FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne zanima me sto je pripremna, igraj ba s prvom ekipom i spremaj se za evropsku utakmicu koja je za 20 dana. Ovo forsiranje nekih igraca za koje se zna da nisu kvalitet za klub je totalna glupost.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma rekao je on X puta da za neke nema mjesta i slicno, pa opet niko nikad nije prekrizen usred sezone.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Naši juniori ako se misle ozbiljno baviti fudbalom moraju poraditi dosta na fizičkoj spremi.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ma ovakvo vrtenje 28 igrače je prosto nedopustivo. To ne radi ni City u pripremnim. Nađi prvih 11 i kreni ih uigravati. Forsiranje juniora takođe ne vodi nikud jer kad ih sve sastaviš nemaš jednog ozbiljnog igrača. Dakle, konsolidovati redove, košarkaškim žargonom rečeno, skratiti rotaciju i nadati se naboljem. Nekakva velika očekivanja ne trebamo imati jer ovo nije ekipa za velike stvari. Previše je tu polovnjaka, jeftino ili besplatno dovedenih mačaka u vreći, kvazitalenata itd.
-
- Kontakt:
Sto neko rece ovo su bile kao neke revijalne utakmice.
Receno je da sad ide uigravanje i bez zajebancije.
Krenuli smo dobro sa Mlinaricem i Mamasom i onda stali i vec sad kasnimo sa veznjakom
Receno je da sad ide uigravanje i bez zajebancije.
Krenuli smo dobro sa Mlinaricem i Mamasom i onda stali i vec sad kasnimo sa veznjakom
Ima i ta mjesta.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 20:25Ma rekao je on X puta da za neke nema mjesta i slicno, pa opet niko nikad nije prekrizen usred sezone.

Ali evo ja se opet nadam da će prvu pripremnu izvesti najbolje što ima, i da će ukoliko si budu zdravi 9/11 tih igrača izaći na teren protiv rumuna.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ma trebao bi i on malo manje pricat a malo vise na zelenom terenu pokazat uz dužno poštovanje. I prošle pripreme su mu igrali u nekom sastavu koji niko nikad ne bi postavio.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Definitivno dvije utakmice iz kojih se ima sta nauciti.
Eksperimentisanju nije vrijeme, gledaj kako igraju juniori i ostali igraci na tekmama izmedju nas ali ove test utakmice kristalisi prvi sastav.
Dobro, mozda je htio da da priliku svima, pa ce sada u Sloveniji da smanji eksperimentisanje.
Nadam se da je tako.
Eksperimentisanju nije vrijeme, gledaj kako igraju juniori i ostali igraci na tekmama izmedju nas ali ove test utakmice kristalisi prvi sastav.
Dobro, mozda je htio da da priliku svima, pa ce sada u Sloveniji da smanji eksperimentisanje.
Nadam se da je tako.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Ne bi ga doveo da mu nisu nazor prodali Hamzu i 3 napadaca taj rok syebali i doveli ga u situaciju da pred nastavak prvenstva nemamo napadaca.AVNOJ je napisao/la: ↑05 jul 2025, 20:05Da kako da ne, golgetera iz serije C doveo Laterme, ma nemoj me zajjebavat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:58Nazalost covjeka nista ne pitaju ali bas nistaAduka87 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:56Ovo je vec brukanje i igranje sa renomeom kluba, yebeni Vukovar te trpa. Pa dajte vise ulozite, dovedite covjeku kvalitetne igrace a ne yebene Pejovice iz druge amaterske lige. Veznog reda nema, nismo smislene akcije napravili, 2025 godina tebi Kapetanovic igra.
On im samo kaze pozicije(i to ne ispostuju)oni trpaju koga hoce i kazu eto ti radi
To bi imalo smisla sa prethodnim trenerima ali sa ovim gospodinom to je blamiranje
Odyebi Leterme u pm ide vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ako mislite da se Zekica ne pita nista onda ste ludi. Ako je to istina, onda je on lud.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jul 2025, 20:35Ne bi ga doveo da mu nisu nazor prodali Hamzu i 3 napadaca taj rok syebali i doveli ga u situaciju da pred nastavak prvenstva nemamo napadaca.AVNOJ je napisao/la: ↑05 jul 2025, 20:05Da kako da ne, golgetera iz serije C doveo Laterme, ma nemoj me zajjebavat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:58
Nazalost covjeka nista ne pitaju ali bas nista
On im samo kaze pozicije(i to ne ispostuju)oni trpaju koga hoce i kazu eto ti radi
To bi imalo smisla sa prethodnim trenerima ali sa ovim gospodinom to je blamiranje
Odyebi Leterme u pm ide vise
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Vi ste ludi ako mislite da je on odobrio a da ne govorim trazio Pejovica,Turdu i jos neke iz prethodni rokova.pjankesarajevo je napisao/la: ↑05 jul 2025, 20:36Ako mislite da se Zekica ne pita nista onda ste ludi. Ako je to istina, onda je on lud.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jul 2025, 20:35Ne bi ga doveo da mu nisu nazor prodali Hamzu i 3 napadaca taj rok syebali i doveli ga u situaciju da pred nastavak prvenstva nemamo napadaca.
