Dali neko misli da je Dinamo zagreb jaci od celzija totenhema jos dosta ekipa koje je izbacio a isto tako napumpan je od priblizno jednaje ekipe PAOK 3-4 gola razlike. A isti taj pauk jedva pobjedio borac sa golom razlike
Sistem voljni momenat zelja nekad los dan peh dobro raspolozen golman sudiske odluge (Dinamo brest go ahmetovica)
Aik kad ih je velez izbacio, ono sto prica Fedja da je to radi njegovog znanja radi kvalitetan igraca ofanzivne igre itd itd je smjesno. Dosao im je trener novi tad ekipa tek pocela pripreme usli su u te meceve kao trening i toje to. Ista stvar sa Genkom kod nas.
U 2 utakmice je svasta moguce, i sigurno sad da nam dodje dinamo iz zagreba siguran sam da bi ih mogli dobit posebno ako oni nebi usli sa 100% motivom da im sudija da 2-3 zuta na 50/50% svirne penal zanas takodje na 50/50. To dosta znaci.. a ta ekipa u zadnjih 20 godina trosi 45 m€ godisnje u prosjeku.. i milion minuta u evropskom fudbalu..
Ovi sto pricaju Mirvic zaradio nece da ulaze jebote koda na kosevu svaku utakmicu bude po 25 k ljudi i koda je premija za osvajanje prvenstva 2 m€ a ne 600 k km..
Mi nemamo kao klub prihode vise od 2,5 m km sto licno klub zaradi, bez prodaje igraca i evrope. Mislim na ulaznice, na kanton drzavu opstinu savez prodaja dresova sponzorstva
To je 1,3 m€ GODISNJE, recimo DINAMO je brunu petkovicu dao ugovor 1,3 m€ godisnje (jedan igrac)
25 igraca plus 5 ljudi u ss, plus doktori fizeoterapeuti moze se reci da imamo oko 40 ljudi na plati u prosjeku 15 k € mjesecno sto je 7,2 m€
Imas 1,3 m od gore navedenog
2,5 m€ od celika i 500 k€ od hamze i 2,5 m€ od vivarosa, sa i od evrope oko 1 m€ dodjemo do toga oko 7,8 m€. To znaci da smo u ovoj godini u kojoj smo napravili 2 najveca transvera u histori pl bh u kojoj smo najvise hajrovali u plusu 500 k€ .. NERACUNAM TROSKOVE AKADEMIJE koji su preko 500 k€ godisnje. Ovo je prvi put u 4 godine da Mirvic nije mozda iso u teski minus..
Takodje niko nista neradi u vidu neregularnosti lige o ovom sto VICO RADI da bude jos 7 godina presjednik a da pritom uzmu prava glasa naj jacem kantonu u drzavi i najmnogobrojnijem kantonu koji ima dva naj jaca kluba u drzavi.