NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 05 jul 2025, 15:47

Nim je napisao/la:
05 jul 2025, 15:42
nebeskasila je napisao/la:
05 jul 2025, 15:25

Ne znam zasto su cestitali Borcu godisnjicu, sigurno neko ulizivanje Vici jer ovo se nikad nije radilo.
Ni meni se to ne svidja prvenstveno zato sto znamo kako je Borac dolazio do titula u PL. Mozda ima neka nova suradnja? Ili mozda samo trend da se redom cestita vecim klubovima u BiH? Nagadjam samo
Borac nam je najblizi, kamo srece da imamo suradnju s njima

I treba se ulizivati i lobirati, nismo mi u nikakvoj poziciji da to ne radimo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 05 jul 2025, 15:58

Viidim da se počela raditi atletska staza. Kako će se to odraziti na igranje utakmica.

Vjerovatno će kao sve ostalo što se radi u Bihaću izgradnja trajati mjesecima možda i godinu.

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 05 jul 2025, 16:00

harden je napisao/la:
05 jul 2025, 15:47
Nim je napisao/la:
05 jul 2025, 15:42
05 jul 2025, 15:25

Borac nam je najblizi, kamo srece da imamo suradnju s njima

I treba se ulizivati i lobirati, nismo mi u nikakvoj poziciji da to ne radimo
Slazem se. Sa sportske strane ima itekako smisla za obje strane. Geografski nam je najblizi veliki klub iz PL prijateljske posudbe etc etc

A za lobiranje itekako si upravu

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 05 jul 2025, 16:02

Samo polako ljudi moji.

Salkanovic je lako mogao otici u neki drugi klub ali se ipak vratio kod nas. Hrpa nasih igraca je igrala za Krajinu, Krajisnik, u Kaknju, Bratstvu sigurno za 100-200KM vise nego sto su u Jedinstvu igrali.

Budimo realni mi dizemo u nebesa svakog ko ide glavom na kopacku, ko uklize i skrsi igraca ili proslavi gol ljubeci grb kluba.

O igracima sto su dosli nista ne mogu reci dok ne vidim na terenu kakvi su. Uciniti sve da Mateo ostane, ako ima mogucnosti tj ako je oporavljen mozda da i Mateja ostane iako ima visak poteza, makar da sa klupe ulazi.

Krenuli smo na vrijeme, igraci se selektivno dovode i ljudima u i oko kluba nemam sta zamjeriti.

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 05 jul 2025, 16:35

Trebamo svi kolektivni dati prostora i razuma za upravu… Nakon dugo godina smo organizovani i djelujemo ozbiljno… Pustiti ih nek povlace poteze za koje smatraju da su u korist kluba… Moze to jos puno bolje… Nadam se da ce i biti… A neka i prepirki… Iole normalnije rasprave i svadje jacaju odnose…

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 05 jul 2025, 16:42

Lobirati DA
Ulizivati NE
Krajisnici to ne rade

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 05 jul 2025, 17:02

Ma naravno nema svađe, sve je stvar razuma i kako to sa lične strane gledaš i doživljavaš, najbitnije je da podržavamo sve što se dešava oko i u samom klubu.

Mašine pristižu koliko se vidi na stadionu, srušena je ograda do zgrade, poslije performansa za Srebrenicu samo navodnjavati travnjak, sto se tice staze ne znam da li je pametno to sad raditi i na koji način se izvodi jer oktobar i zima je blizu…

Trenutno je najpriči pomoćni teren, najviše što se priprema tiče jer glavni se treba štedjeti ako namjeravaju da ga barem malo ,,ožive,,

Drago mi je da vidim Smilju, Evija svako večer na stadionu, rade dečki kako administrativno tako i na terenu, to im se ne može proturječiti…

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 jul 2025, 17:44

Bihac1299 je napisao/la:
05 jul 2025, 13:11
NeRi_K je napisao/la:
05 jul 2025, 12:04
Sila Nebeska negoduje zbog odlaska Smailovića i Husovića, te zbog odlaska Salkanovića na pripreme Željezničara.

Ja ih u jednu ruku razumijem, momci idu za svoj novac na sva gostovanja, povežu se sa nekim igračima i onda ti igrači odu, ali s druge strane ovo je logičan potez Uprave. Smailović nije više u21, a ne donosi prevagu, Husović je jedino mogao biti igrač s klupe i ništa više. A što se tiče Salkanovića momak je ispravan 100%, pitao bih ja svakoga kako bi postupili da im je nogomet jedini izvor prihoda, da igra pod amaterskim ugovorom ili profesionalnim.

