Bihac1299 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:11
NeRi_K je napisao/la: ↑05 jul 2025, 12:04
Sila Nebeska negoduje zbog odlaska Smailovića i Husovića, te zbog odlaska Salkanovića na pripreme Željezničara.
Ja ih u jednu ruku razumijem, momci idu za svoj novac na sva gostovanja, povežu se sa nekim igračima i onda ti igrači odu, ali s druge strane ovo je logičan potez Uprave. Smailović nije više u21, a ne donosi prevagu, Husović je jedino mogao biti igrač s klupe i ništa više. A što se tiče Salkanovića momak je ispravan 100%, pitao bih ja svakoga kako bi postupili da im je nogomet jedini izvor prihoda, da igra pod amaterskim ugovorom ili profesionalnim.
Treba samo smiriti strasti i ne pričati puno o očekivanjima, ekipa još uvijek nije skompletirana, ne treba stvarati pritisak.
Oni idu iz ljubavi prema klubu na gostovanja i vole ga isto kao i mi, oni su kao nešto vrijedniji od nas!?! Ko ih uopste tjera da idu na gostvanja s druge strane ako si navijac ne treba to znaciti da se TREBAŠ PITATI o sklapanju rostera i o tome ko će otići i ko doći.
Znači li to da sutra igrač koji blage veze nema od fudbala treba ostati i biti teret financijski zbog dobrog odnosa sa navijačima?
Zaboravljate Aldina Kovačevića, strašan igrač, sličnu stvar je on uradio i na kraju haman ,, preklan,, od tih navijača koji su mu napravili mural na zidu do svlačione…
Ti navijači zaboravljaju svoje postupke iz prošlosti, nisu prismrdili stadionu prije par godina iz kao nekog prostesta, bad blue boysi su institucija pa su morali čekati da im se ispune zahtjevi.
E vidis, zbog ove recenice nikad neces biti kao ovi najvjerniji navijaci SN-a, i ne mozes se porediti sa njima, sa ljudima koji svaku drugu sedmicu predju 600-700 km i potrose 70-80KM svoji sredstava da bi pratili voljeni klub na gostovanjima.
Ne mozes voljeti klub isto kao ljudi koji su u SN, koji putuju na gostovanja, ako volis tako kao sto kazes onda se prijavis i ides na gostujuce utakmice, ali problem je sto neces, jbg treba izgubiti cijeli dan u putu, treba se potrositi financijski.
Bilo je situacija kad su neka gostovanja bila besplatno, gdje je prevoz bio placen pa ljudi nisu zeljeli da idu.
Tako, kad spominjes SN treba da ustanes, jer ti su momci prosli ovu drzavu komplet mnogo, mnogo puta do sad, i sam sam jedan od njih, a rado cu ti se predstaviti u pp pa da znas ko stoji iza ovog nicka, pa da vidimo ko je i koliko puta prisutan na utakmicama Jedinstva i kuci i vani.
I da, puno, puno su vrijedniji od tebe, dok ne dokazes da nisam u pravu.
Ziv bio, i okrenimo se pozitivnim temama u klubu, kojih sigurno ima u zadnje vrijeme.