Mora biti neko a da nije spomenut, samo mi trenutno ne pada na pamet.DamirT je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:26Eto izredali su se vala svi. Ne znam ko je jos od njih ostao, a da se nije igrao Football Managera u reprezentaciji. Jedino bi sad mogli sve njih ispocetka isprobavatiCeltic je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:25Zakonom zabraniti Jugosaurima da vode reprezentaciju, bilo bi poželjno da i klubove vode mlađi treneri koji razumiju današnji fudbal, kad vidim likove tipa Baždarevića, Hadžibegića kako se dan danas kao oni nešto pitaju dođe mi muka neka.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:53
Puca ih nostalgija i za drzavnim i za fudbalskim sistemom![]()
![]()
![]()
Obični šarlatni koji više ne mogu voditi klubove ni u 5 francuskoj ligi, što dalje od reprezentacije, klubove i svima će biti bolje, neka ih na podcastima i neka pametuju kako je prije sve bolje bilo i kako se moglo na klupama spavati.
![]()
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- MoodyReboot
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Ili protiv Gibraltara kad je hajvan gadjao sudiju zvakom
2014. prije potpisa za Everton molio po Tuzli da mu se sredi bilo kakav klub
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Varesanovic ili Jagodic mozdaMoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:38Mora biti neko a da nije spomenut, samo mi trenutno ne pada na pamet.DamirT je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:26Eto izredali su se vala svi. Ne znam ko je jos od njih ostao, a da se nije igrao Football Managera u reprezentaciji. Jedino bi sad mogli sve njih ispocetka isprobavatiCeltic je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:25
Zakonom zabraniti Jugosaurima da vode reprezentaciju, bilo bi poželjno da i klubove vode mlađi treneri koji razumiju današnji fudbal, kad vidim likove tipa Baždarevića, Hadžibegića kako se dan danas kao oni nešto pitaju dođe mi muka neka.![]()
![]()
Obični šarlatni koji više ne mogu voditi klubove ni u 5 francuskoj ligi, što dalje od reprezentacije, klubove i svima će biti bolje, neka ih na podcastima i neka pametuju kako je prije sve bolje bilo i kako se moglo na klupama spavati.
![]()
![]()
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- MoodyReboot
- Kontakt:
Joj, kad se toga sjetim.. kakva usijana glava.MoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 15:42Protiv Andore je dobio crveni karton jer je protivnika gađao žvakom.
Tačno je mogao imati vrhunsku karijeru da je bio "normalan". Doduše, i povrede su ga unakazile, ali ipak je glava bila problem.
Sto je najgore, trenutni veznjaci mogu samo sanjati da igraju za klubove u kojima je igrao Besic.
Jeste, ko kad su im isti dresoviMoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 15:42Protiv Andore je dobio crveni karton jer je protivnika gađao žvakom.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Kakav mu je babo dobro da ne ujeda ko ker na terenu.
Mozda opcija, neki sto jos nije bio + bazdarevic zajedno?MoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:38Mora biti neko a da nije spomenut, samo mi trenutno ne pada na pamet.DamirT je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:26Eto izredali su se vala svi. Ne znam ko je jos od njih ostao, a da se nije igrao Football Managera u reprezentaciji. Jedino bi sad mogli sve njih ispocetka isprobavatiCeltic je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:25
Zakonom zabraniti Jugosaurima da vode reprezentaciju, bilo bi poželjno da i klubove vode mlađi treneri koji razumiju današnji fudbal, kad vidim likove tipa Baždarevića, Hadžibegića kako se dan danas kao oni nešto pitaju dođe mi muka neka.![]()
![]()
![]()
![]()
naprijed rejal
- MoodyReboot
- Kontakt:
Amar Osim možda.Sveti je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:04Mozda opcija, neki sto jos nije bio + bazdarevic zajedno?MoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:38Mora biti neko a da nije spomenut, samo mi trenutno ne pada na pamet.![]()
Ja sam nekako uvijek imo osjecaj da bi amaw bio nelos selektorMoodyReboot je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:42Amar Osim možda.Sveti je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:04Mozda opcija, neki sto jos nije bio + bazdarevic zajedno?MoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:38
Mora biti neko a da nije spomenut, samo mi trenutno ne pada na pamet.![]()
![]()
naprijed rejal
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kako bi nam protiv Talijana legao Bešić na sredini, ali Bešić iz 2013-2014....
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Vjeruj da sam razmisljao ovih dana o tome .. ovoj repci samo fali jedan takav sprinter na sredini terena ..ArtVandelay je napisao/la: ↑29 mar 2026, 22:58Kako bi nam protiv Talijana legao Bešić na sredini, ali Bešić iz 2013-2014....
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Treba nam ovakav iskusan igrač na spisku, tata mata prošlog SP 2014 
Odigrao je dobro prvenstvo i još par dobrih utakmica ali generalno igrač kojem je reprezentacija dala više nego on njoj.
On jeste bio najbolji igrač mađarske lige u trenutku poziva za SP ali opet bez SP i utakmice protiv Argentine ne bi nikad ni dobio priliku da zaigra u Engleskoj i Evertonu koji je bio top 8 klub u to vrijeme. Sa njegovim temperamentom i disciplinom,on nikad ne bi uspio da dođe do takvog ugovora idući stepenicu po stepenicu.
On jeste bio najbolji igrač mađarske lige u trenutku poziva za SP ali opet bez SP i utakmice protiv Argentine ne bi nikad ni dobio priliku da zaigra u Engleskoj i Evertonu koji je bio top 8 klub u to vrijeme. Sa njegovim temperamentom i disciplinom,on nikad ne bi uspio da dođe do takvog ugovora idući stepenicu po stepenicu.
A ja mislim da bi on uspio da mu je samo babo dosao pameti ili zavrsio u zatvoru na 10 godina jer je sa zatvorom imao iskustva. I haj pare, al kostao bi zivaca mnogo manje.totasef1 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 15:06Odigrao je dobro prvenstvo i još par dobrih utakmica ali generalno igrač kojem je reprezentacija dala više nego on njoj.
Šteta što se više na bavi fudbalomMehofromTurinja je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:52Treba nam ovakav iskusan igrač na spisku, tata mata prošlog SP 2014![]()
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Korisni bi bio od recimo MujakicaFort je napisao/la: ↑11 maj 2026, 16:05Šteta što se više na bavi fudbalomMehofromTurinja je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:52Treba nam ovakav iskusan igrač na spisku, tata mata prošlog SP 2014![]()
![]()