Treba samo smiriti strasti i ne pričati puno o očekivanjima, ekipa još uvijek nije skompletirana, ne treba stvarati pritisak.
Oni idu iz ljubavi prema klubu na gostovanja i vole ga isto kao i mi, oni su kao nešto vrijedniji od nas!?! Ko ih uopste tjera da idu na gostvanja s druge strane ako si navijac ne treba to znaciti da se TREBAŠ PITATI o sklapanju rostera i o tome ko će otići i ko doći.

Znači li to da sutra igrač koji blage veze nema od fudbala treba ostati i biti teret financijski zbog dobrog odnosa sa navijačima?

Zaboravljate Aldina Kovačevića, strašan igrač, sličnu stvar je on uradio i na kraju haman ,, preklan,, od tih navijača koji su mu napravili mural na zidu do svlačione…

Ti navijači zaboravljaju svoje postupke iz prošlosti, nisu prismrdili stadionu prije par godina iz kao nekog prostesta, bad blue boysi su institucija pa su morali čekati da im se ispune zahtjevi.
E vidis, zbog ove recenice nikad neces biti kao ovi najvjerniji navijaci SN-a, i ne mozes se porediti sa njima, sa ljudima koji svaku drugu sedmicu predju 600-700 km i potrose 70-80KM svoji sredstava da bi pratili voljeni klub na gostovanjima.

Ne mozes voljeti klub isto kao ljudi koji su u SN, koji putuju na gostovanja, ako volis tako kao sto kazes onda se prijavis i ides na gostujuce utakmice, ali problem je sto neces, jbg treba izgubiti cijeli dan u putu, treba se potrositi financijski.

Bilo je situacija kad su neka gostovanja bila besplatno, gdje je prevoz bio placen pa ljudi nisu zeljeli da idu.

Tako, kad spominjes SN treba da ustanes, jer ti su momci prosli ovu drzavu komplet mnogo, mnogo puta do sad, i sam sam jedan od njih, a rado cu ti se predstaviti u pp pa da znas ko stoji iza ovog nicka, pa da vidimo ko je i koliko puta prisutan na utakmicama Jedinstva i kuci i vani.

I da, puno, puno su vrijedniji od tebe, dok ne dokazes da nisam u pravu.

Ziv bio, i okrenimo se pozitivnim temama u klubu, kojih sigurno ima u zadnje vrijeme.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 05 jul 2025, 17:52

@Lloris evo ja ne idem na gostovanja sa Silom Nebeskom, iako sam nekad išao, ali to ne znači da momci koji sada idu na gostovanja vole Jedinstvo više od mene i sa takvom konstatacijom se nikad ne bih složio.

Uvijek sam poštovao svaki njihov kilometar koji pređu, ali nemojte da se ovdje raspravlja ko više voli ovaj klub.

Mislim da i da ne kažem većina zna ko sam.

Ja sam za različita mišljenja i to je jedini pravi put ka boljem, sve ostalo je kao svađa dvoje male djece u pijesku koje je čija igračka.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 jul 2025, 18:29

NeRi_K je napisao/la:
05 jul 2025, 17:52
@Lloris evo ja ne idem na gostovanja sa Silom Nebeskom, iako sam nekad išao, ali to ne znači da momci koji sada idu na gostovanja vole Jedinstvo više od mene i sa takvom konstatacijom se nikad ne bih složio.

Uvijek sam poštovao svaki njihov kilometar koji pređu, ali nemojte da se ovdje raspravlja ko više voli ovaj klub.

Mislim da i da ne kažem većina zna ko sam.

Ja sam za različita mišljenja i to je jedini pravi put ka boljem, sve ostalo je kao svađa dvoje male djece u pijesku koje je čija igračka.
To je tvoje misljenje i imas pravo na njega, ja imam svoje misljenje, uvijek cu vise postovati onog navijaca koji prati klub i kuci i vani od onog sto dolazi samo na domace, ili cak nikako ne dolazi a ovdje blate i klub i SN

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 05 jul 2025, 18:52

Perica Guskic povratnik u Jedinstvo.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 05 jul 2025, 19:00

LloriS je napisao/la:
05 jul 2025, 17:44
Bihac1299 je napisao/la:
05 jul 2025, 13:11
NeRi_K je napisao/la:
05 jul 2025, 12:04
Sila Nebeska negoduje zbog odlaska Smailovića i Husovića, te zbog odlaska Salkanovića na pripreme Željezničara.

