Mora biti neko a da nije spomenut, samo mi trenutno ne pada na pamet.DamirT je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:26Eto izredali su se vala svi. Ne znam ko je jos od njih ostao, a da se nije igrao Football Managera u reprezentaciji. Jedino bi sad mogli sve njih ispocetka isprobavatiCeltic je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:25Zakonom zabraniti Jugosaurima da vode reprezentaciju, bilo bi poželjno da i klubove vode mlađi treneri koji razumiju današnji fudbal, kad vidim likove tipa Baždarevića, Hadžibegića kako se dan danas kao oni nešto pitaju dođe mi muka neka.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:53
Puca ih nostalgija i za drzavnim i za fudbalskim sistemom![]()
![]()
![]()
Obični šarlatni koji više ne mogu voditi klubove ni u 5 francuskoj ligi, što dalje od reprezentacije, klubove i svima će biti bolje, neka ih na podcastima i neka pametuju kako je prije sve bolje bilo i kako se moglo na klupama spavati.
![]()
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MoodyReboot
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Ili protiv Gibraltara kad je hajvan gadjao sudiju zvakom
2014. prije potpisa za Everton molio po Tuzli da mu se sredi bilo kakav klub
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Varesanovic ili Jagodic mozdaMoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:38Mora biti neko a da nije spomenut, samo mi trenutno ne pada na pamet.DamirT je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:26Eto izredali su se vala svi. Ne znam ko je jos od njih ostao, a da se nije igrao Football Managera u reprezentaciji. Jedino bi sad mogli sve njih ispocetka isprobavatiCeltic je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:25
Zakonom zabraniti Jugosaurima da vode reprezentaciju, bilo bi poželjno da i klubove vode mlađi treneri koji razumiju današnji fudbal, kad vidim likove tipa Baždarevića, Hadžibegića kako se dan danas kao oni nešto pitaju dođe mi muka neka.![]()
![]()
Obični šarlatni koji više ne mogu voditi klubove ni u 5 francuskoj ligi, što dalje od reprezentacije, klubove i svima će biti bolje, neka ih na podcastima i neka pametuju kako je prije sve bolje bilo i kako se moglo na klupama spavati.
![]()
![]()
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- MoodyReboot
- Kontakt:
Joj, kad se toga sjetim.. kakva usijana glava.MoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 15:42Protiv Andore je dobio crveni karton jer je protivnika gađao žvakom.
Tačno je mogao imati vrhunsku karijeru da je bio "normalan". Doduše, i povrede su ga unakazile, ali ipak je glava bila problem.
Sto je najgore, trenutni veznjaci mogu samo sanjati da igraju za klubove u kojima je igrao Besic.
Jeste, ko kad su im isti dresoviMoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 15:42Protiv Andore je dobio crveni karton jer je protivnika gađao žvakom.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Kakav mu je babo dobro da ne ujeda ko ker na terenu.
Mozda opcija, neki sto jos nije bio + bazdarevic zajedno?MoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:38Mora biti neko a da nije spomenut, samo mi trenutno ne pada na pamet.DamirT je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:26Eto izredali su se vala svi. Ne znam ko je jos od njih ostao, a da se nije igrao Football Managera u reprezentaciji. Jedino bi sad mogli sve njih ispocetka isprobavatiCeltic je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:25
Zakonom zabraniti Jugosaurima da vode reprezentaciju, bilo bi poželjno da i klubove vode mlađi treneri koji razumiju današnji fudbal, kad vidim likove tipa Baždarevića, Hadžibegića kako se dan danas kao oni nešto pitaju dođe mi muka neka.![]()
![]()
![]()
![]()
naprijed rejal
- MoodyReboot
- Kontakt:
Amar Osim možda.Sveti je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:04Mozda opcija, neki sto jos nije bio + bazdarevic zajedno?MoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:38Mora biti neko a da nije spomenut, samo mi trenutno ne pada na pamet.![]()
Ja sam nekako uvijek imo osjecaj da bi amaw bio nelos selektorMoodyReboot je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:42Amar Osim možda.Sveti je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:04Mozda opcija, neki sto jos nije bio + bazdarevic zajedno?MoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:38
Mora biti neko a da nije spomenut, samo mi trenutno ne pada na pamet.![]()
![]()
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 32 gosta.