To bi ti bilo najbolje da kontaktiraš klub i da s nekim ko je zadužen za taj dio provjeriš. Mislim da može, ali da ne bi džaba otišao, nazovi klub. Ništa ti nisam rekao, a reako sam ti, yebiga.Mashke je napisao/la: ↑03 jul 2025, 07:51Ima li neko ko mi može ovo provjereno odgovoriti što se tiče prodaje karata u petak,da li može jedna osoba ponijeti više sezonskih karata npr.dvije i kupiti 4 karte ili moraš lično doći sa sezonskom kartom i kupiti maksimalno dvije karte za utakmicu?
Unaprijed hvala na odgovoru
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Ma i ja mislim da će moći jedna osoba sa više sezonskih kupiti karte,al ide i ovo poništavanje članskih za kupovinu narednih dana pa da provjerim ako neko sigurno zna,hvala u svakom slučaju 

Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude
- gegenpressing
- Kontakt:
MožešMashke je napisao/la: ↑03 jul 2025, 07:51Ima li neko ko mi može ovo provjereno odgovoriti što se tiče prodaje karata u petak,da li može jedna osoba ponijeti više sezonskih karata npr.dvije i kupiti 4 karte ili moraš lično doći sa sezonskom kartom i kupiti maksimalno dvije karte za utakmicu?
Brohra ribo se...
Hvalagegenpressing je napisao/la: ↑03 jul 2025, 08:19MožešMashke je napisao/la: ↑03 jul 2025, 07:51Ima li neko ko mi može ovo provjereno odgovoriti što se tiče prodaje karata u petak,da li može jedna osoba ponijeti više sezonskih karata npr.dvije i kupiti 4 karte ili moraš lično doći sa sezonskom kartom i kupiti maksimalno dvije karte za utakmicu?
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude
-
- Kontakt:
Kako cu da provociram ove nase jadnike sa dvije riječi.... MAGIC ŠOŠA!!!!!!!!!! kapitenskiiiii momak igra i ova mu traka oko ruke daje takav vjetar u ledja....ja se iskreno osjecam ponosno, odavno nisam gledao (PA NI U PRIJATELJSKOJ) da Zeljo odigra ovakav presing, pustili loptu Zrinji sl nisu znali za ce s njom...bas isplanirana taktika i odigrana jako jako dobro, prostora za napredak ima jos dosta al Elham 
Extra odigrali presing i ostalo.Slucajno se poslovno zadesio u Ljubuškom u ponedjeljak o gledao nas protiv ovih sindikalista.Ovaj mali Gojak ce biti cudo.Potpisujem.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakav gol Šabića, već duže vrijeme niko nije dao ovakav.
Mislim da je zaslužio prvu postavu on i Cveta ubojiti tandem.
Pohvala za Cvetu momak nije stao cijelo vrijeme
Mislim da je zaslužio prvu postavu on i Cveta ubojiti tandem.
Pohvala za Cvetu momak nije stao cijelo vrijeme
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
-
- Kontakt:
Jako dobra i zrela utakmica s nase strane.
Ako uzmemo u obzir da je ovo bila generalna proba i za nas i za Zrinjski i da se igralo sa najjacim sastavima ja sam prezadovoljan.
Rezultat utakmice je samo slag na tortu.
Ono sto me je obradovalo je zrelost ekipe, dobro smo stajali na terenu, prepustili smo Zrinjskom loptu i poziciono se branili. Odlicno smo pokrivali teren, po potrebi igrali visoki presing i prijetili iz tranzicije.
Uvjeren sam da kada se jos uigramo da ce ovo biti odlicna sezona za nas.
Ako uzmemo u obzir da je ovo bila generalna proba i za nas i za Zrinjski i da se igralo sa najjacim sastavima ja sam prezadovoljan.
Rezultat utakmice je samo slag na tortu.
Ono sto me je obradovalo je zrelost ekipe, dobro smo stajali na terenu, prepustili smo Zrinjskom loptu i poziciono se branili. Odlicno smo pokrivali teren, po potrebi igrali visoki presing i prijetili iz tranzicije.
Uvjeren sam da kada se jos uigramo da ce ovo biti odlicna sezona za nas.
Danas dosla obavijest da dobijamo jos 300 karti. Dakle 520 otislo, jos 300 je u opticaju. Ako znas koga bliskog grupi, javi mu se i trazi da ti rezervise mjesto, jedino tako ce se moci doci do karte za gostujuci sektor.Argentina je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:37Ja nisam nigdje vidio da su se te karte mogle kupiti. Ako dobijemk jos karata kako se moze doci do njih?TeaM87 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:04520 karti za gostujuci sektor smo dobili po cijeni od 20 eura i one su vec pukle interno - po zaslugama kako i treba da bude. Dok vi ovdje naprdjujete kako je 10KM puno, ima 520 ljudi kojima i 40KM za kartu i 700 kilometara nije puno.
PS u pregovorima smo za dodatne karte.
Ako i one idu preko kluba, a valjda bi trebalo ici, nadam se da ce i tu postojati sistem kupovine.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Malo manje od 1000 u totalu zvanicnoTeaM87 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 11:39Danas dosla obavijest da dobijamo jos 300 karti. Dakle 520 otislo, jos 300 je u opticaju. Ako znas koga bliskog grupi, javi mu se i trazi da ti rezervise mjesto, jedino tako ce se moci doci do karte za gostujuci sektor.Argentina je napisao/la: ↑02 jul 2025, 21:37Ja nisam nigdje vidio da su se te karte mogle kupiti. Ako dobijemk jos karata kako se moze doci do njih?TeaM87 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:04
520 karti za gostujuci sektor smo dobili po cijeni od 20 eura i one su vec pukle interno - po zaslugama kako i treba da bude. Dok vi ovdje naprdjujete kako je 10KM puno, ima 520 ljudi kojima i 40KM za kartu i 700 kilometara nije puno.
PS u pregovorima smo za dodatne karte.
Ako i one idu preko kluba, a valjda bi trebalo ici, nadam se da ce i tu postojati sistem kupovine.

Neko kaže loš Adžem.. Napokon da ličimo na ekipu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Imam osjećaj kad bi krenuli po Farisa Zubanovića da bi nas i on izyebao ovo ljeto.
Grupa iznad svakog pojedinca.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Jucer se pojavili sa novim uslovima
Meni je drago sto ne pristajemo na sve, a makedonac nije neka pljacka
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kazu tiktoker...
Kakvi dušmani.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Hvala Allahu pa ne dođe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.