Ja ih u jednu ruku razumijem, momci idu za svoj novac na sva gostovanja, povežu se sa nekim igračima i onda ti igrači odu, ali s druge strane ovo je logičan potez Uprave. Smailović nije više u21, a ne donosi prevagu, Husović je jedino mogao biti igrač s klupe i ništa više. A što se tiče Salkanovića momak je ispravan 100%, pitao bih ja svakoga kako bi postupili da im je nogomet jedini izvor prihoda, da igra pod amaterskim ugovorom ili profesionalnim.

Treba samo smiriti strasti i ne pričati puno o očekivanjima, ekipa još uvijek nije skompletirana, ne treba stvarati pritisak.
Oni idu iz ljubavi prema klubu na gostovanja i vole ga isto kao i mi, oni su kao nešto vrijedniji od nas!?! Ko ih uopste tjera da idu na gostvanja s druge strane ako si navijac ne treba to znaciti da se TREBAŠ PITATI o sklapanju rostera i o tome ko će otići i ko doći.

Znači li to da sutra igrač koji blage veze nema od fudbala treba ostati i biti teret financijski zbog dobrog odnosa sa navijačima?

Zaboravljate Aldina Kovačevića, strašan igrač, sličnu stvar je on uradio i na kraju haman ,, preklan,, od tih navijača koji su mu napravili mural na zidu do svlačione…

Ti navijači zaboravljaju svoje postupke iz prošlosti, nisu prismrdili stadionu prije par godina iz kao nekog prostesta, bad blue boysi su institucija pa su morali čekati da im se ispune zahtjevi.
E vidis, zbog ove recenice nikad neces biti kao ovi najvjerniji navijaci SN-a, i ne mozes se porediti sa njima, sa ljudima koji svaku drugu sedmicu predju 600-700 km i potrose 70-80KM svoji sredstava da bi pratili voljeni klub na gostovanjima.

Ne mozes voljeti klub isto kao ljudi koji su u SN, koji putuju na gostovanja, ako volis tako kao sto kazes onda se prijavis i ides na gostujuce utakmice, ali problem je sto neces, jbg treba izgubiti cijeli dan u putu, treba se potrositi financijski.

Bilo je situacija kad su neka gostovanja bila besplatno, gdje je prevoz bio placen pa ljudi nisu zeljeli da idu.

Tako, kad spominjes SN treba da ustanes, jer ti su momci prosli ovu drzavu komplet mnogo, mnogo puta do sad, i sam sam jedan od njih, a rado cu ti se predstaviti u pp pa da znas ko stoji iza ovog nicka, pa da vidimo ko je i koliko puta prisutan na utakmicama Jedinstva i kuci i vani.

I da, puno, puno su vrijedniji od tebe, dok ne dokazes da nisam u pravu.

Ziv bio, i okrenimo se pozitivnim temama u klubu, kojih sigurno ima u zadnje vrijeme.
Tema je završena, ali tebi cu odgovoriti.
To što si ti jedan od njih, zaboli me neka stvar ko si među njima i u pravom životu i to javljanje tebe ko si i šta si imenom i prezimenom, ostavi za skupštinu kluba ako misliš da nešto nije kako treba.

Mene ne hrani ne odjeva i ne obuva ta grupa i ne pruža mi zadovoljstva konzumiranja… da bih MORAO ici na gostovanja da me neko sutra prozove najvjernijim navijačem, jel izgleda pojedinima to hrani ego
Sve ok, navijaj ali nemoj nikom ovdje silu prosipati, pogledaj malo navijačke grupe koliko tih km prolaze zbog svojih klubova…
Svašta bih ti napisao al si mi nebitan u životu pa neću da trošim vrijeme.

P.s: onu neiskvarenu djecu što stoje s tobom nastoj naučiti pravim vrijednostima ljubavi prema klubu i probaj ih barem malo uputiti na neke stvari, jer možda u tebi vide uzora…

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 jul 2025, 19:20

😂😂😂😂 Nema potrebe razglabati sa tobom, ne ides na gostovanja a pitanje je mudonja ides li i na domace utakmice, tako da tu sva prica sa tobom prestaje, ta djeca su tu na istoku za razliku od tebe koji pljujes tu djecu koja stoje pod imenom SN.

