ne znam jel ide, niti jel ima želju ići, ali kažem u slučaju da je i jedno i drugo tačno.
Ma da bi mi bilo žao, dobar je Began.
Nećeš ti nikad Beganoviću ponuditi uslove kao neki od “qurcespora”.
Možeš probati ga ostaviti, ali ako igrač ima želju da ide, možeš samo dobiti tempiranu bombu u svlačionici ako ga ostaviš.
Da se ogradim, ne znam jel ide, niti jel ima želju ići, ali kažem u slučaju da je i jedno i drugo tačno.
Ma da bi mi bilo žao, dobar je Began.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
1000 puta ispricana prica. Iz naseg blata ti kazes Beganovicu, dosla ti je ponuda iz Turske ali mi ne damo da ides. I on bi trebao da bude motivisan??mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 20:43Nije to bas tako lako,zabraniti nekom da ode ako on to hoce npr gdje mu nude 3 puta vise i pare za transfer,ja bih najsretniji bio da nam niko nece igrace. Odlazak Beganovica bi bila orava steta u svakom pogledu jbga al svi trce za parama na danasnjem vaktu. 500k eura je malo za njega al hajd.
Nekim ljudima jednostavno ne mozes objasniti. Ali eto nismo svi isti.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nije da nam gori za prodajom igrača, još kad tome dodaš koliko je tesko naci dobrog beka...
Za Beganovića se može reći da je dio kostura ekipe i nadam se da će ostati. Zna li se koji klub iz Turske je zainteresovan?
Ali ako covjek zeli da ide, onda ga ne treba sputavati.
Za Beganovića se može reći da je dio kostura ekipe i nadam se da će ostati. Zna li se koji klub iz Turske je zainteresovan?
Ali ako covjek zeli da ide, onda ga ne treba sputavati.
-
- Kontakt:
Ok nece da ostne a sta je opcija ako ode Beganovic ??
Sta ako dodju ponude i Bubanji ,Gulyu ,Jatti hocemo li i njih prodati posto imaju ponude iz vana.
Sta ako dodju ponude i Bubanji ,Gulyu ,Jatti hocemo li i njih prodati posto imaju ponude iz vana.
-
- Kontakt:
Jel se vi zajebavate? Pa svako ko dodje i potpise ugovor TACNO ZNA DO KAD TAJ UGOVOR VRIJEDI... Ni menadzer ni igrac nemaju povez preko ociju kad potpisuju ugovor.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Antikloc, boki86, Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.