FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
80
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 155

bvsic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bvsic » 05 jul 2025, 20:56

Herson je napisao/la:
05 jul 2025, 20:39
PeppermintSA je napisao/la:
05 jul 2025, 20:29
Ma ovakvo vrtenje 28 igrače je prosto nedopustivo. To ne radi ni City u pripremnim. Nađi prvih 11 i kreni ih uigravati. Forsiranje juniora takođe ne vodi nikud jer kad ih sve sastaviš nemaš jednog ozbiljnog igrača. Dakle, konsolidovati redove, košarkaškim žargonom rečeno, skratiti rotaciju i nadati se naboljem. Nekakva velika očekivanja ne trebamo imati jer ovo nije ekipa za velike stvari. Previše je tu polovnjaka, jeftino ili besplatno dovedenih mačaka u vreći, kvazitalenata itd.
Traže se u21 igrači na koje se može računati već u ovoj sezoni. Mora se proširiti konkurencija i razmišljati dugoročno, ne možeš se osloniti samo na Krdžalića i Mujkića. A obojica prestaju biti u21 sljedeće sezone. Ne postoji bolja prilika za to od pripremnih utakmica.
100%
Da je neke od ovih ubacio u ligi yebala bi mu se majka sto nije to radio na pripremnim. Uradi na pripremnim opet mu se yebe.
Opusteno ljudi moras svima pruzit priliku, i vidit ima li hljeba od njih. Ne mozes prvi put ubacit Unusica u ligi i on ti uradi ovo sto je danas.

Dovesti stopera i dovesti veznog igraca, ostalo je popunjeno, U21 Krdzalic, Mujkic, Hamzic
Kad se vrate Djordjevic i Gojkovic aBd jaci smo za 30%

BUBANJA JE POLA EKIPE I NAJZASLUZNIJI ZA PROSLU SEZONU ! Sto prije da se vrati i sto manje povreda a sto duzeg ugovora. Amin

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 05 jul 2025, 20:57

Kad Zekić ode čistka vol 342.Onda će ovi isti pisati,pa šta hoćeš jel trener kriv što je morao pola tima otjerati,koje nije on doveo.
Manite se bacanja prašine u oči,Radnik pa tamo testirajte vaše polovnjake.
Napravite već jednom tim,dovedite pojačanja koja to jesu,platite,ove ojebine što čitavu karijeru kubure u borbama za opstanak nikad neće donijeti pobjednički mentalitet niti iskorak bilo kakav.
I da,poserem vam se na skaute.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 05 jul 2025, 20:58

Sramota, sve i da je memorijalnog / humanitarnog karaktera.

Ipak, ako će poslužiti da se pojedincima pokaže prema izlaznim vratima, nije ni loše da se ovo desilo.

Već u Vukovaru skratiti roster za 5-6 glava i fokusirati se na 20 imena koje mogu nešto napraviti u Evropi.

Mujkić je sa sr@njima počeo na Koševu protiv Radnika i tamo gdje je stao - tu je i nastavio. Sa njim neko treba ozbiljno porazgovarati.

Unušića na putu prema Sloveniji ostaviti usput negdje kod neke tetke ili koga već ima, on zaista nema šta tražiti u Sarajevu.

Od ove naše djece ja ne vidim još nijednog spremnog da konkuriše za roster a ne za 1. tim.

Jatti kapa dole! Krdžalić obećava i to me raduje.

Nadam se još 1/2 provjerenom imenu.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 jul 2025, 21:03

luckystrike je napisao/la:
05 jul 2025, 20:58

Mujkić je sa sr@njima počeo na Koševu protiv Radnika i tamo gdje je stao - tu je i nastavio. Sa njim neko treba ozbiljno porazgovarati.
Od ove utakmice je covjek zglajzo dobro. Ako je i bilo istine onog posta HZ za namjestanje on je ucestvovao u tom siguran sam 99%

slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jul 2025, 21:05

Ne znam sta je Zekic mogao vidjeti u ovih 120 minuta sa ovolikim miksanjem, mozda jedino koliko koji igrac moze individualno pokazati. Glupo je i ocekivati neku uigranost i kombinatoriku kad ih mijesa svakih 20 minuta.
Eto dao je do sad sansu svima ostaje da vidimo ima li nekih naznaka kako ce nam prvih 11 izgledati u utakmicama koje dolaze.
Ako nista jedino pozitivno je da nas rumuni ne mogu skautirati i analizirati ako se ovako nastavi.
You are someone else I am still right here

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jul 2025, 21:05

Puno nepoznanica i brige do europske utakmice . Odbrana nije poslozena ,u vezi fali jedan plemenit igrac , Guly,Bubanja,Djordjevic povrede , Turda,Mamas nepoznanice . Boze na hajr i na dobro .

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 05 jul 2025, 21:07

Možda se bar sada fokus prebaci na neke ozbiljnije lige od četvrte španske kad je skauting u pitanju. Vidim ljudi su osuli paljbu po Turdi, osim onog jednog presječenog pasa ja nisam neke greške vidio danas. Dug korak, čvrst u duelu. Naravno da bih mirniji bio da se tu dovede ozbiljan stoper jer smo mi osim onih desetak utakmica s Gojkovićem smijurija nazad. 80% akcije za protivnički gol naša zadnja linija odigra za njih. Ovaj Pejović mi ne djeluje kao fudbaler al' eto prve minute u nezahvalnoj situaciji danas pa kontam bar da ga Mersi pošalju da ga malo vaspita fudbalski.