Ti bi meni imao jos svasta napisati ? Volio bih vidjeti o cemu bi to imao pisati posto me ne poznajes, a ja na ovom forumu imam godina koliko ti mozda nemas u zivotu, ocigledno su ti nesto krivi pojedini momci sa tribine pa se kurcis i prosipas huju ovdje, miran budi i ne javljaj se, jer nikoga ne doticu tvoje gluposti koje pises protiv navijaca.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 05 jul 2025, 19:39

Decki. ,otvorite temu SN , pa se tamo nadhebavajte do mile volje. A ovdje dati bezrezervnu podrsku NASEM JEDINSTVU.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 05 jul 2025, 19:48

Normalna je stvar da se ne slazu svi oko svega, logicno, to se desva u grupi, to se desava na tribini, to se desava na forumu.

Glupo je prozivati bilo koga ili grupu ljudi bez osnova, opet ponavljam pita se onda direktno pojedinac ili grupa sta kome nije jasno i to je to.

Niko se ne poredi ko vise voli klub, isto glupa rasprava, bilo da si simpatizer, navijac, ultras, uposlenik kluba itd nebitno, svako ima isto pravo da komentarise i ima svoje misljenje, to stoji, ali moramo biti realni i treba da bude neki red i pokazati postovanje ljudima koji ipak najvise daju sebe, a ne ovdje da neko iznosi gluposti i neosnovane tvrdnje koje stete ugledu istih. :nene:

Cinjenica je da klub funkcionise bolje nego ikad, vise se radi, pametnije i sto je najbitnije na vrijeme, ako bude kontinuiteta bit ce sve vece povjerenje i svi zajedno trebaju stati uz klub na bilo koji nacin. Zna se ko je uvijek protiv svega i kome sve smeta, sami se odaju i u manjini su, nebitni, obine muhe koje vire iz tudih guzica jer vole njihovo njesra. Malo ih je i ne mogu nista ako se klub bude razvijao ovako i ako se nastavi raditi ozbiljno, vrijeme je da Jedinstvo ispliva iz mocvare u kojoj je bio predugo zbog takvih koje sam gore naveo.

Vrijeme, strpljenje i volja ce dati rezultate !

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 05 jul 2025, 20:02

LloriS je napisao/la:
05 jul 2025, 19:20
😂😂😂😂 Nema potrebe razglabati sa tobom, ne ides na gostovanja a pitanje je mudonja ides li i na domace utakmice, tako da tu sva prica sa tobom prestaje, ta djeca su tu na istoku za razliku od tebe koji pljujes tu djecu koja stoje pod imenom SN.

Ti bi meni imao jos svasta napisati ? Volio bih vidjeti o cemu bi to imao pisati posto me ne poznajes, a ja na ovom forumu imam godina koliko ti mozda nemas u zivotu, ocigledno su ti nesto krivi pojedini momci sa tribine pa se kurcis i prosipas huju ovdje, miran budi i ne javljaj se, jer nikoga ne doticu tvoje gluposti koje pises protiv navijaca.
Lagano američki…

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 jul 2025, 20:05

DIGNI GLAVU NISI SAM

Dosta svadje decki, evo jos jedno pojacanje. Sta kazete za Pericu?

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 05 jul 2025, 22:15

05 jul 2025, 20:05
DIGNI GLAVU NISI SAM

Dosta svadje decki, evo jos jedno pojacanje. Sta kazete za Pericu?
Prošle sezone bio standardan u S. Bosanski Novi i kod nas je igrao dobro visok, prati igru.

Vjerujem da će biti još koji dolazak pogotovo jer smo još uvijek na jednom golmanu.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 jul 2025, 22:44

🔴⚪️ 𝐌𝐋𝐀𝐃𝐄𝐍 𝐙𝐆𝐎𝐍𝐉𝐀𝐍𝐈𝐍 𝐎𝐒𝐓𝐀𝐉𝐄 𝐔 𝐉𝐄𝐃𝐈𝐍𝐒𝐓𝐕𝐔 | ✍️

Uprava NK Jedinstvo dogovorila je nastavak saradnje sa Mladenom Zgonjaninom, koji i naredne sezone ostaje u crveno-bijelom dresu !

Zgonjanin je svojim pristupom, borbenošću i doprinosom na terenu zaslužio povjerenje, te će i dalje biti važan dio ekipe pod Borićima. 💪

#DIGNIGLAVUNISISAM ‼️

Divim se ovoj upravi..

Ps. Izgleda ovaj forum ima velik uticaj. Ne komentarisu se vise glupi komentari na objave 🤣🤣

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 05 jul 2025, 22:54

Odvratna rasprava zadnje dvije stranice.. Bolje nista ne komentarisati... 15 -ak godina sam na forumu i u ovih 1000 stranica nije bilo iste ili slične rasprave/svađe... Zaobiđite tu temu i zadržite misljenje za sebe, nepotrebno dizanje tenzija..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.