Trener u dogovoru sa sd trazi i dovodi igrace.Tako bi trebalo biti i to nam je donosilo rezultate,kakvi skype skauti
Nek ne stede na dobrom treneru i nek mu dovedu kako treba 2 veznjaka po zelji dok jos ima vremena
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 jul 2025, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Traže se u21 igrači na koje se može računati već u ovoj sezoni. Mora se proširiti konkurencija i razmišljati dugoročno, ne možeš se osloniti samo na Krdžalića i Mujkića. A obojica prestaju biti u21 sljedeće sezone. Ne postoji bolja prilika za to od pripremnih utakmica.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 jul 2025, 20:29Ma ovakvo vrtenje 28 igrače je prosto nedopustivo. To ne radi ni City u pripremnim. Nađi prvih 11 i kreni ih uigravati. Forsiranje juniora takođe ne vodi nikud jer kad ih sve sastaviš nemaš jednog ozbiljnog igrača. Dakle, konsolidovati redove, košarkaškim žargonom rečeno, skratiti rotaciju i nadati se naboljem. Nekakva velika očekivanja ne trebamo imati jer ovo nije ekipa za velike stvari. Previše je tu polovnjaka, jeftino ili besplatno dovedenih mačaka u vreći, kvazitalenata itd.
-
- Kontakt:
Najlakše je navijačima Sarajeva zamazati oči.Samo nek ne puca.
-
- Kontakt:
Ima i toga tipa ovaj crnogorac al eto da sacekamo da vidimo kakav je. Prije bi te minute dao nekom iz akademije.PeppermintSA je napisao/la: ↑05 jul 2025, 20:29Ma ovakvo vrtenje 28 igrače je prosto nedopustivo. To ne radi ni City u pripremnim. Nađi prvih 11 i kreni ih uigravati. Forsiranje juniora takođe ne vodi nikud jer kad ih sve sastaviš nemaš jednog ozbiljnog igrača. Dakle, konsolidovati redove, košarkaškim žargonom rečeno, skratiti rotaciju i nadati se naboljem. Nekakva velika očekivanja ne trebamo imati jer ovo nije ekipa za velike stvari. Previše je tu polovnjaka, jeftino ili besplatno dovedenih mačaka u vreći, kvazitalenata itd.
Dobro sta vam je. Jest ruzno izgubit 3-0 od vukovara al bolje i sad šamar nego kasnije. Meni je cak i "drago" da se ovo desilo.
-
- Kontakt:
Experimentiše se na treningu. Jedino Jata, Krdzalić i Kapetanović su igral. Ovi ostali su se zajebavali
-
- Kontakt:
Ne svidja mi se ovo vodjenje 5-6 juniora svake pripreme pa s kim upali.On treba sam da se nametne,imamo 100 nekakvi radnika,analiticara od akademije do prvog tima
Koga vidis da je zreo i fudbalski i psihicki njega isforsiras
Pripreme sluze za SPREMANJE i UIGRAVANJE onoga najboljeg sto imas i neki igraca za rotacije.Ne mozes mijenjati ekipe 3 puta u utakmici svako pola sata.Ne vidim stvarno sta tako uigravamo.Sto stavaljati nekoga ko nece dobiti 2 minute ove sezone?Da Bog da svi ti momci postali igracine ali nema nista nazor.Ne moze svako igrati u prvom timu.
Ne znam,pisali smo ovdje za dosta veznjaka nijedan ne valja zato su nam nasi vrli skauti nasli-nikoga.Odnosno jesu nekakvog sto ne moze ljekarski da prodje
Iskopali su Turdu,Pejovica i slicno a ovo najbitnije nisu ni doveli.
Na hajr,morate se uzobiljiti
Koga vidis da je zreo i fudbalski i psihicki njega isforsiras
Pripreme sluze za SPREMANJE i UIGRAVANJE onoga najboljeg sto imas i neki igraca za rotacije.Ne mozes mijenjati ekipe 3 puta u utakmici svako pola sata.Ne vidim stvarno sta tako uigravamo.Sto stavaljati nekoga ko nece dobiti 2 minute ove sezone?Da Bog da svi ti momci postali igracine ali nema nista nazor.Ne moze svako igrati u prvom timu.
Ne znam,pisali smo ovdje za dosta veznjaka nijedan ne valja zato su nam nasi vrli skauti nasli-nikoga.Odnosno jesu nekakvog sto ne moze ljekarski da prodje
Iskopali su Turdu,Pejovica i slicno a ovo najbitnije nisu ni doveli.
Na hajr,morate se uzobiljiti
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 jul 2025, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sreca pa se prva tekma sa rumunima igra u Sarajevu, pa ce mo imati aktivan rezultat
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sve bi ja ovo otjerao, doveo Husrefa, Sabana, Pidru, Dizdarevica, Varesanovica, Kurdica...nasu djecu.
Yebo ove placenike vise !!!
Yebo ove placenike vise !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Dave, mnon46, pjankesarajevo i 27 gostiju.