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 05 jul 2025, 21:13

Ruzno je izgubiti bilo kakvu utakmicu.

Ove dvije tekme su bile da se malo osjeti teren i lopta i da se zaigraju.

Ide sada pravi dio priprema gdje nece biti toliko miksanja i gdje ce se iskristalisati prvih 11.

Bar vise nismo šampioni pripremnih utakmica gdje smo uglavnom dobijali, a onda dođe liga/europa i nista od toga ne vidimo.

Tako da uz eventualno jednog kvalitetnog štopera koji bi volio da dodje, trebalo bi to biti to sto se tice dovođenja.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jul 2025, 21:15

Jedino po meni sta je dobro u ovom porazu je da Zekic I Mirvic krenu sa ozbiljim pojacanjima.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 jul 2025, 21:20

Prvu narednu prijateljsku, mora poceti najboljih 11, odnosno tim koji je najbliži da izađe na Krajovu.Sa zezanjem i eksperimentima smo nadam se danas zavrsili.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 jul 2025, 21:22

Propasti necemo jer hvala Bogu imamo Mirvica
sampioni necemo biti jer imamo hvala Bogu Mirvica

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 jul 2025, 21:26

Pišemo nešto natamburao na Vukovar. Treba se čuti kritika. Čuj 3:0 od Vukovara. Nema nikakvog izgovora ni za kog.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 jul 2025, 21:31

Pitari, jel opet sve tjeramo? :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

edgarallanpoe04
Kontakt:

Post Postao/la edgarallanpoe04 » 05 jul 2025, 21:34

Jel moguće da sam ja najpozitivniji na forumu, pa ovo je historija. Lagano ljudi, ovo nije ni utakmica, ovo je trening po 60 minuta. Bit će ovo dobra sezona aBd, samo sabura.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 05 jul 2025, 21:35

Rezultat je nebitan. Ovo je pripremno-probna utakmica. Problem je u tome sto se svima dala sansa a niko je nije iskoristio. Niko se nije izdvojio i nametnuo. Tu smo gdje smo bili i prije ove dvije utakmice,imamo 10-ak sigurnih iigraca i 5-6 onako. Puno igraca nigdje kvaliteta.
A Zekic nece iskristaliti tim,nije ga iskristalisao za cijelu proslu sezonu. On je jednostavno ljudska pizda,nema on muda da probere 12-14 igraca ,da stane iza njih i igra s njima. Nego rotira u beskraj ,nadajuci se cudu. A cuda biti nece.
Po meni,najbolje da se pocnemo pripremati za iducu sezonu,ova nam je vec propala. :mrgreen:

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 05 jul 2025, 21:37

edgarallanpoe04 je napisao/la:
05 jul 2025, 21:34
Jel moguće da sam ja najpozitivniji na forumu, pa ovo je historija. Lagano ljudi, ovo nije ni utakmica, ovo je trening po 60 minuta. Bit će ovo dobra sezona aBd, samo sabura.
U dva takva treninga po 60 min imas jedan sut u okvir gola.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 jul 2025, 21:38

Hajde bar jednu godinu da nismo sampioni pripremnih, pa poslije totalni raspad...
Da je ruzno, ruzno je, da je smak svijeta nije...
Sta Zekic planira, to cemo vidjeti

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 05 jul 2025, 21:42

Treba sačekati Roglu pa ocjenjivati. Ove ekipe što su danas igrale nikad više neće igrati. Dobro je bilo kao što reće Zeka da se vidi, vidjelo se i Allahimanet, od Rogle sastavljati 11.
Unušić i Butić hvala i doviđenja.
Zadnja izmjena: Sazg, dana/u 05 jul 2025, 22:06, ukupno mijenjano 2 puta.

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 05 jul 2025, 21:46

Budimo realni, ljudi...Izgubiti 3:0 od drugoligasa iz Hrvatske je blago receno sramotno.Nase pripremne utakmice vise lice na rekreaciju nego na ozbiljan rad. Nema sistema, nema ideje, nema hemije. Samo imena na papiru, koja ne mogu složiti tri vezana dodavanja.Jos je rano za konacne zakljucke, ali ako ovako nastavimo, slijedi nam jos jedna sezona puna praznih obecanja i bez konkretnih rezultata. Prve zvanicne utakmice ce sve reci.Do tada hvala Vukovaru sto su nas spustili na zemlju, prije nego sto nas liga spusti jos dublje. Jer kad krene sezona i budu neki porazi, svi ce nam biti krivi, a najveci smo krivci mi sami.Mi smo ti koji dovodimo igrace bez vizije i jasnog sistema.Realno gledajuci, jedino ozbiljno pojacanje u posljednjih godinu dana je Gojkovic. Dobri su i Jovic, kao i Dordjevic dok se nije povrijedio. A sad ostaje pitanje kakav ce biti nakon teske povrede Ahilove tetive.A utakmica s CS Universitatea Craiova nam je 24.A realno cemu da se nadamo kad nas Vukovar „nabi“ 3:0?

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 05 jul 2025, 21:49

Kapetanovic najbolji bio.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, brig, bvsic, Lecler, mosarajvosa83 i 59 gostiju.